Συντονιστής: Emmaki
Βαλάκι μου πως θα εκνευρίζεσαι όταν δεν συμβιώνεις???δλδ,με τη σκέψη ότι θα συναντηθείτε π.χ??Valia έγραψε:Είναι πιο εύκολο νομίζω να μην εκνευρίζεσαι ειδικά όταν δεν συμβιώνεις,τώρα στη συμβίωση δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αυτο..
Βασσούλα μου,δεν το καταλαβαίνωVaso έγραψε: το να μείνεις ή να φύγεις από μια σχέση δύσκολη, δεν σημαίνει τίποτα, στην ουσία...
Το να φεύγεις στα δύσκολα είναι μια εύκολη λύση,μα και το να μένεις στα δύσκολα, πάλι μια εύκολη λύση μπορεί να θεωρηθεί...
![]()
![]()
μα το εξηγώ...και πώς γίνεται και στις δύο περιπτώσεις να θεωρείται εύκολη λύση????
αυτό είναι το πρώτο στάδιο...Στην ουσια απο την στιγμη που μπαινουμε στην διαδικασια να ρωταμε για τις επιλογες μας, ασυνειδητα εστω νιωθουμε ηδη την δυσαρμονια μεσα μας και απλα θελουμε μια επιβεβαιωση
Οχι μονο στα ονειρα μας αλλα και σε στιγμες σιωπηςείναι γιατί το βράδυ, στα όνειρά σας, μου κάνετε ερωτήσεις φαίνεται...
Δημήτρη μου, υπάρχει και το τηλέφωνο, η αδερφή, η θεία και δεν συμμαζευεται... άλλωστε μην ξεχνάς ότι τη "μάνα" σου την κουβαλάς μέσα σου όπου και να πας...ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 έγραψε: Βαλάκι μου πως θα εκνευρίζεσαι όταν δεν συμβιώνεις???δλδ,με τη σκέψη ότι θα συναντηθείτε π.χ??
για τη συμβίωση οκ,είναι πολύ πιο εύκολο και δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια![]()
όχι,δεν θα ρωτήσωVaso έγραψε: το θέμα είναι τώρα, να με ρωτήσεις "τι είναι Ψυχή"?
μα,άμα ταλαιπωρείσαι πως γίνεται να είσαι και βολεμένος ταυτόχρονα???Vaso έγραψε: φεύγεις από την σχέση και ο Τασούλης είπε ότι αυτό θα θεωρηθεί φυγοπονία
μένεις στην σχέση που σε ταλαιπωρεί,αυτό δηλαδή πως θα το ονομάσουμε, αν όχι βολεψοκατάσταση?
όχι το ερώτημα μου,αφορά αποκλειστικά και μόνο τη σχέση με σύντροφοValia έγραψε: Δημήτρη μου, υπάρχει και το τηλέφωνο, η αδερφή, η θεία και δεν συμμαζευεται... άλλωστε μην ξεχνάς ότι τη "μάνα" σου την κουβαλάς μέσα σου όπου και να πας...
ε δεν έχει και μεγάλη διαφορά, Δημητράκη μου...όχι το ερώτημα μου,αφορά αποκλειστικά και μόνο τη σχέση με σύντροφο
δηλαδή ο πατέρας σου και η μητέρα σου είναι τρισευτυχισμένοι μαζί ε?μα,άμα ταλαιπωρείσαι πως γίνεται να είσαι και βολεμένος ταυτόχρονα???
Ο μεγαλύτερος ξένος είναι πολλές φορές ο Εαυτός μας…
Ο μεγαλύτερος Έρωτας δεν αφορά έναν άλλον άνθρωπο, που τον χρειαζόμαστε, αλλά εκείνο το σημείο μέσα μας που ανθίζει η Αλήθεια και η Ψυχή μας.