Είχα μπει σ' ένα βιβλιοπωλείο στην Σύρο το καλοκαίρι, γιατί είχα ξεχάσει να πάρω βιβλία μαζί μου, και έψαχνα να βρω κάτι να διαβάσω στην παραλία, που καθόμαστε με τα κορίτσια με τις ώρες...
Αυτό το βιβλιοπωλείο ήταν θησαυρός...Μπήκα για ένα, και έφυγα με 5!!!
Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν θα το αγόραζα ποτέ, αν δεν έπεφτε 3 φορές στα πόδια μου...Τότε είπα θα το πάρω...
΄Αρχισα να το διαβάζω και...
ότι έλεγε ήταν αυτό που είχα μέσα μου, χωρίς να μπορώ να το εκφράσω με λόγια...
Το συνιστώ για όσους χρειάζονται τρόπο να εργαστούν με το φως, με τον εαυτό τους, με τους άλλους...
Είναι σαν άσκηση, και για όποιον χρειάζεται "βήματα", είναι πολύ καλό!
Mάλλον το αγόρασα για να το συστήσω εδώ!

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΝΑΟΣ
Peter Roche de Coppens
Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ
΄Ενας πρακτικός οδηγός για την ανάπτυξη μιας Ενεργειακής Αντίληψης και Γεννήτριας Φωτός, ένας Μετατροπέας και Ενισχυτής πνευματικής επίτευξης.
Αυτό το βιβλίο σας δίνει μια συνολική πορεία της δημιουργίας, ανάπτυξης και χρήσης της πνευματικής Ενέργειας και πλήρεις οδηγίες για συλλογική εργασία ή για ατομική.
΄Οταν ο καθένας από εμάς γίνει μια ατομική γεννήτρια Φωτός, όλοι εμείς γινόμαστε ο Αόρατος Ναός.
Μια εξέχουσα πρόκληση στο Εσωτερικό ενός ασυνήθιστου Χριστιανικού θάρρους κι ένας σύγχρονος οδηγός προς τον θεό, με την πλέον πρακτική λειτουργική διαδικασία.
William Grey
"Ladder of Lights"
O Aόρατος Ναός είναι ένας οδηγός ισχυρών πνευματικών ασκήσεων και ψυχολογικής τεχνικής ξπου μπορεί να σας δώσει σπουδαία αποτελέσματα.
Prof. John Rossner Ph.D.
"Press Institute of intergal Human Sciences"