ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Bar

Re: ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Δημοσίευση από Bar »

Αh..
και να γιατι εχω να δω τηλεοραση εδω και 4 χρονια περιπου..

Στο βιντεο δε γελας επειδη ειναι αστειο, αλλα γελας επειδη ειναι γελοίο.

Και ολα αυτα γιατι? Για 4000ε .
Αυτη ειναι η τιμη για να γινεις μαριονετα και (τ)ρομπα μπροστα σε τοσους ζομπιοτηλεθεατες?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Πριν γελάσετε όμως, παρατηρείστε την εξαθλίωση της Ανθρώπινης Ποιότητας, που λέγεται Πνευματική Ωριμότητα…

Κι όμως είναι η τροφή της τηλεόρασης, για χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη να γελάσουν με τα χάλια τους…στο όνομα της ποσοτικής τους ευημερίας...

:cry: @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και ολα αυτα γιατι? Για 4000ε
Αχ Άκη μου! Όποια κι αν ήταν η τιμή, ακόμα και 300.000 ευρώ να ήταν, αυτός που έχει νιώσει την Πνευματική Ποιότητα μέσα του, αποκλείεται να δεχόταν να εξευτελίσει έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο...

Είναι αυτό που λέμε, ότι η Αγάπη δεν έχει όρους...
Ε, ένας από αυτούς τους όρους που καταλύεις πρώτον, όταν ωριμάζεις σε όλα σου τα επίπεδα, είναι αυτός της ευτέλειας της ανθρώπινης Ύπαρξης.

Η προδοσία πάλι δεν αφορά αν σε βλέπει όλη η Ελλάδα, ή μόνο ο Εαυτός σου, σ' αυτήν την πράξη...

:cry: @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Η προδοσία πάλι δεν αφορά αν σε βλέπει όλη η Ελλάδα, ή μόνο ο Εαυτός σου, σ' αυτήν την πράξη...
Κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε παρά μόνο όταν υπάρχουν με φυσική μορφή μάρτυρές της γιατί εκεί ντρεπόμαστε και μετά συνεχίζουμε τα ίδια ξεχνόντας :-( :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Η ευτέλεια και η προδοσία προς τον Εαυτό μας
είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και που δεν την αντιλαμβανόμαστε .

:cry:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Alexandros »

Και εγώ τα τελευταία τρία χρόνια πέταξα και τις δυο τηλεοράσεις από το σπίτι μου. Αν και άργησα τελικά έδωσα τέλος σε αυτό το μέσο μαζικού προγραμματισμού και αποβλάκωσης…
Δεν μου ήταν και πολύ εύκολο να τις πετάξω καθότι μετά από μια δύσκολη μέρα η ιδιότητα τους να με αποβλακώνουν λειτουργούσε σαν παυσίπονο - ηρεμιστικό… με το ανάλογο βαρύ αντίτιμο φυσικά…

Είδα το βίντεο που ιδικά το τέλος με διέλυσε εντελώς.
Τι σχόλια θα μπορούσε να κάνει κανείς για την Φυλή του βλέποντας μερικές χαρακτηριστικές εικόνες σαν και αυτές…?
Μάλλον δικαίως τα χειρότερα…

Αν και πιστεύω βαθειά ότι ο άνθρωπος δεν είναι τόσο μικρός και τιποτένιος…
Απλά λίγο λίγο χάσαμε εντελώς το Δρόμο μας…

Οι Ποιότητες υπάρχουν μέσα μας αλλά δεν είναι αναγνωρίσιμες πια…
Βρίσκονται σε μια κατάσταση λήθαργου…

Χρειάζεται προσωπική αναζήτηση, θέληση, ξεβόλεμα, υπομονή και επιμονή η ανάκαμψη…
Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά… και οι μέρες που θα έρθουν ίσως να είναι χειρότερες σε πολλά επίπεδα. Πρέπει να ξεπληρώσουμε αυτό τον ξεπεσμό που δημιουργήσαμε…

