Μετά βλέπω εμένα. Πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα για μένα? Είμαι 22, σε μια σχολή που δεν μου αρέσει, που την διάλεξαν οι γονείς μου για εμένα. Είμαι μια μέτρια φοιτήτρια, στο 5ο έτος, με 20 μαθήματα και μια πτυχιακή να με περιμένουν. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα ιδιαίτερο και, σε γενικές γραμμές, η ζωή μου τραβάει σε έναν προκαθορισμένο δρόμο.
Δεν μπορώ να πω, έκανα και πράγματα διαφορετικά από τα προδιαγεγραμμένα. Μερικά γιατί έτσι ήθελα, μερικά από αντίδραση.
Τόσες μέρες, όποτε κοιμάμαι, όποτε ξυπνάω, όποτε αφαιρούμαι, γυρίζει στο μυαλό μου ένα "συγνώμη Σοφία".
Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχα αυτήν την ανάγκη. Τι ήταν αυτό που με έκανε να νιώθω την ανάγκη να μου απολογηθώ.
Σήμερα θυμήθηκα

Όμως αρχίζω και με "βλέπω". Και σήμερα, βλέποντας αυτό το βίντεο, ήθελα να μοιραστώ ότι δημιουργήθηκε μέσα μου.
Αυτοί οι άνθρωποι... Αυτοί οι άνθρωποι, για να μπουν σε αυτήν την ομάδα, πάλεψαν. Πάλεψαν για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Δούλεψαν με πάθος καθημερινά.
Σε κάθε παράσταση υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν. Και πιθανόν να είναι και η τελευταία τους φορά.
Όμως εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του.
Έχουν την Θέληση να Ζήσουν στο Τώρα.
Ζούμε σε ένα άρρωστο περιβάλλον, με άρρωστους θεσμούς. Η κοινωνία μας απειλεί πως, αν πάμε να γίνουμε μια αυτόνομη μονάδα, δεν θα επιβιώσουμε. Αν είμαστε ο Εαυτός μας, θα εξοστρακιστούμε.
Όμως δεν είναι έτσι. Όσο πιο πολύ βρίσκουμε τον πυρήνα μας, γινόμαστε σαν την φλογέρα του Ορφέα.
Τι μας λείπει για να βρούμε Πάθος? Η άγνοια του Εαυτού μας, η δύναμη για ζωή.
Αφιερωμένο σε όλους. Γιατί Alegria σημαίνει Χαρά.
Μπορεί να μας έμαθαν ότι είμαστε πολύ λίγοι, πολύ ασήμαντοι, πολύ ανάξιοι για να γίνουμε Άνθρωποι, για να δημιουργήσουμε τον κόσμο μας. Όμως δεν είμαστε.
Σκόνη από τα αστέρια είμαστε όλοι, τι περιμένουμε για να λάμψουμε?