ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
Σ’ εσένα, που σου είπαν ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι ηθικός, χωρίς να σε μάθουν τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση…
Σ’ εσένα, που σου είπαν ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι καλός, χωρίς να σε μάθουν ότι έχεις συναισθήματα, Χαρίσματα και Ποιότητες…
Σ’ εσένα, που σου είπαν ότι ο θεός ζητά πιστούς, χωρίς να σε μάθουν να ερευνάς την Αλήθεια…
Σ’ εσένα, που δεν μπορείς να Ζεις σαν ηθικός, καλός και πιστός άνθρωπος, και σε κάνουν να νιώθεις ανώριμος και μικρός, γιατί ακριβώς δεν μπορείς να ζεις σαν όλους τους άλλους…
Σ’ εσένα, που κουβαλάς ένα τραυματισμένο παιδί, προσπαθώντας να σταθείς στο ύψος της διανοητικής σου ωριμότητας…
Σ’ εσένα, που σε έπεισαν ότι παραβίασες όλες τις εντολές του θεού και δεν βρίσκεις χώρο μέσα σου να νιώσεις άξιος για τον Θεό…
Σ’ εσένα, που αγωνίζεσαι να βρεις πνευματικούς δασκάλους και τους πληρώνεις για να πάρεις λίγο από την αξιοσύνη τους, από την μεσολάβησή τους στον θεό…
Σ’ εσένα, που σε έπεισαν να ζεις σαν μικρός και να ταπεινώνεσαι, αντί να σε μάθουν πώς να είσαι Μεγάλος και ταπεινός
Σ’ εσένα, που σε έμαθαν να είσαι δούλος ενός Κυρίου και όχι Κύριος του Εαυτού σου…
Σε εσένα απευθύνω την μεγαλύτερη παράκληση…
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…
Ή δεν ξέρουν τι κάνουν, ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…
Όπως και να γίνει…μην τους πιστεύεις!
Κανείς δεν μπορεί να μεσολαβήσει μεταξύ εσένα και του Θεού…
Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο Εαυτός σου…όχι ο κοινωνικός εαυτός που τον θέριεψες μέσα στις συναναστροφές του κόσμου, αλλά Εκείνος που είναι «υπεύθυνος» για την Γέννηση και την Ανάστασή σου…
Κανείς άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να μεσολαβήσει…Και όσοι λένε πως το κάνουν ή δεν ξέρουν τι κάνουν, ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…
Η Θειότητα και η Πνευματικότητα δεν βρίσκονται σε εκλεκτούς, αλλά σ’ αυτούς που στέκονται ταπεινά να τους βρει η Αγάπη…
Είμαι το Παιδί μέσα σου…
Σ’ εσένα, που σου είπαν ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι καλός, χωρίς να σε μάθουν ότι έχεις συναισθήματα, Χαρίσματα και Ποιότητες…
Σ’ εσένα, που σου είπαν ότι ο θεός ζητά πιστούς, χωρίς να σε μάθουν να ερευνάς την Αλήθεια…
Σ’ εσένα, που δεν μπορείς να Ζεις σαν ηθικός, καλός και πιστός άνθρωπος, και σε κάνουν να νιώθεις ανώριμος και μικρός, γιατί ακριβώς δεν μπορείς να ζεις σαν όλους τους άλλους…
Σ’ εσένα, που κουβαλάς ένα τραυματισμένο παιδί, προσπαθώντας να σταθείς στο ύψος της διανοητικής σου ωριμότητας…
Σ’ εσένα, που σε έπεισαν ότι παραβίασες όλες τις εντολές του θεού και δεν βρίσκεις χώρο μέσα σου να νιώσεις άξιος για τον Θεό…
Σ’ εσένα, που αγωνίζεσαι να βρεις πνευματικούς δασκάλους και τους πληρώνεις για να πάρεις λίγο από την αξιοσύνη τους, από την μεσολάβησή τους στον θεό…
Σ’ εσένα, που σε έπεισαν να ζεις σαν μικρός και να ταπεινώνεσαι, αντί να σε μάθουν πώς να είσαι Μεγάλος και ταπεινός
Σ’ εσένα, που σε έμαθαν να είσαι δούλος ενός Κυρίου και όχι Κύριος του Εαυτού σου…
Σε εσένα απευθύνω την μεγαλύτερη παράκληση…
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…
Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο Εαυτός σου…όχι ο κοινωνικός εαυτός που τον θέριεψες μέσα στις συναναστροφές του κόσμου, αλλά Εκείνος που είναι «υπεύθυνος» για την Γέννηση και την Ανάστασή σου…
Κανείς άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να μεσολαβήσει…Και όσοι λένε πως το κάνουν ή δεν ξέρουν τι κάνουν, ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…
Η Θειότητα και η Πνευματικότητα δεν βρίσκονται σε εκλεκτούς, αλλά σ’ αυτούς που στέκονται ταπεινά να τους βρει η Αγάπη…
Είμαι το Παιδί μέσα σου…
- Συνημμένα
-
- little-girl-and-dandelions-forum.jpg (70.09 KiB) Προβλήθηκε 3875 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο Εαυτός σου…

Είμαι αυτό που είμαι !

Re: ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
Vaso έγραψε: Η Θειότητα και η Πνευματικότητα δεν βρίσκονται σε εκλεκτούς, αλλά σ’ αυτούς που στέκονται ταπεινά να τους βρει η Αγάπη…
Είμαι το Παιδί μέσα σου…

"Πολέμα και Οραματίσου"...
Ευχαριστώ καρδούλα

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Βασουλα...

Ω Βασω..........

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

τι συγκινητικο......

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Βασουλα μου...Κανείς δεν μπορεί να μεσολαβήσει μεταξύ εσένα και του Θεού…
Είμαι το Παιδί μέσα σου…

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
- CHRYSSOULA
Τόση ουσία σε μια παράγραφο!!!!!Κανείς δεν μπορεί να μεσολαβήσει μεταξύ εσένα και του Θεού…
Κανείς άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να μεσολαβήσει…Και όσοι λένε πως το κάνουν ή δεν ξέρουν τι κάνουν, ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν
Βασούλα

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!

ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…
Είμαι το Παιδί μέσα σου…

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ναι ΒασούλαVaso έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να μεσολαβήσει μεταξύ εσένα και του Θεού…