ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Re: ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτά τα παραμύθια απευθύνονται σε μεγάλα παιδιά, που ξέρουν ακριβώς από που προήλθαν και που κατευθύνονται...
:x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Όταν άρχισα να γράφω τα παραμύθια η αλήθεια είναι, ότι προβληματίστηκα και εγώ για το τέλος που συνηθίσαμε να βλέπουμε από μικρή ηλικία. Το θεώρησα ένα στερεότυπο όπως ανέφερε παραπάνω η Αθηναίη και δεν το είχα συμπεριλάβει στα αρχικά μου παραμύθια. Όμως άκουσα μια φωνούλα να μου λέει με παράπονο, ότι είχα λάθος οπτική επί του θέματος.

"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους
.
Αν όσοι διαβάζοντας την ιστορία προσέξουν τις δικές τους δυσκολίες και αγωνιστούν με θάρρος για να τις ξεπεράσουν πίστεψε με θα ζήσουν καλύτερα, γιατί αυτό θα συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν της φαντασίας."
Μετά από αυτή την εξήγηση δεν είχα καμία αμφιβολία για το τέλος των παραμυθιών..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμως αυτό είναι μία οπτική και μπορεί κάποιος να το βλέπει αλλιώς!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

κι εγώ συμφωνώ μ΄αυτή τη φωνούλα. Χρυσούλα :x >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Οι άνθρωποι γενήθηκαν από Φως και Αγάπη και αυτό είναι η μόνη Αλήθεια!
Τα άλλα περί ευτυχίας και δυστυχίας είναι απλά βιώματα του καθενός!

άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτά τα παραμύθια απευθύνονται σε μεγάλα παιδιά, που ξέρουν ακριβώς από που προήλθαν και που κατευθύνονται...
"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους.
Αν όσοι διαβάζοντας την ιστορία προσέξουν τις δικές τους δυσκολίες και αγωνιστούν με θάρρος για να τις ξεπεράσουν πίστεψε με θα ζήσουν καλύτερα, γιατί αυτό θα συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν της φαντασίας."
Μετά από αυτή την εξήγηση δεν είχα καμία αμφιβολία για το τέλος των παραμυθιών..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κι εγώ συμφωνώ με την φωνούλα O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:) @};- @};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

HARIDEA έγραψε:"Κάθε παραμύθι μου είπε στρέφεται γύρω από μια κεντρική ιδέα είτε είναι το θάρρος είτε είναι η δικαιοσύνη, είτε η αφοσίωση είτε η αγάπη.
Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους
.
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

κι εγω με τη φωνουλα συμφωνω Χρυσουλα!!! O:-) >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

HARIDEA έγραψε:Όταν άρχισα να γράφω τα παραμύθια η αλήθεια είναι, ότι προβληματίστηκα και εγώ για το τέλος που συνηθίσαμε να βλέπουμε από μικρή ηλικία. Το θεώρησα ένα στερεότυπο όπως ανέφερε παραπάνω η Αθηναίη και δεν το είχα συμπεριλάβει στα αρχικά μου παραμύθια. Όμως άκουσα μια φωνούλα να μου λέει με παράπονο, ότι είχα λάθος οπτική επί του θέματος.

.

Όμως αυτό είναι μία οπτική και μπορεί κάποιος να το βλέπει αλλιώς!!!!!

χαίρομαι πολύ που επικράτησε η φωνούλα O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

O:-) @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας ένοιωσα βαθιά συγκίνηση γιατί είδα αυτό που έβλεπε η φαντασία μου κάθε φορά που έβαζα τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο.
Έβλεπα μια μεγάλη ακτίνα αγάπης να βγαίνει μέσα από «τα όνειρα της καρδιάς μου» και να διαλύει κάθε συναίσθημα φόβου με όποια μορφή και αν εμφανιζόταν. Είτε σαν ανασφάλεια, απογοήτευση, θυμό ή εγωισμό.
Ένοιωθα, ότι το παραμύθι γινόταν λυτρωτικό και γαλήνευε τις ψυχές που βρισκόταν σε πόνο…. Όσοι βέβαια μπορούσαν να δουν πέρα από τον μύθο…..!!!!!
Η λύτρωση από τον φόβο, που παγώνει κυριολεκτικά κάθε συναίσθημα, γίνεται μόνο αν η αγάπη σε κατακτήσει χωρίς να νοιώθεις κατακτημένη…. Η αγάπη που δίνει χωρίς να ζητά ανταλλάγματα και που λαμβάνει με ευγνωμοσύνη για ό,τι της προσφέρεται!!!!!

Σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε τα παραμύθια σας αφιερώνω στο ειδικό post:
«H ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ»

@};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσούλα :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Έβλεπα μια μεγάλη ακτίνα αγάπης να βγαίνει μέσα από «τα όνειρα της καρδιάς μου» και να διαλύει κάθε συναίσθημα φόβου με όποια μορφή και αν εμφανιζόταν.
Αχ Χρυσούλα!! >:d< >:d< >:d< :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Χρυσουλιτσα μου γλυκια... @};- >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”