Σας ευχαριστώ όλους που νοιώθετε το άγγιγμα της φαντασίας!!!
αχ Χρυσουλίτσα μου, καρδούλα μου...
πόσο αγάπη έκρυβες πίσω από την μάσκα της ηθικής...Πόση ευαισθησία...πόση αλήθεια...
Θεέ μου, πόση!!!
Σε ξαναβρήκα μέσα στην Συγκίνηση και την Αγάπη...Εκεί που πάντα σε καλουσα!
σ' αγαπω, δεν σημαίνει τίποτα, χωρίς να αγγίζεις τον Θεό με κάθε γράμμα της "λέξης"...
Σ' Α Γ Α Π Ω
Αν ο Θεός μέσα μου μυρίζει τριαντάφυλλο, μυρίζεις κι εσύ το ίδιο
Σας ευχαριστώ όλους που νοιώθετε το άγγιγμα της φαντασίας!!!
Αδελφούλα μου,
Προσπάθησαν οι διάφορες συγκυρίες που δημιούργησα γύρω μου να με αλλοτριόσουν να αλλάξουν τον πυρήνα μου. Γνώρισα την σκοτεινιά μου. Ήμουν όχι μόνο ψευτο-ηθική, γιατί έτσι έκρυβα την ηδονοβλεπτική μου τάση,αλλά σκληρή και αμείλικτη. Όμως ο πυρήνας μου δεν είχε διαβρωθεί. Τότε μέσα στην απόλυτη σκοτεινιά έπεσε μια χαραμάδα φωτός και έλιωσε τα πάντα. Ήταν μια μυστικιστική στιγμή που δεν μπορώ να την εκφράσω με λόγια.
Εκέινη την στιγμή που ενώθηκα μαζι με το Διαναντένιο Φως της Ύπαρξης γεννήθηκα αληθινά!!!!
Μυρίζω το τριαντάφυλλο της καρδιάς σου, γιατί πλέον οι αισθήσεις μου δεν περιορίζονται στις διατάξεις του χώρου και χρόνου αλλά γίνονται μια αέναος διεύρυνση.
Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα σαν ύπαρξη άσχετα με τις πρακτικές της προσωπικότητας!!!!
Θα απαντήσω με αυτό που έγραψες πιο πάνω:Η αιώνια ευτυχία είναι μέγα ψευδαίσθηση......
Είναι πρόγραμμα...... σφηνωμένο από πολύ μικρή ηλικία στο μυαλουδάκι μας. Σκεφτείτε το!!!!!!