2013
Re: 2013
Οραματίζομαι έναν κόσμο γεμάτο από Ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει το Θεό μέσα τουςVaso έγραψε: Οραματίζομαι λοιπόν Ανθρώπους που δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσεως για να νιώσουν τον Θεό μέσα τους…
Οραματίζομαι Ανθρώπους που δεν καταπίνουν μύθους για να θρέψουν ελπίδες και επιθυμίες, αλλά ακούνε τον αληθινό Λόγο της Αγάπης και της Σοφίας που δεν χρειάζεται μεσολαβητές, αλλά αφτιά μέσα στα αφτιά τους
Οραματίζομαι Ανθρώπους που δεν ελπίζουν στον μετά θάνατον παράδεισο, αλλά μπορούν να δουν την κόλαση που επέτρεψαν στον Εαυτό τους να ζει...
Οραματίζομαι τον Κόσμο του Θεού και του Ανθρώπου να γίνεται η αληθινή Ανθρώπινη Οικογένειά μου…
Οραματίζομαι έναν κόσμο από ανθρώπους που Επιτρέπουν στον Εαυτό τους να Θυμηθούν
Οραματίζομαι πως το Φως, η Αγάπη, η Σοφία, η Ενότητα, η Ακεραιότητα, η Θέληση, η Αποφασιστικότητα "ξυπνάνε" μέσα σε κάθε άνθρωπο
Οραματίζομαι μια νέα Αρχή για κάθε άνθρωπο...
Καλή συνέχεια και Καλή Χρονιά να έχουμε..

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Οραματίζομαι λοιπόν Ανθρώπους που δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσεως για να νιώσουν τον Θεό μέσα τους…
Οραματίζομαι Ανθρώπους που δεν καταπίνουν μύθους για να θρέψουν ελπίδες και επιθυμίες, αλλά ακούνε τον αληθινό Λόγο της Αγάπης και της Σοφίας που δεν χρειάζεται μεσολαβητές, αλλά αφτιά μέσα στα αφτιά τους
Οραματίζομαι Ανθρώπους που δεν ελπίζουν στον μετά θάνατον παράδεισο, αλλά μπορούν να δουν την κόλαση που επέτρεψαν στον Εαυτό τους να ζει...
Οραματίζομαι τον Κόσμο του Θεού και του Ανθρώπου να γίνεται η αληθινή Ανθρώπινη Οικογένειά μου…
Αν δεν ξεκινήσει από τον καθένα μας η Ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προϋποθέσεις της θα παραμείνουν ευχές…

Καλή χρόνια για όλους μας

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Καλη χρονια ομορφοπαιδαΟραματίζομαι λοιπόν Ανθρώπους που δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσεως για να νιώσουν τον Θεό μέσα τους…

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Πάντα ήθελα να φτιάξω κάτι που να μπορεί να δώσει έμπνευση ή κίνητρο.
Έτσι, με αφορμή την είσοδο στο νέο έτος, αφιερώνω σε όλους (είτε σας γνωρίζω περισσότερο, είτε λιγότερο, είτε καθόλου) την πρώτη μου, καθαρά ατομική προσπάθεια.
Είναι μόλις 1 λεπτό, αλλά χάρηκα πολύ με αυτήν την δημιουργία
Ευχαριστώ για την έμπνευση

Έτσι, με αφορμή την είσοδο στο νέο έτος, αφιερώνω σε όλους (είτε σας γνωρίζω περισσότερο, είτε λιγότερο, είτε καθόλου) την πρώτη μου, καθαρά ατομική προσπάθεια.
Είναι μόλις 1 λεπτό, αλλά χάρηκα πολύ με αυτήν την δημιουργία

Ευχαριστώ για την έμπνευση

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Σ' ευχαριστώ Σοφάκι μου
Υπέροχο μήνυμα Ζωής
Η Εμπνευσή σου βρήκε χώρο στην καρδούλα μου 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Αχ Ψυχούλα όμορφη!!!!! Ευχαριστώ

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό