DVD - VIDEO

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: DVD - VIDEO

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Πολύ ωραία ταινία Ελενάκι :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Πολύ όμορφη ταινία !! @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

κι εμένα μου άρεσε πολύ :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Όλοι την έχουμε δει =)) =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

και εγώ την είδα και μου άρεσε πολύ :x :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Μμμ, με έψησε :D :D :D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Εικόνα
Είδος ταινίας: Drama | Romance
Βαθμολογία: 6.0/10 (2,514)

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ (εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα)
Σκηνοθεσία: Ken Kwapis
Σενάριο: Jack Amiel, Michael Begler, Thomas Rose
Ηθοποιοί: Kristen Bell, Drew Barrymore, Dermot Mulroney, John Krasinski

Υπόθεση:
Ένας δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα μιας επαρχιακής πόλης, γράφει για τρεις Καλιφορνέζικες γκρίζες φάλαινες παγιδευμένος στον Αρκτικό Κύκλο, σε μια προσπάθεια να τις σώσει, προκαλώντας μία συνεργασία ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Τα τελευταία λόγια στην ταινία...
Κάποιες φορές θυμάμαι τις φάλαινες και την τρύπα που τις βρήκαμε, που μεγάλωνε και μεγάλωνε μέχρι που χώρεσε τον κόσμο όλο.... :cry: :cry: :cry:

Κατά τα άλλα, είναι μια ταινία με φάλαινες... που όμως χρειάστηκε πολλή συνεργασία, αλληλεγγύη, αυτοθυσία και επιμονή γιατί πάντα υπάρχουν λύσεις..... @};-
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

θα την δω :*
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Salmon Fishing in the Yemen (2011) :x :x

Τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα της αλιείας στην Βρεττανία πλησιάζει ένας σύμβουλος που προωθεί το όραμα ενός σεΐχη φέρνοντας το άθλημα του ψαρέματος με τεχνητές μύγες στην έρημο, ενώ εκείνος πιστεύει ότι το έργο είναι παράλογο και ανέφικτο. Αλλά όταν η φιλόδοξη γραμματέας Τύπου του Πρωθυπουργού προσκολλάται στο έργο σαν μια «καλή ευκαιρία», αυτή η ανόμοια ομάδα θα προετοιμαστεί για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού κόντρα στο ρεύμα με πίστη και ψάρια για να αποδείξει ότι τα πάντα είναι δυνατά

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
την είδα και μου άρεσε πολύ
ευχαριστώ Ελενάκι :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Ελισάβετ :x >:d< >:d< >:d<

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

την είδα χτες και μου άρεσε πολύ.. την συστήνω ανεπιφύλακτα.. :x :x :x

οι υπηρέτριες (the help)

Αμερικανικός Νότος, 1962. Η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη. Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον: να πάρει συνεντεύξεις από τις έγχρωμες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα εύπορων οικογενειών της περιοχής. Η πρώτη που ανοίγει την καρδιά της είναι η Έιμπελιν, η υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίτερ, κάτι, που όμως αρχικά θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κλειστής τους κοινότητας...

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

μια πολύ τρυφερή ταινία,

η Μαγεία είναι μέσα στην Ζωή μας

όταν νοιώθουμε στείροι απο έμπνευση ίσως δεν είναι γιατί δεν έχουμε την Μαγεία μέσα μας, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις ούτε γιατί δεν την Πιστεύουμε με την καρδια μας,
αλλά γιατί δεν Εμπιστευόμαστε ότι μπορούμε να Ζωντανέψουμε τα πάντα μέσα μας και γύρω μας με αυτή την Μαγεία, απο τον να καθόμαστε εκεί άκαμπτοι σαν ένα ξύλινο τετράγωνο.....

πολύ μου άρεσε αυτή η ταινία :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

και εμένα πολύ μου άρεσε 2 φορές την έχω δεί :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ααααα φαινεται ενδιαφερον και βλεπω παιζει κ η Natalie Portman!!! O:-) O:-) O:-)
Εξαιρετικα....πως λεγεται ο ξενος τιτλος??????
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”