Είναι κανείς εδώ;;;;;;
http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4 ... E1%F2.html
σωστός ο ποιητής!!!!!!!!!Δίδυμοι
Δύσκολα τα πράγματα για σας! Θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Μια επαναστατική διάθεση θα σας ωθήσει να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε καταπίεση, ή από οποιαδήποτε σχέση πιστεύετε ότι έχει φθαρεί.
Τι εννοεί εδώ άραγε???? :shock:Φυσικά, μην ξεχάσετε πως τίποτα δεν μένει κρυφό και σιγουρευτείτε ότι δεν σας απασχολούν οι συνέπειες
Εάν δεν έχετε σχέση, το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσετε σεξ ανώτερης ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε το μάστορά σας.
χλιαρά τα πράγματα... :(Απολαύστε το γιατί το φθινόπωρο οι σεξουαλικές σχέσεις δεν θα είναι τόσο δραστήριες, χωρίς ωστόσο να σταματήσετε να απολαμβάνετε έστω και πιο αραιά συγκλονιστικές στιγμές.
Εγώ λέω να κάτσω σπίτι μου :evil:yannis έγραψε:Καρκίνος
Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα καταφέρει να σας ξεμυαλίσει. :