Βάσω μου συγνώμη αν σε τρόμαξα, αλλά δεν ξέρω αν το θυμάσαι, μου είχες περιγράψει μια φορά κι έναν καιρό τη ζωδιακή κατάσταση που επικρατεί στο forum, κι είπα να γελάσω κι εγώ λιγάκι..
Ζαβολιάρες , αφήστε τα κέρατα κατά μέρος !!!!!
Γαλάζια μου , πρόσεχε τα λόγια σου , γιατί θα σε μαρτυρήσω ,
ξέρεις εσύ πού και μετά ποιός σε σώζει από την γκρίνια:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπάμπη πολύ καλό !!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Δεν το ξερα ότι θεωρούνται γκρινιάρηδες οι καρκίνοι, καθώς δεν γνωρίζω ''καλά'' κανέναν... Όμως για να το λες, θα το έχω υπόψιν μου και φυσικά θα τους αγαπώ σαν όλους τους άλλους.. Εμένα μ' αρέσει η γκρίνια, με κάνει και γελώ... Κι όσο γελώ είμαι ευτυχισμένος.. Και όταν κλαίω... Και όταν γκρινιάζω..Είμαι πάλι ευτυχισμένος.. ΧΑΧΑΧΑ!!!Όλα λοιπόν είναι ευτυχία! Ε?
Μπάμπη θα διαφωτιστείς για το φλέγον ζήτημα αν πας πιο πίσω
στην παρούσα ενότητα και διαβάσεις και αν πάλι δεν καταλάβεις ρώτα το Γιάννη !!!!!:lol:
Την δέχονται , την δέχονται
Εξ άλλου , δέξου τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου