μπηκα σε αυτο το τοπικ τη στιγμη που αρχισα να εχω πονο στην καρδια και ευγνωμονω γιαυτο γιατι εχω τα πανω κατω μου τωρα τελευταια και εξαντλουμαι, οχι φυσικα χωρις λογο, και ηρθε η ωρα για μια πιο βαθεια βουτια
Eίναι πολυτιμη η ενέργειά μας!
Δεν την διαθέτουμε αλόγιστα...
Βασουλα μου τοσο απλη, τοσο Αληθινη αυτη η φραση.... ουτε εξωτερικα, αλλα κυριως ουτε εσωτερικά
Αυτές οι ασυνείδητες προσδοκίες που έχουμε…Που γίνονται πολύ εύκολα απογοήτευση…
Απογοήτευση και προσδοκία είναι δύο καταστάσεις μέσα μας, που μας στραγγίζουν από ενέργεια, μας αποδυναμώνουν, κλέβουν τον ενθουσιασμό μας για την Ζωή...
γιατί μπορεί να μας εξαντλεί κάποιος ή κάποια κατάσταση έξω από εμάς, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να μας εξαντλήσει και ένα εγωιστικό κομμάτι του εαυτού μας, που θέλει να αρπάξει από εμάς ενέργεια, για να εκπληρώσει κάθε προσδοκία του. Τρέφεται από εμάς, όσο του δίνουμε "χώρο" μέσα μας...
Οι πηγές εξάντλησης είναι πάντα ή μέσα μας ή έξω μας...Και οι έξω μας είναι απείρως πιο ακίνδυνες, από αυτές που βρίσκονται μέσα μας...
σκεφτείτε μόνο τι κάνουν οι φιλοδοξίες...τι κάνουν οι προσδοκίες που έχουμε για κάποιον άλλον ή για τον εαυτό μας...τι κάνουν οι εμμονές...
Υπάρχουν καταστάσεις που μας στενοχωρούν, σίγουρα...΄Ομως αν είναι εντελώς συνειδητές δεν μας εξαντλούν...Αντίθετα μας δίνουν θάρρος και δύναμη να τις αντιμετωπίσουμε...
Υπάρχουν όμως και καταστάσεις που μας στενοχωρούν, που οι αιτίες τους δεν είναι εμφανείς...
Αυτές είναι οι επικίνδυνες πηγές εξάντλησης...Αυτές που επωάζονται μέσα στην "α-συνειδησία" μας!

ποση ευγνωμοσυνη νιωθω τωρα με το Λογο σου
Απογοητευση και προσδοκια.....γ@@@@@ τα...οταν δεν το παρεις χαμπαρι σ εξαντλει χωρις να ξερεις το γιατι
Απογοητευεσαι απο κατι που δεν εγινε και ταυτοχρονα προσδοκας οτι θα γινει, ενω ξερεις οτι π@π@ρια θα γινει αφου τα δεδομενα ειναι γνωστα...τραγελαφος!!!
Οταν ομως το παρεις χαμπαρι, ε τοτε αρχιζει η 'ανοδος' σου απο τον συγκεκριμενο πηγαδι
παντα πηγαινω εκει που ειναι να Ακουσω αυτο που χρειαζομαι για να συνελθω παραυτα

ευχαριστω Μαντρακο
ω ναι...ειναι και αυτος ο θυμος ο πιο εξαντλητικος απο ολα.... ιδιαιτερα οταν σε παιρνει στη δινη του επειδη "ξεχνας" να δεις μεσα σου απο που πηγαζει... τοτε αρχιζουν τα "φυσικα" φαινομενα να γινονται καταστροφικα... βιωμενο....
Αρκεί μία μόνο στιγμή να αφεθείς στα οικεία μονοπάτια του νού και να αρχίσεις αλαζονικά να παίρνεις ρόλους,
προσδοκώντας να προσδιοριστείς, εσωτερικά και εξωτερικά.
Ευχαριστώ πολύ πολύ Φίλοι μου

ο χώρος της Αγάπης είναι απείρως πιο δυνατός από κάθε πηγή εξάντλησης

ακριβως αυτο

ποσο χαιρομαι που μπηκα Εδω.... Τωρα.... ευχαριστω κι εγω.... για ολα τα μοιρασματα σας