AΣΤΕΡΙΑ...
AΣΤΕΡΙΑ...
Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα…
Τόσο άλλη, που σήμερα το πρωί, πριν χαράξει, είδα στον Ουρανό τόσα πολλά αστέρια, που έμεινα έκπληκτη!
Εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να βλέπουμε τόσα πολλά αστέρια…
Πολλά τα φώτα, βλέπεις!
Ίσα που φαίνονται ένα, δύο…
Κι όμως…
Το ότι εμείς δεν τα βλέπουμε, δεν σημαίνει ότι εκείνα δεν υπάρχουν…
Πόσα άλλα υπάρχουν, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν…
Όπως πχ. την Ζωή…
Κυλάει αόρατα δίπλα μας και τις περισσότερες φορές δεν την παίρνουμε καν είδηση…
Η μία μέρα διαδέχεται την άλλη και η Ζωή εξελίσσεται διαφορετικά…
Μα εμείς μένουμε τόσο ίδιοι, που δεν καταλαβαίνουμε τις ημέρες παρά από το ημερολόγιο…
Σήμερα είναι 14, αύριο θα είναι 15…
Όταν βρίσκεσαι στο χάος, όλα είναι ίδια…Το μετράς με τις «σημαντικότητες» που προσδιορίζουν την ένταση…
Η ένταση είναι το μόνο διαφορετικό που μπορεί να συμβεί και να μας κάνει να προσέξουμε την Ζωή…
Να σταματήσουμε να τρέχουμε και να ρίξουμε μια διαφορετική ματιά σ’ αυτό που δεν κυλάει αόρατα δίπλα μας, αλλά μέσα μας!
Έτσι ζωντανεύει και το αόρατο!
Όλος αυτός ο θαυμάσιος κόσμος του Θεού, όλος αυτός ο όμορφος κόσμος της Αγάπης, που μόνο από μέσα μας μπορεί να εκφραστεί προς τα έξω…
Πόσο δύσκολο να νιώσεις Μονάδα της Θείας Τάξης, μέσα σε τόση αταξία…
Όταν το μυαλό κάνει σενάρια, η Ψυχή είναι έξω στο Σύμπαν και αγναντεύει τα Αστέρια…Και όταν πιέζουμε την Ζωή να ανταποκριθεί στα σενάρια, τότε την μαζεύουμε, την συρρικνώνουμε και την πληγώνουμε…
Ενόσω είμαστε στο μαζικό συναίσθημα και του επιτρέπουμε να δράσει μέσα μας, είμαστε και εμείς ίδιοι σαν τους άλλους, από τους οποίους θέλουμε να διαφοροποιηθούμε…
Όταν δίνουμε μέσα μας, χώρο στην θλίψη και την απογοήτευση του μαζικού συναισθήματος, τότε είμαστε και εμείς θλιμμένοι και απογοητευμένοι…
Όσο και να βλέπουμε ότι είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ίδιοι τελικά. Απλά η διαφορετικότητά μας είναι στο πρώτο επιφανειακό επίπεδο της συνείδησης, επειδή, απλά, επιλέγουμε έναν άλλον τρόπο για να βλάψουμε τον Εαυτό μας.
Κι αυτή η κοινότυπη αίσθηση του ίδιου…Πόσο μας πληγώνει τελικά?
Μετράμε, σήμερα είναι 14, αύριο θα είναι 15…
Που σε όλο αυτήν την καθιέρωση βρίσκεται ο Θεός?
Ο Θεός δεν είναι αποτέλεσμα μιας θρησκείας ή ενός δόγματος. Δεν ανήκει στους μεν ή στους δε…Δεν καθιερώνεται, αλλά αποκαλύπτεται, όταν η Συνείδησή μας δεν μετράει την Ζωή με το ημερολόγιο, αλλά με Αλήθειες…
Οι θεμελιώδεις Αλήθειες της Ζωής δεν διδάσκονται…΄Οπως δεν διδάσκεται ο τρόπος να Είσαι Άνθρωπος!
Υπάρχει ένας Δρόμος για τον καθένα μας…
Ένας Δρόμος που μπορεί να γίνει Αλήθεια ή μπορεί να παραμείνει η Ζωή που κυλάει αόρατα δίπλα μας.
Είναι απλά θέμα προσήλωσης…Που εστιάζουμε το βλέμμα μας και αφοσιωνόμαστε…
Και τότε η Ζωή μπορεί να γίνει απλά μια φαινομενική επιβίωση, ή να πάρει την αληθινή της Διάσταση μέσα μας!
Ίσως τότε να μην περιμένουμε να ακούσουμε τις καμπάνες για να καταλάβουμε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα…
Να έχει γεννηθεί μέσα μας το Θείο Βρέφος και εμείς να έχουμε ξαναβρεί την χαμένη μας Αθωότητα…
Ίσως τότε να μην χάνουμε από τα μάτια μας τα αστέρια του Ουρανού, με το που χαράζει, γιατί τα έχουμε βρει όλα στην Καρδιά μας…
Τόσο άλλη, που σήμερα το πρωί, πριν χαράξει, είδα στον Ουρανό τόσα πολλά αστέρια, που έμεινα έκπληκτη!
Εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να βλέπουμε τόσα πολλά αστέρια…
Πολλά τα φώτα, βλέπεις!
Ίσα που φαίνονται ένα, δύο…
Κι όμως…
Το ότι εμείς δεν τα βλέπουμε, δεν σημαίνει ότι εκείνα δεν υπάρχουν…
Πόσα άλλα υπάρχουν, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν…
Όπως πχ. την Ζωή…
Κυλάει αόρατα δίπλα μας και τις περισσότερες φορές δεν την παίρνουμε καν είδηση…
Η μία μέρα διαδέχεται την άλλη και η Ζωή εξελίσσεται διαφορετικά…
Μα εμείς μένουμε τόσο ίδιοι, που δεν καταλαβαίνουμε τις ημέρες παρά από το ημερολόγιο…
Σήμερα είναι 14, αύριο θα είναι 15…
Όταν βρίσκεσαι στο χάος, όλα είναι ίδια…Το μετράς με τις «σημαντικότητες» που προσδιορίζουν την ένταση…
Η ένταση είναι το μόνο διαφορετικό που μπορεί να συμβεί και να μας κάνει να προσέξουμε την Ζωή…
Να σταματήσουμε να τρέχουμε και να ρίξουμε μια διαφορετική ματιά σ’ αυτό που δεν κυλάει αόρατα δίπλα μας, αλλά μέσα μας!
Όλος αυτός ο θαυμάσιος κόσμος του Θεού, όλος αυτός ο όμορφος κόσμος της Αγάπης, που μόνο από μέσα μας μπορεί να εκφραστεί προς τα έξω…
Όταν το μυαλό κάνει σενάρια, η Ψυχή είναι έξω στο Σύμπαν και αγναντεύει τα Αστέρια…Και όταν πιέζουμε την Ζωή να ανταποκριθεί στα σενάρια, τότε την μαζεύουμε, την συρρικνώνουμε και την πληγώνουμε…
Ενόσω είμαστε στο μαζικό συναίσθημα και του επιτρέπουμε να δράσει μέσα μας, είμαστε και εμείς ίδιοι σαν τους άλλους, από τους οποίους θέλουμε να διαφοροποιηθούμε…
Όταν δίνουμε μέσα μας, χώρο στην θλίψη και την απογοήτευση του μαζικού συναισθήματος, τότε είμαστε και εμείς θλιμμένοι και απογοητευμένοι…
Όσο και να βλέπουμε ότι είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ίδιοι τελικά. Απλά η διαφορετικότητά μας είναι στο πρώτο επιφανειακό επίπεδο της συνείδησης, επειδή, απλά, επιλέγουμε έναν άλλον τρόπο για να βλάψουμε τον Εαυτό μας.
Κι αυτή η κοινότυπη αίσθηση του ίδιου…Πόσο μας πληγώνει τελικά?
Μετράμε, σήμερα είναι 14, αύριο θα είναι 15…
Που σε όλο αυτήν την καθιέρωση βρίσκεται ο Θεός?
Ο Θεός δεν είναι αποτέλεσμα μιας θρησκείας ή ενός δόγματος. Δεν ανήκει στους μεν ή στους δε…Δεν καθιερώνεται, αλλά αποκαλύπτεται, όταν η Συνείδησή μας δεν μετράει την Ζωή με το ημερολόγιο, αλλά με Αλήθειες…
