αυτο συμβαινει προφανος γιατι αντιλαμβανομαστε νοητικα οτι δεν ειμαστε εκει ο εγκεφαλος μας δεν εχει μαθει να λειτουργει σε τετεια ακτινοβολια-αισθησεις ακομα ι ουτε και τα ματια μας εχουν μαθει να αντιδρουν φυσιολογικα .ειναι κατι καινουργιο για εμας .σε λιγα χρονια που θα ζουμε σε 3d κοσμους μεσα απο τα παιχνιδια οι νεοτερες γενιες δεν θα εχουν κανενα προβλημα !
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Φαινεται ενδιαφερον.
Ο Άνταμ είναι ένας φαινομενικά συνηθισμένος άνθρωπος σε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο σύμπαν. Ζει ταπεινά προσπαθώντας να βγάλει μια άκρη στη ζωή του, αλλά το ρομαντικό μυαλό του παραμένει κολλημένο σε ένα κορίτσι που γνώρισε μια φορά κι έναν καιρό σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν ανεστραμμένο πλούσιο κόσμο που είχε τη δική του βαρύτητα, και ο οποίος βρίσκεται ακριβώς από πάνω, αλλά που κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει... Ένα κορίτσι που το έλεγαν Εύα. Το παιδικό τους φλερτ γίνεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Όταν όμως θα δει την ενήλικη πια Εύα στην τηλεόραση, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να την ξανακερδίσει. Ούτε καν οι νόμοι της Φυσικής!
Γαμωτο μολις την τελειωσα και λεω κατσε να παω να το δωσω στην βασουλα αλλα οπως συνηθως μας προλαβαινεις..
Εμενα παλι μου αρεσε
Βεβαια οχι πως ξετρελαθηκα αλλα δεν το ενιωσα σαν χασιμο χρονου οπως αλλες ταινιες.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Μου άρεσε πολύ το CLOUD ATLAS, με τον Τομ Χάνκς και τη Χάλι Μπέρι.
Διαδραματίζονται παράλληλες σκηνές και δείχνει πως οι ζωές μας είναι αλληλένδετες, πως η πράξη του ενός μπορεί να επηρεάσει και τη δική του ζωή και των άλλων.
Μου άρεσε ιδιαίτερα μια σκηνή στο τέλος, που λέει ο πεθερός στον γαμπρό του : Τι νομίζεις ότι κάνεις, είσαι σταγόνα στον ωκεανό ....
και του απαντάει: Μα αυτό είναι ο ωκεανός, πολλές σταγόνες
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.