και γέμισα αισιοδοξία, που είδα τη θάλασσα και ξύπνησα με την ΄μυρωδιά της, και έτσι ξεκίνησα τη μέρα μου..
Είμαι ευγνώμων που πήγαν καλά τα πράγματα με το μαγαζί της μαμάς μου και το πούλησε τελικά, και τώρα θα ξεκουραστεί

Ευχαριστώ την προηγούμενη σχέση μου που με έμαθε να αντέχω στα δύσκολα και να ξεχωρίζω πια την υγιή από την "τοξική" αγάπη..
Τον ευχαριστώ που με αγάπησε με τον τρόπο του και έμαθα κι εγώ να δίνω χωρίς να περιμένω τίποτα..
Ευχαριστώ τον άνθρωπο που είμαστε μαζί τώρα για την αλήθεια του, τον ευχαριστώ που με αγαπάει για το "όλο" μου
Ξέρει αυτός....Τον ευχαριστώ για τα μέρη του εαυτού μου που ακουμπάω όταν είμαι μαζί του...Τα είχα χρόνια "ξεχασμένα"
Ευχαριστώ εσάς εδώ για όλο το μοίρασμα που κάνουμε, είναι τόσο γεμάτο αγάπη, είναι σαν να τα λέω κάθε μέρα με...την "οικογένειά" μου..Και ιδιαίτερα τη Βάσω, ξέρει και αυτή..
Βασω μου, όλοι εμείς εδώ και το μαγικό που συμβαίνει σε αυτό το φόρουμ είναι πολύ απλά οι καθρέφτες σου.

Σ' ευχαριστούμε!!
Ε, και τον εαυτό μου που με έφερε ως εδώ και άντεξε και αντέχει, και δεν φοβάται πια να αγγίζει τα σκοτάδια του και δεν κρύβεται, και τα βγάζει όλα στο φως και μαθαίνει να προχωράει με αλήθεια
και με στηρίζει

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες, ελάτε κι εσείς....

ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Σας φιλώ όλους πολύ - πολύ!!