ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να νιώσει κανείς τον Θεό μέσα του, ενόσω ο θεός εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι ο εξωτερικός Κύριος που χρειάζεται να υπηρετήσει...

Ο τρόπος να υπηρετήσεις κάποιον έχει εντολές, νόμους και κυρώσεις...Έχει εχθρούς και τιμωρίες...
Για να τον υπηρετήσεις χρειάζεται να υποταχθείς...
Και όσο δεν υποτάσσεσαι, τόσο ο θεός θυμώνει...

Ότι συμβαίνει στην ζωή των ανθρώπων, αποδόθηκε στον τρόπο που υπηρετούν τον θεό...Στο πόσο υποταγμένοι είναι και στο πόσο κάνουν το καλό...
Όπως όμως το καλό δεν έχει όρια, έτσι και το κακό δεν έχει όρια...

Αν δεν νιώσεις μέσα σου να "σαλεύει" αυτή η Ζωντανή Παρουσία Του, να σε καθοδηγεί και να σε συναρπάζει στα πιο βαθιά σου επίπεδα, ποτέ δεν θα ξέρεις, αληθινά, αν έκανες το καλό ή το κακό...
Πάντα θα νομίζεις ότι έκανες ή το ένα ή το άλλο, από την κατάσταση συνείδησής σου, ενόσω το ασυνείδητό σου είναι ακόμα ανυπόταχτο και δεν έχει εξερευνηθεί…
Δεν έχει επιτρέψει αυτόν τον Ερωτικό Μαγνητισμό του Θείου, που αλλάζει τις Συνειδήσεις μας μέσα στην Καθολικότητα της Αγάπης…

Οι περισσότεροι άνθρωποι ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που από την μια μεριά λέει «καλό» και από την άλλη λέει «κακό»…
Ετσι είναι τα πράγματα εδώ…Γιατί οι Νόμοι του Αγαθού δεν εκφράστηκαν ποτέ από ανθρώπινο στόμα στην καθολικότητά τους…
Κάθε διδασκαλία της Σοφίας και της Αγάπης, μας έδωσε μόνο το ερέθισμα να μην ματαιώνουμε την Ζωή του Θείου μέσα μας…Μας μίλησε για «νεκρούς» ανθρώπους που απλά νομίζουν πως ζουν…Μήπως άλλωστε δεν το βλέπουμε αυτό μέσα στην απληστία, την φιλοδοξία και την δουλεία? Όλα έχουν έναν «αφέντη» που μπορεί να φαίνεται ότι είναι έξω από εμάς, μπορεί να φαίνεται ότι είναι αχόρταγος και ζητά συνεχώς και άλλα και άλλα, μα ο καθένας τον κουβαλάει μέσα στην προκατάληψη του για την υποχρεωτική του πορεία, υπηρετώντας την ισχύ του…

Αν ήταν τόσο απλό, όλοι αυτοί που πιστεύουν στον θεό, με τον τρόπο που τους έχουν δοθεί οι εντολές από την θρησκεία τους, θα ήταν ο Άνθρωπος που θα θέλαμε να Είμαστε…
Όμως δεν είναι…

Μόνο αν για μία στιγμή η Καρδιά καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από τον νου, και να τον κάνει να σιωπήσει, τότε μόνο μπορεί να αφουγκραστεί, απλά να αφουγκραστεί, το Θείο μέσα της…
Ο Δρόμος δεν ανοίγει γιατί υπηρετούμε έναν Κύριο, ανοίγει όταν η Καρδιά καταφέρει να νιώσει Ελεύθερη να Αγαπήσει, αυτό που ο νους την βάζει να φοβηθεί, με ένα μίσος ανυπόταχτο, εκδικητικό, θυμωμένο, ντροπιασμένο...

<<<…ο μέγας ιεροδίκης επαγρυπνεί. Απευθύνεται έτσι στον Χριστό:
«αποκάλυψες στους ανθρώπους μια υπερβολικά μεγάλη αλήθεια. Είναι δυστυχείς. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εμείς, πάλι, τους διδάξαμε το καλό και το κακό. Τους είπαμε τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί να είναι λιγότερο Ελεύθεροι, αλλά είναι περισσότερο ευτυχείς»
Ντοστογιέφσκι>>>

Μια Ευχή για Σήμερα…Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι καιρός να τελειώσει πια αυτή η μάχη του καλού με το κακό...Είναι μια μάχη που έχει πια, εδώ και χιλιάδες χρόνια αποδειχτεί, ότι οδήγησε την ανθρωπότητα σε μια εξέλιξη που την κάνει να ντρέπεται…
Συνημμένα
forum.jpg
forum.jpg (22.49 KiB) Προβλήθηκε 3171 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Δημοσίευση από Annoula »

@};- :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ο Δρόμος δεν ανοίγει γιατί υπηρετούμε έναν Κύριο, ανοίγει όταν η Καρδιά καταφέρει να νιώσει Ελεύθερη να Αγαπήσει
@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μια Ευχή για Σήμερα…Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

<<<…ο μέγας ιεροδίκης επαγρυπνεί. Απευθύνεται έτσι στον Χριστό:
«αποκάλυψες στους ανθρώπους μια υπερβολικά μεγάλη αλήθεια. Είναι δυστυχείς. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εμείς, πάλι, τους διδάξαμε το καλό και το κακό. Τους είπαμε τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί να είναι λιγότερο Ελεύθεροι, αλλά είναι περισσότερο ευτυχείς»
Ντοστογιέφσκι>>>

Μια Ευχή για Σήμερα…Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι καιρός να τελειώσει πια αυτή η μάχη του καλού με το κακό...Είναι μια μάχη που έχει πια, εδώ και χιλιάδες χρόνια αποδειχτεί, ότι οδήγησε την ανθρωπότητα σε μια εξέλιξη που την κάνει να ντρέπεται…
@};- @};- @};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Εύχομαι η Καρδιά μας να καταφέρει να νιώσει Ελεύθερη να Αγαπήσει !!!

:romance-heartbeating:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Μια Ευχή για Σήμερα…Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…
@};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…
@};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αν δεν νιώσεις μέσα σου να "σαλεύει" αυτή η Ζωντανή Παρουσία Του, να σε καθοδηγεί και να σε συναρπάζει στα πιο βαθιά σου επίπεδα, ποτέ δεν θα ξέρεις, αληθινά, αν έκανες το καλό ή το κακό...
αληθεια!!! @};-

μαζι σε αυτη την Ευχη! @};-

:x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Μόνο αν για μία στιγμή η Καρδιά καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από τον νου, και να τον κάνει να σιωπήσει, τότε μόνο μπορεί να αφουγκραστεί, απλά να αφουγκραστεί, το Θείο μέσα της…
Ο Δρόμος δεν ανοίγει γιατί υπηρετούμε έναν Κύριο, ανοίγει όταν η Καρδιά καταφέρει να νιώσει Ελεύθερη να Αγαπήσει, αυτό που ο νους την βάζει να φοβηθεί, με ένα μίσος ανυπόταχτο, εκδικητικό, θυμωμένο, ντροπιασμένο...
@};- @};- @};-
Vaso έγραψε:Μια Ευχή για Σήμερα…Ας καταφέρει η Καρδιά μας, αυτό που ο νους μας αποκλείει από την Αλήθεια μας…Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι καιρός να τελειώσει πια αυτή η μάχη του καλού με το κακό...Είναι μια μάχη που έχει πια, εδώ και χιλιάδες χρόνια αποδειχτεί, ότι οδήγησε την ανθρωπότητα σε μια εξέλιξη που την κάνει να ντρέπεται…
:cry: @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Elena *

Δημοσίευση από Elena * »

Ο Θεος κατοικει μεσα στις καρδιες μας :x
Ουτε σε ψευτικα ειδωλα, ναους και εκκλησιες :sunny:
Αλλα επειδη ζουμε σε μια εποχη που ειναι δυσκολο ο Ανθρωπος να σπασει καποιους φραγμους και κοινωνικα προτυπα ωστε να κατανοισει πως ο Θεος βρεισκετε εντοσ μας μεσα στην καρδια μας καταλοιξαμε εδω ακριβως που ειμαστε....
Αλλωστε αυτο ηταν και το μνμ που θελαμε να δωσουμε με την παρασταση του αδερφου Corpus Christi >:d<
Ακου Με Την Καρδια Σου Οχι με οτι σε εμαθαν να ακους μεχρι τωρα :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, κάποιος φίλος το κοινοποίησε στον τοίχο του, αυτό που έγραψα...

και κοίτα τι έγραψε κάποιος από κάτω

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Δεν θέλω να απαντήσω σε ξένο τοίχο...Δεν κάνει κανένα αστείο να το γράψει στον δικό μου?

;))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Δεν κάνει κανένα αστείο να το γράψει στον δικό μου?
Αχ, έλα, έλαααα..... :D :D :D :D :D
ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
:teasing-smokingcrack: Εκκλησία: το σκληρότερο, πιο επικήνδυνο ναρκωντικό... Μωρέ κάτι ήξερε ο Μαρξ που έλεγε ότι είναι το όπιο του λαού...
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”