Οι θεμελιώδεις Αλήθειες της Ζωής δεν διδάσκονται…΄Οπως δεν διδάσκεται ο τρόπος να Είσαι Άνθρωπος!
Υπάρχει ένας Δρόμος για τον καθένα μας…
Ένας Δρόμος που μπορεί να γίνει Αλήθεια ή μπορεί να παραμείνει η Ζωή που κυλάει αόρατα δίπλα μας.
Και τότε η Ζωή μπορεί να γίνει απλά μια φαινομενική επιβίωση, ή να πάρει την αληθινή της Διάσταση μέσα μας!
Ίσως τότε να μην περιμένουμε να ακούσουμε τις καμπάνες για να καταλάβουμε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα…
Να έχει γεννηθεί μέσα μας το Θείο Βρέφος και εμείς να έχουμε ξαναβρεί την χαμένη μας Αθωότητα…
Ίσως τότε να μην χάνουμε από τα μάτια μας τα αστέρια του Ουρανού, με το που χαράζει, γιατί τα έχουμε βρει όλα στην Καρδιά μας…
- Συνημμένα
-
- forum.jpg (15.67 KiB) Προβλήθηκε 3782 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Re: AΣΤΕΡΙΑ...
Αχ, καλή μου Βασουλίτσα!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα ψυχή μου,
Το ταξίδι τώρα ξεκινά που τόσα χρόνια λαχταράς.
Θα είναι άραγε ταξίδι μαγικό κι ονειρικό.
Ή θα ναι ταξίδι δύσκολο σε δρόμο κακοτράχαλο.
Την απάντηση με μιας μου αποκρίνεις
Ζήσε το ταξίδι μας μικρέ μου Στεφανάκο
Έχεις τα εφόδια πλέον να βαδίσεις
και μην ξεχνάς ότι έχεις και μένα να μιλήσεις.
Έτσι η ψυχή μου μίλησε
και εμένα με συγκίνησε
Λόγια βαθιά σαν διάβασε
και το τηγάνι ανακάλυψε!!!
Κάθε τι που διαβάζω βάζει σκέψεις στο μυαλό μου
και από κόσκινο περνάω το ριζικό μου.
Σας ευχαριστώ !!!
Το ταξίδι τώρα ξεκινά που τόσα χρόνια λαχταράς.
Θα είναι άραγε ταξίδι μαγικό κι ονειρικό.
Ή θα ναι ταξίδι δύσκολο σε δρόμο κακοτράχαλο.
Την απάντηση με μιας μου αποκρίνεις
Ζήσε το ταξίδι μας μικρέ μου Στεφανάκο
Έχεις τα εφόδια πλέον να βαδίσεις
και μην ξεχνάς ότι έχεις και μένα να μιλήσεις.
Έτσι η ψυχή μου μίλησε
και εμένα με συγκίνησε
Λόγια βαθιά σαν διάβασε
Κάθε τι που διαβάζω βάζει σκέψεις στο μυαλό μου
και από κόσκινο περνάω το ριζικό μου.
Σας ευχαριστώ !!!
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Στέφανε...

Έτσι η ψυχή μου μίλησε
και εμένα με συγκίνησε
Λόγια βαθιά σαν διάβασε

Πολέμα και Οραματίσου

κοίτα, Θοδωράκο...η πρώτη ομάδα ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ έβγαλε ένα ταλέντο φωνητικής...την Αννούλα μας!
Για τις επόμενες ήδη διαφαίνεται ποιό ταλέντο θα αναδειχθεί...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Ταλέντα μας

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Vaso έγραψε:Υπάρχει ένας Δρόμος για τον καθένα μας…

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Vaso έγραψε:κοίτα, Θοδωράκο...η πρώτη ομάδα ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ έβγαλε ένα ταλέντο φωνητικής...την Αννούλα μας!![]()

Πολέμα και Οραματίσου

ε μην ξεχνάμε και την τζοάνα μας.. είναι πολλά τα ταλέντα...

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο