Θυμαμαι οταν ειχαμε διαβασει αυτο το γραμμα με την Τζοαννα, κλαιγαμε για ωρες.....ειχαμε ερθει στην αγκαλια σου και κλαιγαμε ολοι μαζι....
Βλεποντας την ζωη μου πισω....απο τοτε που ημουν μωρο, ημουν "Ερωτευμενη" μαζι σου.....κοιτουσα τα ματια σου και ηταν σα να εβλεπα ολον τον κοσμο....με αγκαλιαζες και ενιωθα ολη την Αγαπη να αγγιζει τα πιο βαθυτερα επιπεδα της Ψυχης μου....η καθε μας κουβεντα.....η καθε στιγμη μας ηταν Παντα μοναδικη....
Ενιωθα μια βαθια Συνδεση μαζι σου.....εσωτερικη και ουσιαστικη.....
Ο Ανθρωπος που ειμαι τωρα....οφειλεται ΜΟΝΟ σε Εσενα...η Φροντιδα σου, η Αγαπη σου....η Πιστη και η Εμπιστοσυνη που μας ειχες....ο Σεβασμος για την Ψυχη μας, η Ελευθερια που μας εδινες σε καθε αδυναμο κομματι του Εαυτου μας....η παρουσια σου σε ολη μας την Ζωη με ενα μονο χαδι....με ενα μονο βλεμμα.....με μια γλυκια σου κουβεντα....ακομα και τα ατελειωτα βραδια που ξενυχτουσαμε για να στεκεσαι εκει και να με ακους να κλαιω.....
Ολη μου η Ζωη....ειναι γεματη απο Εσενα.....ειναι γεματη απο την Αγαπη σου.......
Ολα αυτα τα χρονια, βιωσα ολες τις σχεσεις μαζι σου....Ησουν η Μανουλα μου, η Φιλη μου, η Αδερφη μου, ο Αγγελος μου, ο Δασκαλος μου, ο Συνοδοιπορος μου......ο Συντροφος μου.....ο Ανθρωπος μου......αυτη την στιγμη για μενα Εισαι ΟΛΑ.....αλλα προπαντων εισαι η πιο Αγαπημενη μου Ψυχη και ο Αιωνιος Ερωτας του Ειναι μου και της Ψυχης μου.......
Καθε φορα που σε κοιτω...η καρδια μου χτυπα ακομα ετσι, οπως τοτε που ανοιξα τα ματια μου και σε αντικρυσα........
Σε Αγαπω και Σε Ευχαριστω για ΟΛΑ!!!!!!