21ος Αιώνας- Πρόβλημα Επικοινωνίας

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Κάθε ένα από τα στάδια που περιγράφεις Βάσω μου είναι ξεχωριστά και υπέροχα.. είναι φοβερα τα συναισθηματα που σου προκαλουν.. αυτός ο κόμπος στο στομάχι.. το να ακούς την καρδιά σου να χτυπα σα τρελή σ' όλο σου το σώμα.. να την/τον κοιτας και όλος ο κόσμος γύρω να χάνεται.. να υπάρχεις μονο εσυ και αυτός/αυτη... που αγαπάς... Κι όσο για το τελευταίο σταδιο που λές.. εξακολουθεί να υπάρχει .. μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να ενδιαφέρονταν να νιωσουν έτσι.. να άφηναν τον εαυτό τους ελεύθερο να αγαπησει και να αγαπηθεί..
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους

Τα δύο φύλα έχουν πλέον αποπροσανατολιστεί από εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής τους. Το θέμα είναι να καταφέρουν να προσπεράσουν αυτά τα αρνητικά στοιχεία που καθοδηγούν τη ζωή τους και να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να αναπνεύσει τον όμορφο αέρα της σημαντικής ελευθερίας τους!!!
Η τεχνολογία θα εισχωρεί πιο βαθιά στους ρυθμούς μας με αποτέλεσμα να χαθεί η προσωπική επαφή. Ρε παιδιά μέχρι και σεξ κάνουν στο Internet… Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω….το έχουν δοκιμάσει από κοντά και δεν τους άρεσε????? Γιατί άλλο να υπάρχει απόσταση μεταξύ ενός ζευγαριού και άλλο να ψάχνεις κάτι τέτοιο στο Internet!!!!
:P :lol:
Rainmaker

Αυτο που γίνεται με την τεχνολογία είναι τρελό.. δεν είναι λογικό να γυρευουν καποιοι άνθρωποι σεξ στο ίντερνετ το σεξ είναι σεξουαλική ΕΠΑΦΗ... η επαφή ειναι προθπόθεση... ή κανω λάθος;;;
το τι γίνεται στο ίντερνετ με τέτοια θέματα ξέρετε όλοι.. και δυστυχώς τι ίντερνετ ειχε "χτιστει" με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορει κανείς να περιορίσει τις "πληροφορίες" που προσφέρουν οι χρηστες..

:idea:
Θα χαρήτε να μάθετε ότι διάβασα ένα αρθρο που λέει ότι προετοιμάζονται να "γκρεμίσουν" το παλιο ίντερνετ και να φτιάξουν ένα πιο γρηγορο και με δυκλιδες ασφαλειας για κακοήθεις για να προστατέψουν και να σταματήσουν τα φαινόμενα και τις πράξεις για τις οποίες στην πραγματικη ζωή υπάρχουν ποινές..
:!:

Το ιντερνετ ήταν είναι και θα είναι μια πολύ καλή ιδέα..
ας ελπίσουμε ότι αυτη τη φορά θα την σεβαστούμε αυτη και τους δημιουργους της..
Η τεχνολογία είναι στη ζωή μας και εξελίσετε για να μας βοηθησει στην καθημερινότητα.. Η κατάχρησή της επιτυγχάνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα... :idea:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Συμφωνώ απόλυτα Ηλία. Η τεχνολογία υπάρχει για να μας εξυπηρετεί ή ακόμα και υπηρετεί κα όχι για να κάνουμε κατάχρηση της εξουσίας της! Γιατί καλώς ή κακώς μας εξουσιάζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε με αποτέλεσμα κάθε μέρα να χάνουμε βασικές στιγμές στη ζωή μας. μπορούμε όμως να το αλλάξουμε αυτό… Μπορούμε να πούμε «όχι» στην εγκατάλειψη της προσωπικής επαφής, στην παρέμβαση του προσωπικού απορρήτου και να πούμε «ναι» στον ελεύθερο, προσωπικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ε;;;;; Έτσι τα κοριτσάκια και τα αγοράκια της νέας ηλικίας θα ζήσουν αυτό που λέμε… εφηβικός ουσιαστικός έρωτας!!!! Αχ τι τρυφερό….!
:oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Θα χαρήτε να μάθετε ότι διάβασα ένα αρθρο που λέει ότι προετοιμάζονται να "γκρεμίσουν" το παλιο ίντερνετ και να φτιάξουν ένα πιο γρηγορο και με δυκλιδες ασφαλειας για κακοήθεις για να προστατέψουν και να σταματήσουν τα φαινόμενα και τις πράξεις για τις οποίες στην πραγματικη ζωή υπάρχουν ποινές..
Ω, μα αυτό θα είναι μία φρίκη! Τόσος πολύς έλεγχος σε ένα μέσον που από γεννησιμιού του ήταν ελεύθερο; Φανταστείτε το αυτό στην ζωή μας: πλήρης έλεγχος και κάθε φορά που πάμε να βρίσουμε κάποιον (γιατί και αυτό ποινικό αδίκημα είναι, ξέρετε) να βγαίνει ένα αόρατο χέρι και να μας κλίνει το στόμα. Φρίκη...

Τώρα για τον ρόλο που μπορεί να παίζει το ίντερνετ στην εύρεση "γρήγορου κρεβατιού", πιστεύω ότι απλά βοήθησε την κατάσταση. Υπάρχουν και τα μπαρ/κλάμπ, ακόμα και τα πάρκα. Γιατί, συγγνώμη, τα νεαρά άτομα ηλικίας 18-25 νοιάζονται για ερωτικές σχέσεις; Πολύ αμφιβάλλω! Αυτό που θέλουν είναι το σαικς και μόνον. Τώρα άμα το βρούνε στο ίντερνετ ή στην βραδινή τους έξοδο, δεν έχει και πολύ σημασία.

Οκ, αυτό ήταν πολύ απόλυτο και γενικολογικό. Όχι, δεν είναι όλοι έτσι. Ούτε ξέρω τελικά άμα είναι καν η κυρίαρχη τάση αυτή. Τα διάφορα μέσα της κοινωνίας πολύ αμφιβάλλω εάν προβάλλουν την αληθινή κατάσταση ή εάν δημιουργούν ψευδαισθήσεις (κάτι σαν το "όλες οι νοικοκυρές καθαρίζουν τα τζάμια τους με άζαξ").

Ουφ, μπερδεύτικα...
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Rainmaker

οχι Deodonus παρεξηγησες.. δεν εννοω αυτο που λες.. μιλάω για ποινικά αδικηματα..

Στο ίντερνετ υπαρχουν πληροφορίες για ότι μπορείς να φανταστείς.. απο το πως να σκοτώσεις καποιον με διαφορετικους τροπους..
πως να φτιαξεις μονος σου μια βομβα με υλικα του σπιτιου..
μεχρι παιδεραστια και διάφορα αλλα.

Αυτα θα ελεγχονται οχι λογοκρισια ουτε περιορισμους..
Στη ζωη υπαρχουν νομοι όχι για να μας περιορισουν αλλα για να μας προστατευσουν και να προστατεύσουν τα δικαιώματά μας..
Αυτό που θα γίνει ελπίζω με το ίντερνετ θα είναι καλό..
καλό για τα παιδιά όλων να μπορουν να συλλέξουν πληροφορίες χρησιμες.. χωρίς να κινδυνεύουν χωρίς hackers να καταστρέφουν τους κόπους καποιων.. οιπληροφορίες θα είναι ελεύθερες.

Deodonus το να εκφράσεις τις απόψεις σου για καποιον ναι μπορείς και θα μπορείς να το κάνεις.. αλλα γιατί να βρίσεις..;; γιατί να ενοχλήσεις;; γιατί να αποκτήσουμε κατι το οποίο μπορει να μας βοηθήσει και να το "λερώσουμε" με το εγώ μας και με εκφράσεις που προσβάλουν;;

ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει και να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων.. το ίντερνετ τώρα προσφέρει ψέματα, βρισιές, παράνομο σεξ, νομιμο σεξ, και ανούσια πράγματα πληροφορίες που δε θα χρησίμευαν για το γενικό καλό..
Υπάρχουν και σωστά πράγματα και πράγματα και πληροφορίες που βοηθάνε αυτές πρέπει να κρατήσουμε..

Αλλά αυτά είναι άποψή μου.. Ο καθένας πιστεύει κατι διαφορετικό.. κανενας δεν ξέρει τι μπορεί ή τι πρόκειται να συμβει ..
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Το σημείο εκκίνησης της όλης συζήτησης λοιπόν είναι το εάν βλέπουμε τους νόμους σαν περιορισμό ή σαν προστασία. Θα πω το εξής και θα κλήσω, γιατί το θέμα ξεφεύγει από τα πλαίσια του topic: και εάν αυτοί που ορίζουν τί είναι νόμιμο για το ίντερνετ και τί όχι περάσουν έναν νόμο που λέει ότι λ.χ. "οποιαδήποτε συζήτηση με βάση τον κουμμουνισμό και τον αναρχισμό θεωρήται ότι παρασέρνει τον κόσμο στην τρομοκρατία και άρα η απαγόρευσή της θεωρήται αναγκαία, για την προστασία του χρήστη"; Σκέψου το.
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Rainmaker

Το τι πιστεύει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό το έχω ξαναπεί .. από όσο έχω δει γύρω μου οι νόμοι είναι για να μας προστατεύουν απο την καταπάτηση των δικαιωματων μας.. αλλα είναι προσωπική μου άποψη.. όσο για αυτο στο ίντερνετ δεν θα μπουν άλλοι νόμοι απο αυτούς που ισχύουν και στην πραγματική ζωή.. τα ίδια νομοθετικά όργανα που υπάρχουν και λειτουργουν στη ζωή μας θα υπάρχουν και στο ίντερνετ.. και πιστεύω ότι ναι θα δυσαρεστηθούν πολλοί αλλα θα χαρούν ακόμα περισσότεροι με αυτή την αλλαγή .. ειδικά άνθρωποι που ιοι που κυκλοφορούν τους φούσκωσαν λογαριασμους (dialers) ή άνθρωποι που χάσανε αρχεία .. οι γονείς που δεν θα χρειάζεται να κοιτάνε τι λέει το παιδί τους στο ίντερνετ ή μαλλον τι του λένε... και πολλοι άλλοι..
μπορεί όμως και να έχεις δίκιο.. μπορεί να φτιαξουν νόμους που σε περιορίζουν.. τότε το μόνο που θα καταφέρουν είναι στο τέλος ο κόσμος να μην ασχολειται με το ίντερνετ και να χάσουν τη δουλειά τους.. χεχε :lol:
Οπως και να χει το θέμα ... αυτο που συχητάμε είναι η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των νέων και τι επιπτωσεις έχει αυτο στη ζωή τους..
και όπως παλι είπα και εγω και η Εμμανουέλα και η Κατερίνα θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι ούτε φοβερη διασκέδαση ούτε ωραίος τρόπος να περνάς την ώρα σου.. και κάνει πολυ κακο σε κάποιους (αν όχι όλους) τομείς της ζωής τους
Πρέπει να ξυπνήσουν!!!!
Άβαταρ μέλους
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ..ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ COMΡUTER..."ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ"...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κατερινάκι πόσο δίκιο έχεις!

Κλείνω λοιπόν κι εγώ και πάω να χαμογελάσω σε κάποιον που περνά τώρα κάτω από το παράθυρό μου και τραγουδά

• "φως και βγαίνω
    και ο δρόμος είναι τώρα ανοιχτός
    Φως και βγαίνω
    για να ζήσω, όσα ήθελα, αλλιώς"
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Katerina »

ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Η απάντηση της τεχνολογίας θα έρθει πολύ σύντομα.
Όταν στις καφετέριες και στα μπαράκια θα υπάρχουν μόνο αυτοί που δουλεύουν,

Όταν τα πονηρά ξενοδοχεία θα χρεοκοπήσουν,

Όταν τα ζευγάρια θα χωρίζουν επειδή στο Internet δεν θα γράφουν αυτό που πραγματικά είναι, αλλά αυτό που ονειρεύονται και θα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας γιατί θα έχουν γνωρίσει έναν άλλον άνθρωπο.

Όταν πλέον δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη.

Αυτά είναι μακρινά μεν, αλλά είναι μερικά από τα προβλήματα που δημιουργεί η τεχνολογία. Εγώ θέλω να ζω το τώρα και να έχω προσωπική επαφή με τον άλλον… Να τον κοιτάω, να με κοιτάει… Να τον ακουμπάω, να με ακουμπάει, να βλέπω το χαμόγελο του και να προσπαθώ να ψυχολογήσω τις κινήσεις του. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον!!!
8)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

επειδή στο Internet δεν θα γράφουν αυτό που πραγματικά είναι, αλλά αυτό που ονειρεύονται και θα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας γιατί θα έχουν γνωρίσει έναν άλλον άνθρωπο.

Eμμανουέλα ποσο σημαντικό είναι αυτό που είπες!

Σχέσεις αληθινές είναι μόνο όταν αγγίζεται και το φυσικο σώμα!

΄Όταν βλέπουμε τον άλλον "στα μάτια"

΄Οταν γελάμε face to face

΄Οταν μιλάμε...όχι όταν γράφουμε

΄Οταν νιώθουμε την αύρα του άλλου

΄Οταν δεν μπορούμε να "κρυφτούμε" πίσω από την οθόνη
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μα η αίσθηση, το σκίρτημα της καρδιάς όταν βλέπεις τον άλλον, η αγωνία να δεις αν σε κοιτάει…

Ένα χαμόγελο που υποδηλώνει αμηχανία,

Συζήτηση με τις/τους φίλες/φίλους για να καταλάβεις αν υπάρχει φλερτ,

Και το πιο σημαντικό… το πρώτο ραντεβού… άγχος, αγωνία, νευρικότητα… με αυτά χτυπάει η καρδιά μας!!!! Γιατί πρέπει να σταματήσει αυτό;;;;;
:oops: :P
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Φαντάζομαι όμως ότι δεν υπονοείται ότι ολοι στο Ιντρνετ ειναι αλλο απο αυτο που νοιώθουν κι ονειρεύονται;Γιατι εδω θ αδιαφωνήσω καθετα όσον αφορα το ατομο μου και ανθρωπους που γνωρισα και δεν διαψευσθην ουτε και στο ελαχιστο. :D

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”