Ενα email οπως το ελαβα. . .
α, Qisan μου δεν το κατάλαβα γιατί ειναι στα αγγλικά! :(
όμως τι εννοείς θετικά σχόλια?
όχι, φαντάζομαι, την θετική σκέψη ε? :roll:
όμως τι εννοείς θετικά σχόλια?
όχι, φαντάζομαι, την θετική σκέψη ε? :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Χρειάζεται και η αγάπη σε κάθε λόγο, για να αγγίξει τους συνομιλητές σου!
Νόηση χωρίς συναίσθημα, είναι ζωή χωρις εμπειρία...
όπως και το αντίθετο, είναι εμπειρία χωρίς αξία!
Ο καλός λογος μόνο, Qisan μου δεν αρκεί...
Χρειάζεται και η αγάπη σε κάθε λόγο, για να αγγίξει τους συνομιλητές σου!
Νόηση χωρίς συναίσθημα, είναι ζωή χωρις εμπειρία...
όπως και το αντίθετο, είναι εμπειρία χωρίς αξία!

ΝαμασΤΕ
Αν το εφαρμοσουμε εφαρμοζουμε το κοσμικο νομο ο οποιος ετσι αντηχει μεσα μας . Οποτε αυτοματως αντηχει μεσα μας και η κοσμικη αγαπη.
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Aυτό ίσως δεν καταλαβαίνω Qisan μου. Πως γίνεται η συμπεριφορά των λόγων μας να συμβαδίζει με τον κοσμικό νόμο, χωρίς να να συμβαδιζει με τον κοσμικό νόμο η ίδια η συμπεριφορά μας.
Θέλω να πω μ' αυτό, ότι αν η συμπεριφορά μας έχει συντονιστεί με τον κοσμικό νόμο που είναι η αγάπη, δεν θα χρειάζεται καν να προσπαθούμε να μιλήσουμε με αγάπη, γιατί αυτή θα ρέει μέσα από τις λέξεις...
Κάτι μάλλον δεν καταλαβαίνω στην όλη διαδικασία ε? :roll:
Θεωρώ ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να μιλήσουμε με αγάπη, θα "σκαλώνει" πάντα στον ίδιο μας τον χαρακτήρα, αν αυτό δεν γίνεται πηγαία!!!
Δηλαδή άλλο να είναι κανείς ευγενική ψυχή, και άλλο να προσπαθεί να είναι...Κατάλαβες που κολλάω?
Θέλω να πω μ' αυτό, ότι αν η συμπεριφορά μας έχει συντονιστεί με τον κοσμικό νόμο που είναι η αγάπη, δεν θα χρειάζεται καν να προσπαθούμε να μιλήσουμε με αγάπη, γιατί αυτή θα ρέει μέσα από τις λέξεις...
Θεωρώ ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να μιλήσουμε με αγάπη, θα "σκαλώνει" πάντα στον ίδιο μας τον χαρακτήρα, αν αυτό δεν γίνεται πηγαία!!!
Δηλαδή άλλο να είναι κανείς ευγενική ψυχή, και άλλο να προσπαθεί να είναι...Κατάλαβες που κολλάω?

Μεταξυ των δυο ακρων: ειναι - δεν ειναι, υπαρχουν και αυτοι που δεν ειναι αλλά θελουν να γινουν!Vaso έγραψε:Aυτό ίσως δεν καταλαβαίνω Qisan μου. Πως γίνεται η συμπεριφορά των λόγων μας να συμβαδίζει με τον κοσμικό νόμο, χωρίς να να συμβαδιζει με τον κοσμικό νόμο η ίδια η συμπεριφορά μας.
Για αυτους εχει ιδιαιτερη σημασια να γνωρισουν πρωτα τον κοσμικο νομο, μεσα απο το δρομο του λογου και στη συνεχεια να τον βιωσουν !
Διοτι η μεγαλη πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι οι "μη προνομιουχοι" οι οποιοι ηλθαν για να διδαχτουν και να μαθουν τον κοσμικο νομο και να τον εφαρμοσουν εμπρακτως στη ζωη τους.
Επομενως εχει τεραστια σημασια να ανακαλυπτει καποιος το σωστο θετικο λογο με τον οποια θα οικοδομει τη ζωη του συμφωνα με τον κοσμικο νομο !
Δεν διαφωνώ σ' αυτό Σκαπανέα...Μεταξυ των δυο ακρων: ειναι - δεν ειναι, υπαρχουν και αυτοι που δεν ειναι αλλά θελουν να γινουν!
Απλά λέω ότι πρώτα συντονίζεται με τον κοσμικο νόμο ένας άνθρωπος που θέλει να μάθει τον εαυτό του και μετά μιλάει, χωρίς να προσπαθεί να στηριξει τον λόγο του στην αγάπη.
Θέλω να πω, ότι πρώτα "θεραπεύεσαι" εσύ ο ίδιος και μετά γίνεσαι δάσκαλος του ρέικι!!! Απλά αυτό...
Αν μέσα σου πχ. έχεις θυμό, ο λόγος σου, όσο και να γνωρίζεις τον κοσμικό νόμο από τεχνικές θετικής σκέψης, θα έχει σημεια αναφοράς στο συναίσθημα αυτό, που θα απομακρύνουν τα λόγια σου από την πηγαία αγάπη....
η γνώμη μου ειναι ότι η θετική σκέψη απλά δεν βοηθά...και οι τεχνικές αυτής σκαλώνουν πάντα στο εγώ, όταν το ίδιο δεν έχει ξεκαθαρίσει "τι είναι"...

Το τσακρα της κορωνας πχ ( πειρεχει τις ανωτερες ανθρωπινες ιδοτητες του ανθρωπου ) ως προς τον ουρανο . πολλες αξιεπαινες προσπαθειες εχουν γινει για να προσδιοριστουν αυτες οι ιδιοτητες μεσα απο την συνταξη της λογικης .
Η πιο αντιπροσωπεθυτικη που μπορω να αναφερω ειναι οτι η συνδεση με την κορωνα ( ανοιγμα της κορωνας ) προκαλει τον θανατο της μορφης . Αποσυνδεει τα προτυπα για να τα επανασυνδεση με ορους Κοσμικου Νομου . ( περα απο την μορφη της λογικης ) .
Οι Θετικη σκεψη σε αναβαθμησμενη μορφη ειναι οι θετικες επιβεβαιωσεις του συμβολου μας Shk . Απλα , γιαυτο μιλαγα χωρις να το ονομαζω .
ΝαμασΤΕ
Πολλοι δρομοι με διαφορετικες τακτικες εχουν ή μπορουν να εχουν αξια αν ενσωματωνοντε τον ή στον κοσμικο νομο .
Το τσακρα της κορωνας πχ ( πειρεχει τις ανωτερες ανθρωπινες ιδοτητες του ανθρωπου ) ως προς τον ουρανο . πολλες αξιεπαινες προσπαθειες εχουν γινει για να προσδιοριστουν αυτες οι ιδιοτητες μεσα απο την συνταξη της λογικης .
Η πιο αντιπροσωπεθυτικη που μπορω να αναφερω ειναι οτι η συνδεση με την κορωνα ( ανοιγμα της κορωνας ) προκαλει τον θανατο της μορφης . Αποσυνδεει τα προτυπα για να τα επανασυνδεση με ορους Κοσμικου Νομου . ( περα απο την μορφη της λογικης ) .
Οι Θετικη σκεψη σε αναβαθμησμενη μορφη ειναι οι θετικες επιβεβαιωσεις του συμβολου μας Shk . Απλα , γιαυτο μιλαγα χωρις να το ονομαζω .
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Κατάλαβα τι λες Qisan μου!!!
Επέτρεψέ μου όμως να σου πω, μετά από χρόνια εμπειρίας με τους ανθρώπους σε σεμινάρια ρέικι, ότι αν δεν δουν τον εαυτό τους βαθιά και ουσιαστικά, αν δεν βρουν τα πρότυπα και τους προγραμματισμούς που πιέζουν για αναγνώριση, αν δεν μπορέσουν να άγγίξουν το συναισθηματικό τους πεδίο με αγάπη, κανένα σύμβολο δεν σώζει κανέναν!!! Δυστυχώς!!!
Από την νόηση και μόνο, δεν γίνεται...Δεν γίνεται γιατί το γνωρίζω, γίνεται γιατί το βιώνω!!! ΄Οχι το σύμβολο, αλλά όλη μου την ζωή...
Τα σύμβολα ενεργοποιούν τα κέντρα μας...Η ψυχή μας ανταποκρίνεται...Το εγώ μας?
΄Ομορφα οι άνθρωποι παίρνουν τα σύμβολα και περιμένουν μαγικά να λύσουν τους γρίφους τους!!! Ε, αυτό, επιμένω, δεν γίνεται χωρίς να "βιώσουν" την γνώση...
Δεν γίνεται απλά γιατί το γνωρίζουν...Γίνεται γιατί βιώνουν τον μετασχηματισμό...
Ας ανοίξουν όσο θέλουν την κορώνα...Αν η βάση δεν είναι ξεκαθαρισμένη, η γνώση θα μείνει απλά στην κορώνα...
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... :roll:
Επέτρεψέ μου όμως να σου πω, μετά από χρόνια εμπειρίας με τους ανθρώπους σε σεμινάρια ρέικι, ότι αν δεν δουν τον εαυτό τους βαθιά και ουσιαστικά, αν δεν βρουν τα πρότυπα και τους προγραμματισμούς που πιέζουν για αναγνώριση, αν δεν μπορέσουν να άγγίξουν το συναισθηματικό τους πεδίο με αγάπη, κανένα σύμβολο δεν σώζει κανέναν!!! Δυστυχώς!!!
Από την νόηση και μόνο, δεν γίνεται...Δεν γίνεται γιατί το γνωρίζω, γίνεται γιατί το βιώνω!!! ΄Οχι το σύμβολο, αλλά όλη μου την ζωή...
Τα σύμβολα ενεργοποιούν τα κέντρα μας...Η ψυχή μας ανταποκρίνεται...Το εγώ μας?
΄Ομορφα οι άνθρωποι παίρνουν τα σύμβολα και περιμένουν μαγικά να λύσουν τους γρίφους τους!!! Ε, αυτό, επιμένω, δεν γίνεται χωρίς να "βιώσουν" την γνώση...
Δεν γίνεται απλά γιατί το γνωρίζουν...Γίνεται γιατί βιώνουν τον μετασχηματισμό...
Ας ανοίξουν όσο θέλουν την κορώνα...Αν η βάση δεν είναι ξεκαθαρισμένη, η γνώση θα μείνει απλά στην κορώνα...
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... :roll: