ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....
Re: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....
Παιδάκια όλα αυτά φυσικά είναι σκόπιμα!.. Σιγά που δεν το φανταστήκατε ..ε?
Μόλις έμαθα ότι σκοπός τους είναι να βάζουν τσιπάκι σε όσους είναι άστεγοι!!!
Μόλις έμαθα ότι σκοπός τους είναι να βάζουν τσιπάκι σε όσους είναι άστεγοι!!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
ε ρε κρέμασμα που τους χρειάζεται

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ειδικοί στην καλλιέργεια και κατανάλωση μαριχουάνας ζητούνται στις ΗΠΑ με σκοπό να καλύψουν θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τώρα που σε ορισμένες πολιτείες η κατανάλωση μαριχουάνας έχει πλέον νομιμοποιηθεί.
Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας απαιτούνται: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.
Καθώς οι αξιωματούχοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για το νεοαναδυόμενο φαινόμενο, προσλαμβάνουν επίσης διαφημιστές με σκοπό την προώθηση πληροφοριακού υλικού που έχει να κάνει με τον καταλληλότερο τρόπο καλλιέργειας, ξήρανσης, δοκιμής, συσκευασίας καθώς και ψησίματός της υπό μορφή brownies...
πηγή: yahoo.gr
Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας απαιτούνται: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.
Καθώς οι αξιωματούχοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για το νεοαναδυόμενο φαινόμενο, προσλαμβάνουν επίσης διαφημιστές με σκοπό την προώθηση πληροφοριακού υλικού που έχει να κάνει με τον καταλληλότερο τρόπο καλλιέργειας, ξήρανσης, δοκιμής, συσκευασίας καθώς και ψησίματός της υπό μορφή brownies...

πηγή: yahoo.gr
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Δηλαδή πρέπει να δηλώσεις ότι δούλευες 5 χρόνια σε κάτι που μέχρι πρότινος ήταν παράνομο; Και μάλιστα με συνέπεια;Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας απαιτούνται: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

ρε είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Και μετα θα σου πουνε για να μην σε βαλουμε φυλακη γιαυτα τα 5 χρονια που το εκανες με συνεπεια θα σε φορολογησουμε για να την γλυτωσεις.Θοδωρής έγραψε:Δηλαδή πρέπει να δηλώσεις ότι δούλευες 5 χρόνια σε κάτι που μέχρι πρότινος ήταν παράνομο; Και μάλιστα με συνέπεια;Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας απαιτούνται: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.![]()
![]()

δέστε το πριν το αποσύρουν
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Αποχώρησαν πριν από λίγο από το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου οι δικαστικοί επιδότες που είχαν πάει από το πρωί για να εκτελέσουν δικαστικά εντάλματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Επεστράφη στον οδηγό του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού το υπουργικό αυτοκίνητο, μετά από παρέμβαση του γενικού Εισαγγελέα.
...Να πω ότι δεν το διασκεδάζω?
...Να πω ότι δεν το διασκεδάζω?

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

στα διαλα ολοι τους..... 

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει