Ναι..ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε οσους/ες φευγουν απο σημερα..καλα να περασετε
Το δωρο δεν ειναι του Σκαπανεα..ειναι η διδυμη αδερφη της :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Vaso έγραψε:
Καλό Πάσχα Κατερινάκι! Να περάσεις καλά όπου κι αν πας!!!
Α, δεν το έλεγα για μένα! Ήταν απάντηση στην Έλλη!
Εγώ δυστυχώς θα είμαι δουλειά ως και Μ.Παρασκευή και θα μείνω εδώ, δεν θα πάω κάπου δηλαδή. Τουλάχιστον σωματικά!
Μαααα..εισαι τελειιιιιως ξανθια!!!!!!..... :lol: :lol: ..γι αυτο με κανεις παρεα!!!
Αδελφη αυτης που ειναι στη φοτο που εστειλες στο Σκαπανεα ως δωρο...γκε-γκε?..χαχαχαχα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
...
καλα λοιπον... ως αρχιξανθος προεδρος αφηνω τα δωρα τελευταια για μενα...''ο ψωριαρης τελευταιος''..που λενε... :lol: :lol:
Τι να πω με μας τις ξανθιές , άλλα αντ'άλλων.!!!!!
Φίλε Μαντραούλα , όπως διαπίστωσες γίνονται διακρίσεις,
ούτε και μένα μου έδωσαν δώρο , παρόλο που ήμουν πρωϊνή
Παρόλα αυτά τους αγαπάμε :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Εγω παλι μπουκαλα εμεινα