Αλήθεια λυπάμαι που δεν παρέμεινες, dortias...Όπως βλέπεις το θέμα είναι πρακτικό και για τους δυο μας, απλά η πρακτική του καθενός αποβλέπει σε διαφορετικό σκοπό και χρησιμοποιεί διαφορετικά μέσα.
Γιατί έτσι χάσαμε και οι δυό (και όλοι οι φίλοι εδώ μέσα) την ευκαιρία να πάρουμε πιο βαθιές πληροφορίες, μέσα από την διαφορετικότητα των Δρόμων μας.
΄Ισως εγώ θα μπορούσα να σε βοηθήσω να φέρεις γαλήνη στις σκέψεις σου και εσύ ίσως θα μπορούσες να με βοηθήσεις να κατανοήσω γιατί οι εσωτεριστές αναιρούν τα ευρήματα, ο ενας του άλλου και να αντιληφθώ τον πειραματισμό τους, πάνω στην Φύση τους!
Με όσους ήρθα σε επαφή, το κυριότερο μήνυμα που πήρα είναι ότι αναζητούσαν μια επιστημονική θέαση της Φύσης με μελέτες, έρευνα και πειράματα, αφήνοντας έξω από όλο αυτό τον Εαυτό τους. Το φυσικό τους σώμα και η κοινή τους ζωή με άλλους ανθρώπους, ήταν πάντα σε ταραχή και έτσι δεν μπορούσαν να μου "επιτρέψουν" να αντλήσω γνώση από την εμπειρία τους.
Βέβαια ήταν και η αφορμή να σταφώ προς τον δικό μου Δρόμο, παρ' όλα αυτά είμαι τόσο ανοιχτή στο να κατανοήσω την οπτικη τους για τα "θαύματα", όσο κανείς!
Δεν θα έλεγα ποτέ ότι δεν έχω να προσφέρω ή δεν έχει κάποιος άνθρωπος να μου προσφέρει τίποτα.Αυτές οι διαφορετικές πορείες που έχουμε επιλέξει μου έδειξαν ότι δεν έχω τίποτα ούτε να σας προσφέρω, ούτε να μου προσφέρετε
Η ζωή μάς έχει αποδείξει ότι είναι μια όμορφη πολυπλοκότητα, που την συνθέτουν άνθρωποι σαν και εσένα και σαν και εμένα, dortias.
΄Οταν οι άνθρωποι "συμφιλιώνονται" προκύπτουν τα θαυμάσια επιτεύγματα του Ουρανού και της Γης!
Σ' ευχαριστώ που πέρασες από αυτόν τον χώρο, έστω και σαν επισκέπτης...
Οι απόψεις σου, όπως και όλων μας, έχουν καταγραφει στην άχρονη "ζώνη" έτσι κι αλλιώς!
΄Ετσι αποδεικνύουμε ότι ο Ανθρωπος μπορεί να φαίνεται "λίγος" μέσα στην Φύση, αλλά τελικά έχει εκείνο το μεγαλείο, να μένει αιώνια Μεγάλος, μέσα από την ίδια του την Υπαρξη!
Να είσαι καλά, φίλε!