Εχω εμπιστοσυνη λοιπον..

πλέον χωρίς λόγο οχι ,πλέον είναι καθαρά εσωτερική η εξάντλησηΕσείς? έχετε νιώσει ποτέ εξάντληση χωρίς συγκεκριμένο λόγο?
Αααααα!!! Ναι καρδούλα μου, ευχαριστώπιο κατανοητό τώρα?![]()
ωχωχωχ!! σκεφτόμουνα οτι δεν θα ήταν καθόλου τυχαίο αν ήμουνα στην ομάδα που θα αποφάσιζες να γινει ανάμεικτη.. με αφορμή την ιδέα οταν πρωτοειπώθηκε άρχισα να αναγνωρίζω την δυσκολία μου στο να προχωρήσω σε μοιράσματα τέτοιου βάθους με το αντίθετο φύλο αλλά εξαρχής το ένιωσα σαν πρόκληση που είμαι διατεθειμένη να δουλέψω γιατι προφανώς εκεί υπάρχουν θεματάκια.. ένιωθα όμως από την αρχή και εξακολουθώ να νιώθω μεγάλη ασφάλεια Βασούλα γιατι εμπιστευομαι εσένα και την Κρίση σου και για αυτό δεν ήθελα να πω τίποτα πριν πάρεις την απόφαση σου!! οπότε παρά την δυσκολία του ανυπομονώ!!!!Vaso έγραψε: εντελώς!!!![]()
όμως θα το ξαναδώ μέσα μου και θα σας το επικοινωνήσω με πμ
Υπάρχουν και κάποιοι "όροι", που αφορούν την ομαλή διαχείριση της ομάδας, η οποία έχει κλείσει!
Δηλαδή οι συμμετοχές είναι πλέον οριστικές και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες...τουλάχιστον μέσα μου!
Γιατί δεν φτάνει μόνο να θέλει κανείς...Χρειάζεται να δουλέψει και με αφοσίωση για το "μπορώ"...
![]()
![]()
αααα... οκ μια ανακούφιση την ένιωσα η αλήθεια είναι...Vaso έγραψε:για να μην κάνεις συνειρμούς Μπεττούλα δεν θα είναι ανάμεικτη ομάδα...Δεν είστε ώριμοι για κάτι τέτοιο!!
![]()
![]()
τσ τσ τσ, που καταντήσαμε...Ανακούφιση που είσαι ανώριμη?ΜΠΕΤΤΥ έγραψε:αααα... οκ μια ανακούφιση την ένιωσα η αλήθεια είναι...Vaso έγραψε:για να μην κάνεις συνειρμούς Μπεττούλα δεν θα είναι ανάμεικτη ομάδα...Δεν είστε ώριμοι για κάτι τέτοιο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άσε και εσύ τίποτα να πέσει κάτω