Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Καλησπέρα!
Σάτυα τι γίνεται?
Εμμανουέλα, προχθές μου συστήσαν ένα σκύλο-μαλτεζάκι(Σνούπυ το έλεγαν) ίδιο με αυτό της φωτογραφίας σου. Λίγο ξανθό μου φάνηκε όμως κι αυτό :lol:
τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά :shock: :lol:
There is a difference between knowing the path and walking the path
Ilias έγραψε:Θλίψη;; γιατί θλίψη;; Για αυτό δεν έχει μπεί όλη μέρα;;;
H θλίψη Ηλία μου είναι κατάσταση! Συναισθηματικές αξιες...τίποτα άλλο! Γι' αυτό και αποκωδικοποιείται εύκολα.
Αρκει να μην γίνει οδυνηρή μέσω των σκέψεων!!
Βασουλα η ομορφια ειναι στη θλιψη......αλλα η θλιψη παντα αντεχει την ομορφια.........οποτε αρκει να σου πω ποσο σου παει η θλιψη!!!!!!!
Μου πάει ε? Μου το είπε και ο Βαγγέλης...Τι να πω, να το κάνω συχνότερα...ε?
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου