ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
Υπάρχει η Στιγμή της ωριμότητας…
Αυτήν που όλοι μας θα περάσουμε, διαφέρει μόνο ο χρόνος…
Η Στιγμή που τρυφερά θα στραφείς στον Εαυτό σου, όχι για να αποκομίσεις οφέλη και παρηγοριά, αλλά γιατί θυμήθηκες να τραβήξεις το πέπλο της λήθης…
Το να γνωρίζεις τον Εαυτό σου, περιέχει και λίγο φόβο και λίγο ενοχές και λίγο ντροπή…Λίγο απ’ όλα αυτά που μέχρι κάποια στιγμή σε προδιέγραψαν και τους επέτρεψες να σε προσδιορίσουν και να σε περιορίσουν…
Όταν όμως πίσω από αυτήν την στροφή προς τα μέσα δεν υπάρχει η παραμικρή επιθυμία για όφελος, τότε όλοι οι προσδιορισμοί γίνονται σκόνη, γιατί το πιο βαθύ σου Όραμα, η μεγαλύτερη σου Πίστη, δεν αφορά αυτό που έγινες, ούτε αυτό που θα γίνεις…
Αφορά μόνο Αυτό που Είσαι…
Και τότε γυμνώνεσαι μέχρι την Καρδιά Σου…
Εκεί που η Αγνότητα συναντά την Ζωή και την Πρόθεση
Το ξέρω ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο άνθρωπος είναι αυτό που έγινε…
Οι αποδείξεις υπάρχουν άπλετες στον κόσμο για να το πιστέψουν και να συμφιλιωθούν με την ιδέα της ματαιότητας…Και έτσι να σβήσουν μέσα της, χωρίς καμία προσπάθεια να κατανοήσουν λίγο περισσότερο τα όρια τους, τις Μνήμες τους, τον κόσμο τους…
Μα ο Σοφός λέει, ότι μοιάζεις σ’ αυτόν που αγαπάς βαθιά στην Ψυχή σου…
Και αν δεν μπορείς να Αγαπάς με την Ψυχή σου, τότε θα μοιάσεις στην ματαιότητα και ότι και να κάνεις θα είναι ματαιότητα…μέχρι να έρθει η Στιγμή σου…
Γιατί θα έρθει…Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις Μνήμες του Θείου, αιώνια…
Μπορεί να το κάνει μόνο μέσα στον περιορισμένο του χρόνο…
Όταν επιτρέψουμε στα παιδιά να οραματίζονται και να αγαπούν με την Ψυχή τους, τότε η Ζωή δείχνει τις προθέσεις της με κατεύθυνση μόνο προς την Αγάπη…
Αυτήν που όλοι μας θα περάσουμε, διαφέρει μόνο ο χρόνος…
Η Στιγμή που τρυφερά θα στραφείς στον Εαυτό σου, όχι για να αποκομίσεις οφέλη και παρηγοριά, αλλά γιατί θυμήθηκες να τραβήξεις το πέπλο της λήθης…
Το να γνωρίζεις τον Εαυτό σου, περιέχει και λίγο φόβο και λίγο ενοχές και λίγο ντροπή…Λίγο απ’ όλα αυτά που μέχρι κάποια στιγμή σε προδιέγραψαν και τους επέτρεψες να σε προσδιορίσουν και να σε περιορίσουν…
Όταν όμως πίσω από αυτήν την στροφή προς τα μέσα δεν υπάρχει η παραμικρή επιθυμία για όφελος, τότε όλοι οι προσδιορισμοί γίνονται σκόνη, γιατί το πιο βαθύ σου Όραμα, η μεγαλύτερη σου Πίστη, δεν αφορά αυτό που έγινες, ούτε αυτό που θα γίνεις…
Το ξέρω ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο άνθρωπος είναι αυτό που έγινε…
Οι αποδείξεις υπάρχουν άπλετες στον κόσμο για να το πιστέψουν και να συμφιλιωθούν με την ιδέα της ματαιότητας…Και έτσι να σβήσουν μέσα της, χωρίς καμία προσπάθεια να κατανοήσουν λίγο περισσότερο τα όρια τους, τις Μνήμες τους, τον κόσμο τους…
Μα ο Σοφός λέει, ότι μοιάζεις σ’ αυτόν που αγαπάς βαθιά στην Ψυχή σου…
Και αν δεν μπορείς να Αγαπάς με την Ψυχή σου, τότε θα μοιάσεις στην ματαιότητα και ότι και να κάνεις θα είναι ματαιότητα…μέχρι να έρθει η Στιγμή σου…
Γιατί θα έρθει…Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις Μνήμες του Θείου, αιώνια…
Μπορεί να το κάνει μόνο μέσα στον περιορισμένο του χρόνο…
Όταν επιτρέψουμε στα παιδιά να οραματίζονται και να αγαπούν με την Ψυχή τους, τότε η Ζωή δείχνει τις προθέσεις της με κατεύθυνση μόνο προς την Αγάπη…
- Συνημμένα
-
- love-forum.jpg (30.52 KiB) Προβλήθηκε 3790 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

