Απιστευτο βιντεακι!
Re: Απιστευτο βιντεακι!
Σοφακι μου!!!!Ειμαι σιγουρη!!Θα γινει αναρπαστο!!!!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Απλά θεϊκό, αποσπάσματα από τη θρησκευτική ταινία " Ναι στην οικογένεια".
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Τι ειν'τούτο!!
το επόμενο βήμα είναι να ανοιγουν με χειρουργική επέμβαση το κεφάλι των πιστών για να βάλουν μέσα τις παπαριές τους...

το επόμενο βήμα είναι να ανοιγουν με χειρουργική επέμβαση το κεφάλι των πιστών για να βάλουν μέσα τις παπαριές τους...
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Κοίτα να δεις, έχει και πανσέληνο, εμένα με πλησιάζει περίοδος και θα αρχίσω τα ουστ... Από βδομάδα θα το δω, να γελάσω λίγο

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

εγώ πάλι δεν πρόλαβα να γελάσω ,προηγήθικε ο εμετός 
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Στην αρχή νόμιζα πως έκαναν πλάκα

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Αααααααααααααααα

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
-
Valia
και γω νόμιζα από τον τρόπο που ερμηνεύουν αυτοί οι συγκλονιστικοί ηθοποιοί, ότι πρόκειται για αστείο βιντεάκι! χουχουουου!!! τρελά κέφια με την οικογένεια! 
ανυπομονω φιληΕλενάκι μου, μπορώ να στο κάνω ταινιάρα αυτό το βίντεο, πίστεψέ με![]()
![]()
ουτε απο βδομαδα ΣοφακιΚοίτα να δεις, έχει και πανσέληνο, εμένα με πλησιάζει περίοδος και θα αρχίσω τα ουστ... Από βδομάδα θα το δω, να γελάσω λίγο![]()
![]()
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
ELEN M έγραψε:Στην αρχή νόμιζα πως έκαναν πλάκα![]()
![]()
![]()
Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
είναι και τα δυο βίντεο
και λέει στο πρώτο ο παπάς μεταξύ άλλων πετυχημένων εξαγριωμένος "να μην γιορτάζετε τα γενέθλια μόνο τις γιορτές των αγίων μας"

και λέει στο πρώτο ο παπάς μεταξύ άλλων πετυχημένων εξαγριωμένος "να μην γιορτάζετε τα γενέθλια μόνο τις γιορτές των αγίων μας"
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
- Συνημμένα
-
- Παπαδοκτονία.JPG (10.6 KiB) Προβλήθηκε 2023 φορές
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
αααααααααααααααααααααααααα
Ελενίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελενίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...