Η Ανθρωπότητα νοσεί… και αυτό είναι ένα «υγειές» σύμπτωμα για να αντιληφθούμε ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά…
Πρέπει να αναζητήσουμε τα Αληθινά αίτια της νόσου για να αποκατασταθεί η ζημιά…

Στην Υγειά μας… @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Bar

Δημοσίευση από Bar »

Πάντως το τρομαχτικο στην υποθεση ειναι οτι παρολο που η "μανα" (αν θελει να αποκαλειται ετσι) γνωριζει πως την παρακολουθουν και αρα ζει ενα reactivity effect ( https://en.wikipedia.org/wiki/Reactivity_(psychology" onclick="window.open(this.href);return false;) ) , απο την μια φαινεται να δισταζει να προχωρησει [σε αρκετα σημεια του βιντεο τρεμουν τα χερια της] και την πιανουν ενοχες, απο την αλλη ομως προσπαθει να παιξει καλα τον ρολο του ηθοποιου που αγορασε ,με αποτελεσμα τελικα η αγαπη της για το χρημα να ξεπερναει την αγαπη της για την ιδια την Αγαπη..

Big Brother, στιγμη της αληθειας και λοιπα τσιρκο-τηλεπαιχνιδια ,με πρωταγωνιστες ατομα που θεωρουν οτι κατι φθηνιαρικα μικρα οριζοντια χρωματιστα χαρτακια που εχουν πανω κατι αριθμους και ζωγραφιες ειναι αρκετα για αγορασουν τον ιδιο τους τον Εαυτο.

ps: Θυμαμαι εποχες 2000 που αρκετες οικογενειες κανανε πρωτοχρονια στον αντ1 μπροστα απο μια τηλεοραση με τον τσακα απο το Big brother. Τηλεθεαση στα υψη. Mου φαινοταν τοσο εξωγηινο ολο αυτο τοτε αλλα που να ξερα πως ηταν μονο η αρχη.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η Ανθρώπινη Φυλή νοσεί...

η ασθένειά της είναι η ματαιότητα, γιατί επικεντρώθηκε περισσότερο στον θάνατο, παρά στην Ζωή...

και επειδή ο άνθρωπος έχει μια αδιόρατη ανάγκη για το μόνιμο, το διαρκές, που δεν μπορεί να το βιώσει πουθενά πια, θέλει αυτό το λίγο, το πρόσκαιρο και το περιορισμένο, να το κάνει γκλάμουρους και να το δοξάσει, με κάθε τρόπο...

Γι' αυτό και οι εκπομπές που του δίνουν αυτή την δυνατότητα, έχουν ύψη τηλεθέασης...Να βγει από την ασημαντότητά του και ας είναι και η ξεφτίλα του...
Mου φαινοταν τοσο εξωγηινο ολο αυτο τοτε αλλα που να ξερα πως ηταν μονο η αρχη.
Η τάση φαινόταν από το πως συμπεριφέρονταν οι άνθρωποι, όταν έρχονταν σε επαφή με κάποιον "διάσημο"...
Η τηλεόραση απλά τους έδωσε αυτή την δυνατότητα να απολαύσουν για λίγο το γυαλί της διασημότητάς...
Τελικά, πραγματικά δεν ξέρω ακόμα, αν είναι τα χρήματα αυτό που τους οδηγεί να ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους, ή αυτή η έστω μικρή αίσθηση ότι έγιναν για λίγο γνωστοί, ανεξάρτητα από το πως...

Νομίζω ότι πάνω σ' αυτήν την ανάγκη πάτησαν όλες αυτές οι άθλιες εκπομπές...Θυμηθείτε, εκτός από τον μεγάλο αδερφό και την Πάνια...
με ύψη τηλεθέασης...

