Vaso έγραψε:
δεν είμαστε είδος όμως...Αλλά Φυλή Ανθρώπων...
"αυξάνεστε και πληθύνεστε" λοιπόν...και η εντολή διαιώνισης δεν αφορά την ποιότητά μας, αλλά την ποσότητα μας...
όμως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η άσκοπη ποσοτική διαιώνιση...Να σταματήσει η σκυτάλη της εξαθλίωσης, της υποδούλωσης και της παραπλάνησης και να βρούμε τις χαμένες μας Ποιότητες…
Σας βάζω ένα βίντεο…Πολλοί θα γελάσετε…
Πριν γελάσετε όμως, παρατηρείστε την εξαθλίωση της Ανθρώπινης Ποιότητας, που λέγεται Πνευματική Ωριμότητα…
Για γέλια ή για κλάματα?
Κι όμως είναι η τροφή της τηλεόρασης, για χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη να γελάσουν με τα χάλια τους…στο όνομα της ποσοτικής τους ευημερίας...
άλλο ένα βιντεάκι που είδα και σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελον
στον παραπάνω Λόγο πολύ ταιριαστό δυστυχώς και αυτό ...
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
ααααααααα το δα στην τηλεόραση και εκνευρίστηκαααα
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ομως ειναι τοσο αληθινο το κανει η μανα μου στο αδερφο μου μονο βεβαια ουτε σε εμενα ουτε στην αδερφη μου..
και οταν δεν απανταει παιρνει ολους τους υπολοιπους να τους βαλει να το ψαχνουν... μια φορα πηρε και εμενα και της λεω ρε μανα για να μην απανταει ισως εχει καποια δουλλεια η απλα πη@@ει α σορυ εγω δεν μπορω να τον διακοψω και πηρε το μηνυμα και τελειωσαμε μια και καλη..
Φωτεινουλα το βαλα κι εγω αυτο στα αστεια βιντεο, αλλα δεν ειναι καθολου αστειο ... γιατι και εμενα μου σηκωθηκε η τριχα, παγωνει το χαμογελο που λεμε...
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
το αστείο είναι ότι εμένα μου συνέβαινε το αντίθετο
όποιος δεν έβρισκε την μάνα μου στο τηλέφωνο, έπαιρνε εμένα
στην αρχή ήμουν ευγενική αλλά στην πορεία τόκοψα
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
και δυστυχως δεν το κανουν μονο στα αγορια.. τραγικο αλλα περα για περα αληθινο.. και φυσικα οταν αρνεισαι να το σηκωσεις μετα απο πολλαπλες εξηγησεις χωρις αποτελεσμα γινεσαι το αναισθητο παιδι που δεν μεγαλωσε με τετοιες αρχες αδιαφοριας και εγωισμου!!
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
ΜΠΕΤΤΥ έγραψε:και δυστυχως δεν το κανουν μονο στα αγορια.. τραγικο αλλα περα για περα αληθινο.. και φυσικα οταν αρνεισαι να το σηκωσεις μετα απο πολλαπλες εξηγησεις χωρις αποτελεσμα γινεσαι το αναισθητο παιδι που δεν μεγαλωσε με τετοιες αρχες αδιαφοριας και εγωισμου!!
και για τιμωρία μείνε τώρα για τα επομενα σαββατοκυριακα μέσα να μάθεις να μην σηκώνεις τηλέφωνα!!!! σκουληκι!!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει