Elisavet έγραψε:Είδα μια ωραία ταινιούλα κινουμένων σχεδίων που μου την θύμισε το ποστ για τους illuminati.
Παραπλανημένοι οι άνθρωποι ζουν εγκλωβισμένοι σε μια πλαστική πολιτεία.
Ώσπου ένας πιτσιρικάς, προς χάρη του έρωτά του, ψάχνει να βρει τι απέγιναν τα δέντρα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ανακαλύπτει τον τελευταίο σπόρο ο οποίος ξεκινά να μεγαλώνει στο χέρι του.
Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η παρουσία του Lorax στην ταινία.
Αξίζει να την δείτε με <διαφορετικά> μάτια.
τίτλος ΛΟΡΑΞ
Eίναι τέλεια...!!!
Τελειώνει με την φράση "...εκτός κι αν ένας ενδιαφερθεί για το σύνολο"
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αυτός είναι ο τίτλος για να την κατεβάσουμε ή υπάρχει στ' Αγγλικά?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Μια πολλή καλή ταινία που είδα εχθές είναι το Cloud Atlas. Διαφορετικές ιστορίες διαδραματίζονται ταυτόχρονα μόνο που οι χαρακτήρες είναι οι ίδιοι σε άλλο χρόνο! Πολλοί οι συμβολισμοί, δυνατό σενάριο, εξαιρετικές ερμηνείες. Ζωη, Θάνατος, Ελευθερία, Αγάπη οι βασικοί άξονες της ταινίας