Σήριαλ
Σήριαλ
Για όσους τους αρέσουν οι ιστορικές σειρές τύπου "Κβο βάντις","Κλαύδιος", οπωσδήποτε δείτε τους δύο κύκλους της σειράς "ROME". Μακράν η καλύτερη του είδους για μένα, σε μια εποχή που η βλακεία στις πρόχειρες σειρές πάει σύννεφο.
Θέμα Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, άνοδος-πτώση του Ιούλιου Καίσαρα (α κύκλος), Μάρκος Αντώνιος,Οκταβιανός,Κλεοπάτρα(β κύκλος).
Καταπληκτική παραγωγή,τέλειοι ηθοποιοί χωρίς "δήθεν" σύγχρονο υφάκι, ωμή αλήθεια για τη ζωή τότε περιγράφοντας την "ηθική" της εποχής. Έχει μερίδιο το BBC και το History channel αν θυμάμαι.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Θέμα Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, άνοδος-πτώση του Ιούλιου Καίσαρα (α κύκλος), Μάρκος Αντώνιος,Οκταβιανός,Κλεοπάτρα(β κύκλος).
Καταπληκτική παραγωγή,τέλειοι ηθοποιοί χωρίς "δήθεν" σύγχρονο υφάκι, ωμή αλήθεια για τη ζωή τότε περιγράφοντας την "ηθική" της εποχής. Έχει μερίδιο το BBC και το History channel αν θυμάμαι.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
There is a difference between knowing the path and walking the path
Ψωνάρα επειδή έχω ταλέντο;;;;Πήρε το αυτί μου να σε αποκαλούν ψωνάρα!
Πως θα λέγεται το σήριαλ? Εμμανουέλα η ψωνάρα?
Μπα δε νομίζω.....αφού είναι έμφυτο 8) 8)
Τον τίτλο κύριε Νίκο δεν τον έχω σκεφτεί ακόμα...αλλά όταν τον σκεφτώ.....θα σας ενημερώσω......

Και δεν είναι βραζιλιάνικο....Κορίνα η αγριόγατα ας πούμε!!!
μμμμμμμ ωραίο μου ακούγεται Εμμανουέλα!
"Κορίνα, η αγριόγατα" της Εμμανουέλας!!!
θα νομίζουν ότι θα δουν ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!! Ε ρε γλέντια!!! :shock: :shock: :shock:
"Κορίνα, η αγριόγατα" της Εμμανουέλας!!!
θα νομίζουν ότι θα δουν ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!! Ε ρε γλέντια!!! :shock: :shock: :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Χα!
Νομίζεις ότι εδώ είναι διαφορετικά????? :shock: :shock:
Χα!

Μιλάς γα τους Έλληνες; Που δίνανε και στις εφημερίδες τσόντες; Έχεις ιδέα πόσο πορνόβιοι είμαστε;Οι δικοί μας εδω το έχουν οπως τις γιορτές.....3 φορές το χρόνο αφού πρώτα νηστέψουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
’ραγε γι' αυτό υπάρχει η υποψία ότι πέφτουν οι... επιδόσεις μας; Επειδή τη βγάζουμε με τσόντες;
Αλλά για να υπάρξει αντίλογος, γιατί τις βλέπουμε; Μήπως επειδή οι γυναίκες με την (και καλά απελευθέρωση) την είδαν δύσκολες, επιτυχημένες καριερίστριες και μετά που χρόνος για τέτοια;
Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις

"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Συμφωνώ και επαυξάνω Σπύρο, για την "σεξουαλική" εκτόνωση των Ελλήνων, μέσω τσόντας!!!
Τώρα, τι φταίει...άντε βρες...!!
΄Ισως το ότι αντιμετωπιζόμαστε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι...Εσείς οι άντρες...εμείς οι γυναίκες...Προτυπάρες δηλαδή!!!
Για να μαζευτούμε... :shock:
Μπας και τις "τσόντες" τις στείλουμε στους "γορίλλες" να τις βλέπουν...Εκεί ίσως χρειάζονται...
Τώρα, τι φταίει...άντε βρες...!!
΄Ισως το ότι αντιμετωπιζόμαστε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι...Εσείς οι άντρες...εμείς οι γυναίκες...Προτυπάρες δηλαδή!!!
Για να μαζευτούμε... :shock:
Μπας και τις "τσόντες" τις στείλουμε στους "γορίλλες" να τις βλέπουν...Εκεί ίσως χρειάζονται...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
καλά κλαίω...από τα γέλια!!! :lol: :lol: :lol:κύριε Νίκο