με άκουγες στο τρένο πρωί πρωίΌταν όμως πίσω από αυτήν την στροφή προς τα μέσα δεν υπάρχει η παραμικρή επιθυμία για όφελος, τότε όλοι οι προσδιορισμοί γίνονται σκόνη, γιατί το πιο βαθύ σου Όραμα, η μεγαλύτερη σου Πίστη, δεν αφορά αυτό που έγινες, ούτε αυτό που θα γίνεις…

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Re: ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
όλους σας ακούω Αννούλα 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Καθε σου λεξη..δονηση ζεστασιας στη Καρδια μου!!Όταν όμως πίσω από αυτήν την στροφή προς τα μέσα δεν υπάρχει η παραμικρή επιθυμία για όφελος, τότε όλοι οι προσδιορισμοί γίνονται σκόνη, γιατί το πιο βαθύ σου Όραμα, η μεγαλύτερη σου Πίστη, δεν αφορά αυτό που έγινες, ούτε αυτό που θα γίνεις…

Σ'ευχαριστω!!!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Ναι, όπως το λες. Λίγο απ' όλα περιέχει. Και όταν αρχίζεις και "βλέπεις" υπάρχουν οι στιγμές που λες "τι μου έχω κάνει Θεέ μου..."Vaso έγραψε: Το να γνωρίζεις τον Εαυτό σου, περιέχει και λίγο φόβο και λίγο ενοχές και λίγο ντροπή…Λίγο απ’ όλα αυτά που μέχρι κάποια στιγμή σε προδιέγραψαν και τους επέτρεψες να σε προσδιορίσουν και να σε περιορίσουν…
Δεν θα μείνουμε εκεί όμως...
Θα προχωρήσουμε στο Δρόμο του Είμαι

"Πολέμα και Οραματίσου"...

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μερικες φορες νομιζω μας μιλας κιολας κατι βραδια..Vaso έγραψε:όλους σας ακούω Αννούλα

Ναι Τασούλη είναι Αλήθεια^tasoulis^ έγραψε:Μερικες φορες νομιζω μας μιλας κιολας κατι βραδια..Vaso έγραψε:όλους σας ακούω Αννούλα![]()

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ας γίνουμε αυτό που Είμαστε!Όταν όμως πίσω από αυτήν την στροφή προς τα μέσα δεν υπάρχει η παραμικρή επιθυμία για όφελος, τότε όλοι οι προσδιορισμοί γίνονται σκόνη, γιατί το πιο βαθύ σου Όραμα, η μεγαλύτερη σου Πίστη, δεν αφορά αυτό που έγινες, ούτε αυτό που θα γίνεις…

Πολέμα και Οραματίσου
ω! ναι

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
- konstantinos s.
Vaso έγραψε:

Vaso έγραψε: Το να γνωρίζεις τον Εαυτό σου, περιέχει και λίγο φόβο και λίγο ενοχές και λίγο ντροπή…Λίγο απ’ όλα αυτά που μέχρι κάποια στιγμή σε προδιέγραψαν και τους επέτρεψες να σε προσδιορίσουν και να σε περιορίσουν…

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο