Νομίζω, ότι το μυστικό είναι ακριβώς αυτό....Όταν η καρδιά ονειρεύεται ο άνθρωπος δημιουργεί.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην εμποδίσετε ποτέ φίλοι μου την καρδιά σας να ονειρεύεται,γιατί μόνο έτσι ξεδιπλώνεται η μαγεία της!!!!!!!!!!!!!
χτυπάει και μόνο με την αναφορά σε αυτήν....
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Νομίζω, ότι το μυστικό είναι ακριβώς αυτό....Όταν η καρδιά ονειρεύεται ο άνθρωπος δημιουργεί.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην εμποδίσετε ποτέ φίλοι μου την καρδιά σας να ονειρεύεται,γιατί μόνο έτσι ξεδιπλώνεται η μαγεία της!!!!!!!!!!!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Εκείνη χαμογέλασε και της είπε, ότι ήταν η δική της ριψοκίνδυνη απόφαση να βρει το Φίλτρο της Αλήθειας
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Χρυσουλακι μου ομορφο!!!
Υπεροχο το παραμυθακι σου, διαβαζα με αγωνια την συνεχεια....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"
Χρυσουλα!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Εκείνη χαμογέλασε και της είπε, ότι ήταν η δική της ριψοκίνδυνη απόφαση να βρει το Φίλτρο της Αλήθειας που έφερε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί κάθε πράξη που έχει σαν σκοπό την βοήθεια ή συμπαράσταση σε άλλα πλάσματα που έχουν ανάγκη θα στέφεται πάντοτε με επιτυχία!!!