Agalitsas έγραψε:Παιδαρά μου ...
Είδες πόσο όμορφο είναι να εκφράζεσαι !!!
Διαβάζω τα κείμενα σου, τις τελευταίες μέρες και χαμογελάω με μια φωτεινότητα απίστευτη.
Ορισμένες φορές το πιο απλό πράγμα το κάνω τόσο περίπλοκο, γιατί απλά φοβάμαι να ταράξω την συνήθεια. Όταν και αν καταφέρω να το κάνω, συνειδητοποιώ ότι ο φόβος μου και τα ασυνείδητα ένστικτα είναι πολύ πιο ψυχοφθόρα από την ίδια τη πράξη.
Βαρέθηκα την Λίμνη και τα βρώμικα νερά της !!!
Θέλω Θάλασσα και τρικυμίες με καθαρά νερά !!!
Θέλω να ζω !!!
Στεφανάκο, θα σου πω εδώ το εξής...
Για να κάνεις ένα άλμα, χρειάζεται πολλές φορές, μέσα στην ασυνειδησία σου, να βρεις ένα κίνητρο...΄Ενα κίνητρο που σε εμπνέει και σε δονεί σε μια ανώτερη Πηγή ΄Εμπνευσης και να σε ενθουσιάσει...
΄Οσο και να το λες ότι θα ήθελες, αν δεν είχες εσύ και ο Γιωργάκης το κίνητρο του Αγάπη-Σοφία, τίποτα δεν θα είχε γίνει...
Το κίνητρο λειτούργησε ενθαρρυντικά μέσα στην Ψυχή σας και σας έδωσε την δύναμη να κάνετε κάτι, που ενώ το θέλατε πάντα (εννοώ να είστε εδώ με συμμετοχή, μέσα στους φίλους σας, σε αγαπημένους ανθρώπους) δεν το είχατε κάνει μέχρι τότε...
ίσως γιατί με θεωρήσατε και οι δύο δεδομένη...
Το κίνητρο όμως είναι ισχυρό...Το τι θα παρακινήσει κάποιον να κάνει ένα "άλμα" εξαρτάται απο την Πηγή που το δονεί...
Και η ψυχή ακολουθεί πάντα την Ανώτερη Δόνηση, αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ όταν πραγματικά είσαι έτοιμος να μείνεις σ' αυτήν την υψηλότερη δόνηση...
Κάποιοι με το που την νιώθουν φεύγουν τρέχοντας...
Το κίνητρο δίνεται...το θέμα είναι να μείνεις κιόλας και να το χρησιμοποίησεις προς όφελός σου...
Χαίρμομαι και για τους δυό σας και όχι μόνο για τον Γιωργάκη...