Όπως και να έχει, με τους γονείς ή οποιονδήποτε καβάλα στην πλάτη σου δεν μπορείς να πας πουθενά και αυτό το καταλαβαίνω καθημερινά από τη ζωή μου.

Γιατί το βλέμμα μου κοιτάζει μόνο τον ΄Ανθρωπο και τον Θεό...
να εγκαταλείψουν την υποτιθέμενη ασφάλεια που μπορούν να λαβουν από τους γονείς τους, εγκαταλείποντας έτσι την ζωή τους!
Σε όλες τις θρησκείες , τα δόγματα , τις αιρέσεις κ.λπ υπάρχουν αλήθειες και διδαχές σωστές που τις υποστηρίζουν και τις πιστεύουν και άλλοι άνθρωποι,΄Ομως αυτή η φράση είναι αληθινή...΄Ετσι είναι, δυστυχώς! Και δεν ξέρω πως να το φωνάξω στους ανθρώπους, να εγκαταλείψουν την υποτιθέμενη ασφάλεια που μπορούν να λαβουν από τους γονείς τους, εγκαταλείποντας έτσι την ζωή τους!
Μόνο γι' αυτήν την φράση το έγραψα και όχι για το αν η Σαιεντολογία είναι σωστή ή λάθος...
Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε είχα σκοπό να επεκταθώ...
Δεν διδάσκει την Ειρήνη αλλά τον Πόλεμο που οδηγεί σε αυτήν....Ο Δάσκαλος είναι ανατρεπτικός! Δεν είναι δασκαλάκος της πεντάρας...
Εγώ πάλι αδυνατώ να το καταλάβω απόλυτα αυτό. Ισως γιατί το ρήμα "μισεί" μου φαίνεται σκληρόVaso έγραψε: Εἴ τις ἔρχεται πρός με καὶ οὐ μισεῖ τὸν πατέρα ἑαυτοῦ καὶ τὴν μητέρα καὶ τὴν γυναῖκα καὶ τὰ τέκνα καὶ τοὺς ἀδελφοὺς καὶ τὰς ἀδελφάς, ἔτι δὲ καὶ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν, οὐ δύναταί μου μαθητής εἶναι.
κατά Λουκά, κατά Ματθαίο, κατά Θωμά και κατά Βάσω...
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το Αγάπη-Σοφία και για τους φίλους μου...
απλά το σκέφτομαι είπα...μην βιαστείτε να χαρείτε ε?