Χμμμμ... Ναι ναι θα επιζήσεις.. Ή καλύτερα.... Θα Ζήσεις....
Συντονιστής: Emmaki
όπου θα περιλάβω και το κάθε σημείο διαδρομής του καθενός στην σεξουαλική του ζωή. Αν αυτή η εμπειρία(όπως και οποιαδήποτε άλλη) είναι χρήσιμη για το άτομο, τότε καλώς να βιωθεί!Η πνευματική ωριμοτητα, δεν πιστεύω ότι περιέχει την λέξη "λάθος"...
Έτσι όταν καθάρισε τελείως ο δρόμος αυτός,σταμάτησε κι οριστικά η ταμπέλα του μονογαμικού/πολυγαμικού μέσα μου και πλέον πιστεύω πως την αγάπη τη βλέπω παντού και μπορεί να εκδηλωθεί και με αυτόν τον τρόπο(μέσω σεξουαλικότητας δηλαδή) στο πρόσωπο άλλων ανθρώπων χωρίς αυτό να αποτελεί επιδίωξη του μυαλού (ή των νευρώσεων αν θέλετε) για επιβεβαίωση ή οτιδήποτε άλλο.
Η διαφορά είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος για μένα είναι εκείνος που έχω αγαπήσει και αγαπώ πιο βαθιά, κι εκείνος που ζω στην πράξη του έρωτα το ζενίθ των επιπέδων όλων.
Αν τώρα θα έκανε έρωτα με κάποιον άλλο άνθρωπο, αυτό δεν είναι από μόνο του -πια- αιτία χωρισμού καθώς ο πόνος που θα προκαλούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει δώσει τη θέση του σε επίγνωση μέσα μου και όταν μετά από τόσα χρόνια κοιτάζουμε και οι δύο στα μάτια του άλλου το Θεό και νιώθουμε το Όλο, ένα τέτοιο γεγονός δείχνει πολύ μικρό...
αετέ ο συμβιβασμός δεν ταιριάζει με την γνώση του εαυτού μας, σε επίπεδο διερεύνησης. Το "τσιμπάς" από την αρχή ότι "ωραιοποιείς" μια πεποίθηση και δεν είναι αξία του Εαυτού....Και ενώ το λες, δεν μπορείς μετά να το στηρίξεις. Τα λόγια έρχονται σε αντιπαράθεση με την εσωτερική σου αλήθεια και το επίπεδο που αυτή έχει διευρυνθεί.Παρ΄οτι σαν ιδέα είναι και όμορφη και βολική αναρωτιέμαι αν απο πίσω κρύβει ενα συμβιβασμό η όχι.
αρκεί αυτήν την αλήθεια να την μοιραζόμαι και με τον άλλον!κοιτάζουμε και οι δύο στα μάτια του άλλου το Θεό και νιώθουμε το Όλο, ένα τέτοιο γεγονός δείχνει πολύ μικρό...
Συμφωνώ με αυτό που λες Βάσω απόλυτα.Η επιθυμία να επιλέξουμε σύντροφο μοναδικό και με τα χαρακτηριστικά που έχουμε στο νου μας, σαν πρότυπα, χαρακτηρίζεται αρχικά από δικές μας ανασφάλειες, που μας κάνουν να αναζητάμε μετάθεση ρόλων σε όποια σχέση
θα έλεγα πως βιώνεις μετά την τελειότητα παντού, δεν σκέφτεσαι κάτι το ιδεατό αφού η ένωση μεταξύ ανώτερου εαυτού και έργου μέσω σώματος έχει ανοίξει στον τομέα αυτό. 'Ετσι στις διαπροσωπικές σχέσεις από ερωτικής απόψεως οι άλλοι βιώνονται σαν κομμάτια του Θεϊκού και τίποτε λιγότερο. Το βάθος που θα πας όμως είναι για εμένα ανάλογο του βάθους που μπορούν να πάνε και οι δύο μαζί, δηλαδή μέχρι του βάθους του συντονισμού των επιπέδων τους.Η σεξουαλικότητα μετά έρχεται σαν φυσική δραστηριότητα μοιράσματος και συνεύρεσης και δεν σε οδηγεί να φαντάζεσαι μια τέλεια ένωση, που τελικά σε φυσικό επίπεδο είναι πλασματική!
μόνο Νίκο που αυτό δεν το έγραψε η σφαιρούλα, αλλά η Βασούλα...Συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα.
Δεν ήξερα πως ήθελες!