Νομίζω Άκη ότι δεν είναι όλα αυτά εξωγήινα...Εμείς είμαστε οι εξωγήινοι...

όμως το βίντεο το έβαλα για έναν μόνο λόγο...

μήπως καταλάβουμε ότι η πρώτη αθλιότητα που βιώνουμε είναι μέσα στην ίδια την οικογένειά μας.

Η διαφθορά κάπου έχει ρίζα και αν δεν την χτυπήσουμε εκεί που στερεώνεται το δέντρο της, θα κόβουμε απλά τα κλαδιά του δέντρου και το μόνο που θα κάνουμε είναι να το δυναμώνουμε...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Stefanos »

Vaso έγραψε:Αυτός είναι ο Στόχος μας...
Να Ήμαστε όλοι Άνθρωποι...

Το Έλεος που αναζητά, για τον Εαυτό του και τις κοινωνίες του, χάθηκε μέσα στις ψεύτικες ανάγκες του και τα ένστικτά του...
Και είναι λυπηρό.
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Τελικά, πραγματικά δεν ξέρω ακόμα, αν είναι τα χρήματα αυτό που τους οδηγεί να ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους, ή αυτή η έστω μικρή αίσθηση ότι έγιναν για λίγο γνωστοί, ανεξάρτητα από το πως...
Αχ αυτη η αναξιοτητα... :-(

μήπως καταλάβουμε ότι η πρώτη αθλιότητα που βιώνουμε είναι μέσα .στην ίδια την οικογένειά μας
@};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

μήπως καταλάβουμε ότι η πρώτη αθλιότητα που βιώνουμε είναι μέσα στην ίδια την οικογένειά μας.

Η διαφθορά κάπου έχει ρίζα και αν δεν την χτυπήσουμε εκεί που στερεώνεται το δέντρο της, θα κόβουμε απλά τα κλαδιά του δέντρου και το μόνο που θα κάνουμε είναι να το δυναμώνουμε...
@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

μήπως καταλάβουμε ότι η πρώτη αθλιότητα που βιώνουμε είναι μέσα .στην ίδια την οικογένειά μας
Δεν φαίνεται βέβαια πως κανείς το καταλαβαίνει... Άμα κρίνω δηλαδή από τα σχόλια, κάτω από το βίντεο.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Δυστιχως βλεπουν την επιφανεια μονο και εστιαζουν στον λεγομενο μπουλη χωρις να σκευτουν ποιος διαολο τον εκανε ετσι.. :-( @};-
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:όμως το βίντεο το έβαλα για έναν μόνο λόγο...

@};- @};- @};- :cry:
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν φαίνεται βέβαια πως κανείς το καταλαβαίνει... Άμα κρίνω δηλαδή από τα σχόλια, κάτω από το βίντεο.

Δεν το καταλαβαίνουν, Σοφάκι μου, γιατί κανείς δεν τους έδειξε την αθλιότητα...Θαμπώθηκαν οι άνθρωποι, βλέπεις, από τις ομοιότητες και ξέχασαν να παρατηρήσουν αλήθειες της Ζωής, που όχι απλά κανείς δεν τους τις είπε, αλλά κανείς δεν φαντάζεται πως κάπως έτσι προκύπτει και η ασθένεια...Μέσα σ' αυτήν την ομοιότητα...

γελάμε όλοι μαζί για την γελοιοποίηση του άλλου, χωρίς να δούμε τι γελοίο προκύπτει πρώτα σε εμάς τους ίδιους...
Αντε τώρα να καταλάβει ο γιός και ο κάθε γιός, ότι η μανούλα που μόνο αγαπάει, φροντίζει επιμελώς για την μετάδοση της φθοράς του...

μερικές Αλήθειες της Ζωής δεν μπορείς να τις ακούσεις από κάποιον άλλον...
Χρειάζεται να τις παρατηρήσεις πρώτα μέσα σου...Και αυτό σημαίνει νοήμον Ον.

:x :x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”