άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτά τα παραμύθια απευθύνονται σε μεγάλα παιδιά, που ξέρουν ακριβώς από που προήλθαν και που κατευθύνονται...

άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτά τα παραμύθια απευθύνονται σε μεγάλα παιδιά, που ξέρουν ακριβώς από που προήλθαν και που κατευθύνονται...
Οι άνθρωποι γενήθηκαν από Φως και Αγάπη και αυτό είναι η μόνη Αλήθεια!
Τα άλλα περί ευτυχίας και δυστυχίας είναι απλά βιώματα του καθενός!
"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους.
Αν όσοι διαβάζοντας την ιστορία προσέξουν τις δικές τους δυσκολίες και αγωνιστούν με θάρρος για να τις ξεπεράσουν πίστεψε με θα ζήσουν καλύτερα, γιατί αυτό θα συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν της φαντασίας."
Μετά από αυτή την εξήγηση δεν είχα καμία αμφιβολία για το τέλος των παραμυθιών..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HARIDEA έγραψε:"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους.
Αν όσοι διαβάζοντας την ιστορία προσέξουν τις δικές τους δυσκολίες και αγωνιστούν με θάρρος για να τις ξεπεράσουν πίστεψε με θα ζήσουν καλύτερα, γιατί αυτό θα συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν της φαντασίας."
HARIDEA έγραψε:Όταν άρχισα να γράφω τα παραμύθια η αλήθεια είναι, ότι προβληματίστηκα και εγώ για το τέλος που συνηθίσαμε να βλέπουμε από μικρή ηλικία. Το θεώρησα ένα στερεότυπο όπως ανέφερε παραπάνω η Αθηναίη και δεν το είχα συμπεριλάβει στα αρχικά μου παραμύθια. Όμως άκουσα μια φωνούλα να μου λέει με παράπονο, ότι είχα λάθος οπτική επί του θέματος.
"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Μετά από αυτή την εξήγηση δεν είχα καμία αμφιβολία για το τέλος των παραμυθιών..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όμως αυτό είναι μία οπτική και μπορεί κάποιος να το βλέπει αλλιώς!!!!!
Αχ Χρυσούλα!!Έβλεπα μια μεγάλη ακτίνα αγάπης να βγαίνει μέσα από «τα όνειρα της καρδιάς μου» και να διαλύει κάθε συναίσθημα φόβου με όποια μορφή και αν εμφανιζόταν.