AΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
-
Α, Θάνο μου, υπάρχουν και οι συνδυασμοί...
Ακου λοιπόν...
Ο αριθμος 1 είναι δύσκολος ως ψυχικός αριθμός, αλλά φέρνει τύχη σε όσους τον έχουν ως αριθμό του πεπρωμένου.
Ο αριθμός 2 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά φέρνει δυσκολίες ως αριθμός πεπρωμένου
Ο αριθμός 3 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά δημιουργεί προβλήματα ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 4 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά δημιουργεί δυσκολίες ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 5 είναι καλός ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 6 είναι καλός για τις γυναίκες ως ψυχικός αριθμός. Ως αριθμός πεπρωμένου δεν είναι καλός ούτε για τους άντρες, ούτε για τις γυναίκες, παρότι, όντας φιλικος αριθμός, παίνει πολύ βοήθεια από "φίλους".
Ο αριθμός 7 είναι καλός αριθμός για το πεπρωμένο, όμως ως ψυχικός αριθμός κάνει το άτομο πολυ εγωκεντρικό, ονειροπόλο και δυσπρόσιτο.
Ο αριθμος 8 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά όχι ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 9 είναι καλός ως αριθμός πεπρωμένου, αλλά δημιουργεί δυσκολίες ως ψυχικός αριθμός, ιδίως σε μια συζυγική σχέση.
Συνδυασμοί λοιπόν...και κουράγιο :lol:
Ακου λοιπόν...
Ο αριθμος 1 είναι δύσκολος ως ψυχικός αριθμός, αλλά φέρνει τύχη σε όσους τον έχουν ως αριθμό του πεπρωμένου.
Ο αριθμός 2 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά φέρνει δυσκολίες ως αριθμός πεπρωμένου
Ο αριθμός 3 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά δημιουργεί προβλήματα ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 4 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά δημιουργεί δυσκολίες ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 5 είναι καλός ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 6 είναι καλός για τις γυναίκες ως ψυχικός αριθμός. Ως αριθμός πεπρωμένου δεν είναι καλός ούτε για τους άντρες, ούτε για τις γυναίκες, παρότι, όντας φιλικος αριθμός, παίνει πολύ βοήθεια από "φίλους".
Ο αριθμός 7 είναι καλός αριθμός για το πεπρωμένο, όμως ως ψυχικός αριθμός κάνει το άτομο πολυ εγωκεντρικό, ονειροπόλο και δυσπρόσιτο.
Ο αριθμος 8 είναι καλός ως ψυχικός αριθμός, αλλά όχι ως αριθμός πεπρωμένου.
Ο αριθμός 9 είναι καλός ως αριθμός πεπρωμένου, αλλά δημιουργεί δυσκολίες ως ψυχικός αριθμός, ιδίως σε μια συζυγική σχέση.
Συνδυασμοί λοιπόν...και κουράγιο :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

έλα καλέ που θα αγιάσει...
Μάλλον δεν έχει ανακαλύψει τον θησαυρό ακόμα...
Το κακό με τους άνδρες είναι ότι τον ανακαλύπτουν, μόλις τον χάνουν...
Συμπέρασμα από την ζωή μου!!!

Το κακό είναι οτι έχει ανακαλύψει ένα κομμάτι του θησαυρού, απορρίπτει ένα άλλο κομμάτι του, και το χειρότερο όλων, αν μπορούσε, θα τον έκλεινε σε μια κρυφή κι ανήλιαγη σπηλιά να μην του τον πάρει κανένας και να τον χαίρεται μόνο ο ίδιος...Vaso έγραψε:Μάλλον δεν έχει ανακαλύψει τον θησαυρό ακόμα...

Μάκια
ουφ μωρέ... :(
αν ήξερε ότι τίποτα δεν σου παίρνουν που σου "ανήκει", δεν θα έψαχνε σπηλιά να τον "χώσει", αλλά βάθρο να τον εκθέσει...
αλλά, ας είναι...
αν ήξερε ότι τίποτα δεν σου παίρνουν που σου "ανήκει", δεν θα έψαχνε σπηλιά να τον "χώσει", αλλά βάθρο να τον εκθέσει...
αλλά, ας είναι...

ναι, ακριβώς όπως το είπες Κατερινάκι...
ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!
ας παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα λοιπόν...
Η αγωνία του παιχνιδιού γίνεται διασκέδαση, όταν δεν επικεντρωνόμαστε στην νίκη, αλλά στο παιχνίδι...
Και έτσι τελικά, νομίζω, δεν χάνουμε ποτέ!!!
παίζω όμως, και το χαίρομαι!!!
σε λίγο βέβαια, μπορεί να αλλάξω "συμπαίκτη" ε? χαχαχαχαχα!!!
Δεν μου αρέσει να με "κλέβουν"...αυτός είναι ο όρος μου!!!!
ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!
ας παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα λοιπόν...
Η αγωνία του παιχνιδιού γίνεται διασκέδαση, όταν δεν επικεντρωνόμαστε στην νίκη, αλλά στο παιχνίδι...
Και έτσι τελικά, νομίζω, δεν χάνουμε ποτέ!!!
α, κι εγώ "απελπισμένη" είμαι...Κι η απελπισία μου, όπως τώρα, είναι μέσα σ' αυτό το παιχνίδι.
παίζω όμως, και το χαίρομαι!!!

σε λίγο βέβαια, μπορεί να αλλάξω "συμπαίκτη" ε? χαχαχαχαχα!!!
Δεν μου αρέσει να με "κλέβουν"...αυτός είναι ο όρος μου!!!!

Δεν είναι κακή ιδέα!!!Vaso έγραψε: σε λίγο βέβαια, μπορεί να αλλάξω "συμπαίκτη" ε? χαχαχαχαχα!!!
...Χμμμ...αναρωτιέμαι ποιοί είναι οι δικοί μου όροι παιχνιδιού...χμμμ...Μ' έβαλες σε σκέψεις!

Μάκια
εμ βρε Κατερινάκι....πως θα παίξουμε χωρίς?
τα όρια δεν υπάρχουν στο πνεύμα μας, υπάρχουν όμως στον χαρακτήρα μας, στην ψυχή μας...Δεν είναι όλα ίδια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα όρια δεν υπάρχουν στο πνεύμα μας, υπάρχουν όμως στον χαρακτήρα μας, στην ψυχή μας...Δεν είναι όλα ίδια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλό αυτό!!! Νομίζω δηλαδή... :roll: