Αλεγρία

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Αλεγρία

Δημοσίευση από Sofoula »

Γύρισα σήμερα στο σπίτι μου και παρακολούθησα έναν διάλογο των γονιών μου και του αδερφού μου. Παραδίδει πτυχιακή σύντομα και τελειώνει με την σχολή. Εκείνοι επεμβαίνανε έντονα σε θέματα που αφορούν την δική του ζωή, την δική του δουλειά, τις δικές του επιλογές... Εκβιασμοί, εκφοβισμοί, έμμεσα, άμεσα. Συμβιβασμοί.

Μετά βλέπω εμένα. Πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα για μένα? Είμαι 22, σε μια σχολή που δεν μου αρέσει, που την διάλεξαν οι γονείς μου για εμένα. Είμαι μια μέτρια φοιτήτρια, στο 5ο έτος, με 20 μαθήματα και μια πτυχιακή να με περιμένουν. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα ιδιαίτερο και, σε γενικές γραμμές, η ζωή μου τραβάει σε έναν προκαθορισμένο δρόμο.

Δεν μπορώ να πω, έκανα και πράγματα διαφορετικά από τα προδιαγεγραμμένα. Μερικά γιατί έτσι ήθελα, μερικά από αντίδραση.

Τόσες μέρες, όποτε κοιμάμαι, όποτε ξυπνάω, όποτε αφαιρούμαι, γυρίζει στο μυαλό μου ένα "συγνώμη Σοφία".

Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχα αυτήν την ανάγκη. Τι ήταν αυτό που με έκανε να νιώθω την ανάγκη να μου απολογηθώ.

Σήμερα θυμήθηκα @};- Όλα όσα ξέχασα, χάνοντας τον εαυτό μου. Έγινα μάστερ στην υποκρισία και τα ψέματα, μέσα στους φόβους, στην επίκριση, χωρίς ποτέ, ποτέ να στηρίξω, σε μένα καταρχάς, όσα θέλω, όσα είμαι. Πως να το κάνω, αφού δεν το ξέρω. Δεν Με ξέρω.

Όμως αρχίζω και με "βλέπω". Και σήμερα, βλέποντας αυτό το βίντεο, ήθελα να μοιραστώ ότι δημιουργήθηκε μέσα μου.

Αυτοί οι άνθρωποι... Αυτοί οι άνθρωποι, για να μπουν σε αυτήν την ομάδα, πάλεψαν. Πάλεψαν για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Δούλεψαν με πάθος καθημερινά.
Σε κάθε παράσταση υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν. Και πιθανόν να είναι και η τελευταία τους φορά.
Όμως εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του.

Έχουν την Θέληση να Ζήσουν στο Τώρα.

Ζούμε σε ένα άρρωστο περιβάλλον, με άρρωστους θεσμούς. Η κοινωνία μας απειλεί πως, αν πάμε να γίνουμε μια αυτόνομη μονάδα, δεν θα επιβιώσουμε. Αν είμαστε ο Εαυτός μας, θα εξοστρακιστούμε.

Όμως δεν είναι έτσι. Όσο πιο πολύ βρίσκουμε τον πυρήνα μας, γινόμαστε σαν την φλογέρα του Ορφέα.
Τι μας λείπει για να βρούμε Πάθος? Η άγνοια του Εαυτού μας, η δύναμη για ζωή.

Αφιερωμένο σε όλους. Γιατί Alegria σημαίνει Χαρά.
Μπορεί να μας έμαθαν ότι είμαστε πολύ λίγοι, πολύ ασήμαντοι, πολύ ανάξιοι για να γίνουμε Άνθρωποι, για να δημιουργήσουμε τον κόσμο μας. Όμως δεν είμαστε.
Σκόνη από τα αστέρια είμαστε όλοι, τι περιμένουμε για να λάμψουμε?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Έφη

Re: Αλεγρία

Δημοσίευση από Έφη »

>:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Σοφια μου εισαι ενας υπεροχος Ανθρωπος!!!

Οι συγκρισεις δεν χωρουν στον δρομο της Αγαπης... Και τα "επιτευματα" ειναι για αυτους που, εγκλοβισμενοι στο επιπεδο της υλης, προσπαθουν να αντλισουν ευτυχια απο τις δομες της "επιτυχειας" και της "καταξιωσης". Εισαι Εδω, εισαι Εσυ, και περπατας στον Δρομο σου, με ανοιχτη Καρδια. Και αυτο ειναι το μεγαλυτερο "επιτευμα" της Ζωης!!

Πολλες αγκαλιτσες και πολλη αγαπη: >:d< >:d< >:d< :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ο Δρόμος μας είναι μοναχικός... @};-

Αυτή η κοινωνία δεν αντέχει τα Παιδιά, γι' αυτό βιάζονται όλοι να μεγαλώσουν! Βιάζονται να εγκαταλείψουν την αθωότητα...

Τα Παιδιά όμως ποτέ δεν είναι μόνα τους

Εικόνα

Σοφάκι >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Σοφακι!:x :x :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Σοφάκι :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μπορεί να μας έμαθαν ότι είμαστε πολύ λίγοι, πολύ ασήμαντοι, πολύ ανάξιοι για να γίνουμε Άνθρωποι, για να δημιουργήσουμε τον κόσμο μας. Όμως δεν είμαστε.
Σοφάκι μου ήρθαν τα λόγια της Βάσως στο νου :-(

Αγαπημένη μου ψυχή, αου χαρίζω αυτό το λουλούδι, για να βλέπεις μέσα στην αιωνιότητα τον εαυτό σου.

Και να με θυμάσαι......

Να με θυμάσαι, όταν αναζητάς το φως του αστέρα, για να ξέρεις ότι τα αστεράκια δεν είναι παρά μέρος του που ξέχασαν το φως................Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν.....

:x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Σοφάκι μου @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σοφακι!! @};- >:d< >:d< >:d<
:x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Σοφάκι :x >:d< >:d< >:d<
Elisavet έγραψε:Αγαπημένη μου ψυχή, αου χαρίζω αυτό το λουλούδι, για να βλέπεις μέσα στην αιωνιότητα τον εαυτό σου.

Και να με θυμάσαι......

Να με θυμάσαι, όταν αναζητάς το φως του αστέρα, για να ξέρεις ότι τα αστεράκια δεν είναι παρά μέρος του που ξέχασαν το φως................Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν.....
@};- @};- @};- O:-)
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Σοφακι μου... O:-) >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

τα παιδια δεν ειναι μονα τους @};- @};- @};- @};- @};-

Σοφακι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ο Δρόμος μας είναι μοναχικός...

Αυτή η κοινωνία δεν αντέχει τα Παιδιά, γι' αυτό βιάζονται όλοι να μεγαλώσουν! Βιάζονται να εγκαταλείψουν την αθωότητα...

:x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Σοφακι >:d< :x O:-)

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”