ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Kαι εκει που νομιζα πως το πιο ακραιο που ειχα δει ηταν ενα ρεπορταζ που εδειχνε κατι τυπους που απλωναν την μπουγαδα τους πανω σε κατι αρχαιους κιωνες..

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Γιατί στενοχωριέστε όμως βρε παιδιά.. δείτε με πόση υποκρισία τιμάνε ένα δέντρο και πόσο ελάχιστα έχουν τιμήσει τη διδασκαλία του Πλάτωνα. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Κάτι με εικόνες και αγίους ίσως; λέω εγώ τώρα... 

Πολέμα και Οραματίσου
Σωστοστ!
Κανονικα το μερος που ειναι το δεντρακι θα επρεπε να ειναι ενα μικρο υπαιθριο μουσειο, και οχι το παρκακι της γειτονιας που βγαζουμε τον σκυλο για να κανει πιπι του. Στις φωτογραφιες φαινεται οτι στα 5 μετρα αριστερα απο το δεντρο ο αλλος εχει καβαλησει το πεζοδρομιο.
Κανονικα το μερος που ειναι το δεντρακι θα επρεπε να ειναι ενα μικρο υπαιθριο μουσειο, και οχι το παρκακι της γειτονιας που βγαζουμε τον σκυλο για να κανει πιπι του. Στις φωτογραφιες φαινεται οτι στα 5 μετρα αριστερα απο το δεντρο ο αλλος εχει καβαλησει το πεζοδρομιο.
VasilisM έγραψε:Γιατί στενοχωριέστε όμως βρε παιδιά.. δείτε με πόση υποκρισία τιμάνε ένα δέντρο και πόσο ελάχιστα έχουν τιμήσει τη διδασκαλία του Πλάτωνα. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Κάτι με εικόνες και αγίους ίσως; λέω εγώ τώρα...

δεν έχεις άδικο Βασίλη

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Μα Βασίλη για όλα αυτά μιλάμε... 

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Πάντως ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει χοντράδες. Σε ένα δασάκι κοντά στο χωριό μου, κάποιοι έκλεψαν το άγαλμα αυτού που το έκανε (το δασάκι της Βλαχοκερασιάς είναι τεχνιτό) για να το πουλήσουν ως μέταλλο. Καφρίλα, όσο να 'ναι....
Και με το θέμα της κρίσης, κάτι τέτοια θα γίνονται όλο και πιο συχνά...
Και με το θέμα της κρίσης, κάτι τέτοια θα γίνονται όλο και πιο συχνά...

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εγώ πιστεύω πως η κρίση πια λειτουργεί σαν άλλοθι για να βγάλουμε ό,τι έχουμε μέσα μας.
Και τώρα θα φανεί ποιός είναι ο καθένας και από τί υλικό είναι φτιαγμένος.
Αυτός που πάει και κόβει δέντρα αυθαίρετα και κλέβει τις προτομές, δεν είναι ο άνθρωπος που ανατράπηκε η ζωή του και αντιμετωπίζει δυσκολίες. Είναι αυτός που και πριν έκλεβε ή ήθελε να κλέψει και δεν μπορούσε.
Και τώρα θα φανεί ποιός είναι ο καθένας και από τί υλικό είναι φτιαγμένος.
Αυτός που πάει και κόβει δέντρα αυθαίρετα και κλέβει τις προτομές, δεν είναι ο άνθρωπος που ανατράπηκε η ζωή του και αντιμετωπίζει δυσκολίες. Είναι αυτός που και πριν έκλεβε ή ήθελε να κλέψει και δεν μπορούσε.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Ναι, Ευούλι... Έτσι ακριβώς 

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

είναι αυτό που λέμε και εδώevi έγραψε: Είναι αυτός που και πριν έκλεβε ή ήθελε να κλέψει και δεν μπορούσε.
δεν είσαι δολοφόνος επειδή στο λέει το ου φονεύσεις
ή επειδή είναι το Ήθος σου

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

αχ Φωτεινούλι οι εντολες εργάζονται αμφίδρομα
ου φονεύσεις λοιπόν, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο έναν άλλον, αλλά και την δολοφονία του Εαυτού μας...
μπορεί να τηρώ με Ήθος την εντολή και να μην σκοτώνω κανένα Ον, αλλά μέσα σ' αυτά τα Όντα που σέβομαι, περιλαμβάνεται και ο Εαυτός μου ε?

ου φονεύσεις λοιπόν, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο έναν άλλον, αλλά και την δολοφονία του Εαυτού μας...
μπορεί να τηρώ με Ήθος την εντολή και να μην σκοτώνω κανένα Ον, αλλά μέσα σ' αυτά τα Όντα που σέβομαι, περιλαμβάνεται και ο Εαυτός μου ε?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

πάντα απο τον Εαυτό μας ξεκινάμε
προδίδω κάποιον, μα πρώτα πρόδωσα τον Εαυτό μου
είπα ψέμματα, μα πρώτα λέω ψέμματα στον Εαυτό μου
έβλαψα, μα πρώτα, σίγουρα πρώτα, έβλαψα Εμένα...

πάντα απο τον Εαυτό μας ξεκινάμε
προδίδω κάποιον, μα πρώτα πρόδωσα τον Εαυτό μου
είπα ψέμματα, μα πρώτα λέω ψέμματα στον Εαυτό μου
έβλαψα, μα πρώτα, σίγουρα πρώτα, έβλαψα Εμένα...

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

χα..χα..εννοείται..........!evi έγραψε:Είναι αυτός που και πριν έκλεβε ή ήθελε να κλέψει και δεν μπορούσε.
χμ...πόσο πολύ ξεχάστηκε και ξεχνιέται αυτό...Vaso έγραψε:μπορεί να τηρώ με Ήθος την εντολή και να μην σκοτώνω κανένα Ον, αλλά μέσα σ' αυτά τα Όντα που σέβομαι, περιλαμβάνεται και ο Εαυτός μου ε?

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι