Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
όταν θα αποφασίσεις να στρέψεις την ματιά σου σε Εσένα, Στεφανάκο...
Αυτή η ματιά είναι πολύ διεισδυτική, δεν αφήνει τίποτα όρθιο για να συγκρίνεις και να συγκριθείς πια...
Μόλις σου απάντησα ήδη !!!
Άλλη μια, και ας είναι ότι είναι...
Σε ευχαριστώ Σοφέ μου για αυτά που μου δίνεις απλόχερα, μέχρι να μπορώ να τα δίνω εγώ σε εμένα...
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Και όμως…Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η ασθένεια, είναι να μπορέσει ο άνθρωπος να ανοίξει την Καρδιά του στην Αγάπη…Τότε τίποτα δεν θα τον απειλεί από την μαζική ασθένεια της ανθρωπότητας…
Ο καθένας για τον Εαυτό του… μπορεί να σταματήσει την πανδημία στον Εαυτό του και να ωφελήσει και τον Εαυτό του και το Σύνολο…
Η εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι μέρος ενός Θεϊκού Σχεδίου μεν, αλλά στο οποίο χρειάζεται η συμμετοχή μας, ενόσω μπορούμε να βελτιώνουμε τα λάθη του παρελθόντος, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μαζική ασθένεια…
Είναι διαφορετικό, λέει ο Σοφός, να γνωρίζεις το Μονοπάτι σου και διαφορετικό να περπατάς στο Μονοπάτι σου…
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
Ο προγραμματισμός δεν εξετάζει το «καλό» από την συνολική του Αξία και από τους εσωτερικούς Νόμους, αλλά μένει στον περιορισμό των εντολών της οικογένειας και της θρησκείας (κυρίως), συστήματα που ελέγχουν περισσότερο, παρά εξελίσσουν…
Η ασθένεια της ανθρωπότητας είναι κολλητική…Και επειδή αυτό ο καθένας το ξέρει, κοιτάει να προφυλαχτεί με τους εγωιστικούς μηχανισμούς, που κάνουν την Καρδιά του φρούριο απόρθητο στην πανδημία του εγωισμού…
Είναι διαφορετικό, λέει ο Σοφός, να γνωρίζεις το Μονοπάτι σου και διαφορετικό να περπατάς στο Μονοπάτι σου…
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Και όμως…Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η ασθένεια, είναι να μπορέσει ο άνθρωπος να ανοίξει την Καρδιά του στην Αγάπη…Τότε τίποτα δεν θα τον απειλεί από την μαζική ασθένεια της ανθρωπότητας…
Ο καθένας για τον Εαυτό του… μπορεί να σταματήσει την πανδημία στον Εαυτό του και να ωφελήσει και τον Εαυτό του και το Σύνολο…
Η εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι μέρος ενός Θεϊκού Σχεδίου μεν, αλλά στο οποίο χρειάζεται η συμμετοχή μας, ενόσω μπορούμε να βελτιώνουμε τα λάθη του παρελθόντος, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μαζική ασθένεια…
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....