Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Anna έγραψε:
Βαριά μου έπεσε η επανάληψη του πρώτου βαθμού
Μπαααααα!!!..το γεμιστο κρουασαν by Terkenlis θα εφταιγε :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπέρα αγαπημένα μου παιδάκια...
Ε....σιγά σιγά...κάνω και εγώ τα πρώτα μου βηματάκια έπειτα από απουσία μηνών...! Πρώτα μια καλησπέρα...μετά κάτι ακόμη...έ...και έχει ο Θεός
Αμαλίτσα μου...η κόρη μου είναι πολύ καλά..! Είμαστε σε πολύ ωραία φάση τώρα (είναι 2 ετών και 4 μηνών) γιατί πετάει "ΑΤΑΚΕΣ".......είναι σαν αυτό που λένε "από μικρό κι από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!".
Ξεκινάει η σαιζόν τώρα και καταλαβαίνω τί σας περιμένει..αλλά να σου πώ..ξέρεις είναι διαφορετικά να περνάς την Ανοιξη στην Κέρκυρα και διαφορετικά στην Αθήνα. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!
Ευχομαι να είσαι και εσύ καλά..και όλοι όσοι αγαπάς (και όσους δεν αγαπάς δηλαδή..δεν βαριέσαι :shock: ..ας είναι όλοι καλά)!!
Φιλιά σε όλους!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου