Η Αχιβαδολίμνη είναι κι εμένα μία από τις αγαπημένες μου! Η άλλη είναι η Φυριπλάκα. Είναι ακριβώς δίπλα στο Τσιγκράδο, κι έχει κι αυτή νερά πρασινογάλανα...
Το τσιγκράδο είναι αυτή η παραλία που για να πας πρέπει να κατέβεις έναν μεγάλο αμμόλοφο!!!Το χειρότερο φυσικά ήταν η ανάβαση μετά, καθώς τα πόδια βουλιάζουν στην άμμο που σε τραβάει πάλι προς τα κάτω...!!!Αλλά είχε πλάκα!!!
Η Μήλος είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη.Έχω πάει δυο φορές και είμαι πάντα μέσα για την επόμενη!
Βάσω μου, αφού θα πας και αν σου αρέσει κάτι τέτοιο, στο δρόμο από Τριοβάσαλο προς Πλάκα, έχει έναν φούρνο, ο οποίος φτιάχνει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σοκολατόπιτα!!! Καυτή λιωμένη σοκολάτα πάνω στην πίτα και παγωτάκι βανίλια...Αχ αχ αχ!!! ’ν σου αρέσει η σοκολάτα και σε φέρει ο δρόμος σου από κει, κάνε μια δοκιμή!
Βάσω μου, αφού θα πας και αν σου αρέσει κάτι τέτοιο, στο δρόμο από Τριοβάσαλο προς Πλάκα, έχει έναν φούρνο, ο οποίος φτιάχνει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σοκολατόπιτα!!! Καυτή λιωμένη σοκολάτα πάνω στην πίτα και παγωτάκι βανίλια...Αχ αχ αχ!!! ʼν σου αρέσει η σοκολάτα και σε φέρει ο δρόμος σου από κει, κάνε μια δοκιμή!
δεν τρώω γλυκά... :(
γενικά εμένα καλύτερα να με ταϊζεις παρά να με ντύνεις...
Δεν σας βλεπω ζωηρους σημερα!..τι εγινε?..κανετε νηστεια και εχετε αδυναμια? :roll: ..κι εγω νηστευω αλλα παντοτε μετα το φαγητο :lol: :lol: :lol: ...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Τι να κανω Ηλια φιλε μου...ξανθαινω!!!!..χαχαχα...ποτε τα ρεσω,ποτε οι κατσαριδες....πλατινε θα γινω :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "