ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Γιατί ξαφνιάζεστε και γιατί αηδιάζετε βρε κορίτσια?

Το βοοειδές απλά εκπροσωπεί το 32% των ελληναράδων που ψήφισαν το μνημόνιο. Είναι αθώο το παλληκάρι! :D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Η τρέλα συνεχίζεται: Φόρος στην ιδιοκατοίκηση και στα ακίνητα ΙΧ

Στα γνωστά επίπεδα ανικανότητας και ηλιθιότητας κινείται το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να επιβάλλει φόρο ιδιοκατοίκησης και φόρο στα ακίνητα ΙΧ.

Με άλλα λόγια, ο μέσος Έλληνας ο οποίος πλήρωνε 30 χρόνια το στεγαστικό του δάνειο, δε θα ησυχάσει με την αποπληρωμή του, καθώς τώρα, θα πρέπει να καταβάλλει φόρο, επειδή έχει την πολυτέλεια να ζει στο δικό του σπίτι!

Πιο γελοία ακόμη, η περίπτωση φορολόγησης των ακίνητων ΙΧ. Έχεις όχημα και δεν μπορείς να το συντηρήσεις πληρώνοντας ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και βενζίνη επειδή τα αυξήσαμε ΌΛΑ; Παρέδωσες τις πινακίδες σου πιστεύοντας ότι τη γλίτωσες από εμάς; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το Υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι εδώ για δώσουν τέλος στη ρουτίνα της λογικής.

Ο,τι κινείται και ότι δεν κινείται φορολογείται.

Και επειδή ως γνωστόν, στηρίζουμε πάντα τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης, θα θέλαμε να προτείνουμε και μερικά ακόμα φορολογικά μέτρα, που πιστεύουμε πως κινούνται στον άξονα της ίδιας λογικής και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της χώρας:

1. Φόρος πόσιμου νερού: Είναι άδικο σε κάποιες περιοχές να μπορούν να πίνουν νερό από τη βρύση και σε κάποιες άλλες να μεταφέρουν εξάδες με νερά.

2. Φόρος ποδηλάτου: Όσοι έχουν ποδήλατο θα φορολογούνται γιατί καταναλώνουν λιγότερη από την 5η ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο και όσοι δεν έχουν θα φορολογούνται γιατί ρυπαίνουν το περιβάλλον.

3. Γενική εισφορά ειδικού τιμολογίου ενίσχυσης: 2000 ευρώ το εξάμηνο για κάθε σπίτι, μαζί με το λογαριασμό του νερού. Χωρίς λόγο.

4. Διόδια μέσα στις πόλεις

5. Φόρος οξυγόνου: Το οξυγόνο χαρίζει ζωή και δεν φορολογείται. Απαράδεκτο. Επιπλέον φόρος στο φόρο οξυγόνου, όταν είναι πολύ καθαρό πχ σε βουνά.
8-x

Πηγή: - RAMNOUSIA
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

8-x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σκασμός εσύ Αντωνάκη!!

χωρίς "μου"...

~x(

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

καταπληκτικη ατακα :)) :)) :)) :)) :)) :))
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Αέρας κατανόησης

http://mikrosfokion.blogspot.gr/2012/08 ... st_28.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Πόσοι γνωρίζετε για το φεκ 867; Δείτε το εδώ και προετοιμαστείτε για το μέλλον..

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό.
Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.

Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν. (άαντε!)

Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. (γιατί άραγε;)

Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά…

ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!)

Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;

Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση… Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;

Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν…
Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά και καθόλου ευγενικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα.
Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το και αρχίστε να μαθαίνετε Τούρκικα, θα σας χρειαστούν σύντομα.
Μόνο μία τελευταία πατήρηση:
Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται… υπερβολές…
Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας ξαφνιάσει!

http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2012/08/867.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Συνημμένα
fek.jpg
fek.jpg (109.87 KiB) Προβλήθηκε 2425 φορές

Εικόνα

Βασσούλα ρίξε και μια ματιά σε αυτό :-t

“Υποχρεωτική η διδασκαλία της τουρκικής σε ελληνικές σχολές”… φαντασιώνονται οι Τούρκοι
Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη

Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην Ελλάδα, προβάλει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Υeni Safak στην πρώτη σελίδα της.
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα έκανε επένδυση στην τουρκική» δημοσιεύει ανταπόκριση του κ. Οκτάϊ Μεχμέτ από την Κομοτηνή στην οποία γράφει ότι η Ελλάδα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με την αύξηση των τούρκων τουριστών κατά 98% αποφάσισε να διδάσκεται η τουρκική ως υποχρεωτικό μάθημα στις τουριστικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σε όσους γνωρίζουν την τουρκική και επιλέγουν τις σχολές αυτές, θα δίδονται 10 μονάδες επιπλέον. Η Ελλάδα -γράφει- παράλληλα με την γειτονία αποδίδει μεγάλη σημασία στην Τουρκία -η οποία έχει ισχυρή και σταθερή οικονομία- από τουριστικής πλευράς.

Έλληνες αρμόδιοι του τουρισμού -γράφει- ανακοίνωσαν πως κατά τις τριήμερες διακοπές του Μπαϊραμίου επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 5.000 τούρκοι τουρίστες.
Η Ελλάδα για να προσελκύσει περισσότερους τούρκους τουρίστες εφάρμοσε πρώτα διευκολύνσεις θεώρησης στα ελληνικά νησιά και η μείωση των τιμών σε είδη τροφίμων και τουριστικών ειδών, αύξησε τον αριθμό των τουριστών.
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά σε στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της Ελλάδας.

Στο μεταξύ το ελληνικό ΥΠΕΞ έδωσε οδηγίες στα Προξενεία του στην Τουρκία να δίνουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα θεώρηση στους Τούρκους. Οι τουρκικές τουριστικές εταιρείες λένε «Οι Ελληνες που παλαιότερα δεν έδιναν σημασία στους τούρκους τουρίστες τώρα περιμένουν πως και πως εμάς. Οι τούρκοι έγιναν βασιλιάδες»…

http://filologos10.wordpress.com/2012/0 ... %b9%ce%ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν με ζορίζει η προσέλκυση τούρκων τουριστών, άλλωστε κι εμείς πάμε σαν επισκέπτες στην Πόλη.

Αλλά η υποχρεωτική εκπαίδευση στην τούρκικη γλώσσα είναι ένα άλλο θέμα από τον απλό τουρισμό!

Φυσικά είμαι υπέρ της Φιλίας των λαών...
Αλλά τουλάχιστον θα ήθελα να επιλέξω την δεύτερη γλώσσα που θα μάθω...
και σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η τουρκικη, για πολλούς ΄Ελληνες.

Το "υποχρεωτικό" μου μυρίζει...

:?

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

δεν με ζορίζει η προσέλκυση τούρκων τουριστών, άλλωστε κι εμείς πάμε σαν επισκέπτες στην Πόλη.
Ναι! και οφειλω να πω εδω οτι φετος εξυπηρετησα αρκετους και ηταν πολυ ευγενικοι και ακομα σε περιπτωσεις που λογο διπλωματος τους αρνηθηκα βαση κανονισμων εταιρειας να τους δωσω αυτοκινητο το δεχοταν χωρις δευτερη λεξη..
Κατι που αλλοι λαοι δεν το δεχονται με οποιο τροπο και εγγραφο να τους το εξηγεις.. @};-

Το "υποχρεωτικό" μου μυρίζει...
ε ναι δικιο συμφωνω! @};-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

φυσικά και δεν μιλάμε για τους τουρίστες...
αλλά φαντάζεστε να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο της υποχρεωτικής εκμάθησης??

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Βέβαια, όταν εγώ ήμουν γυμνάσιο, ήταν υποχρεωτική η Γαλλική γλώσσα. Που δεν την θεωρώ ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη από την Τουρκική...

Το καλύτερο θα ήταν αυτό που έγινε μετά (ή υποτίθεται ότι έγινε), όπου υπήρχαν 3 γλώσσες και το παιδί μπορούσε να διαλέξει την δεύτερη ξένη γλώσσα, που είναι υποχρεωτικό μάθημα. Σε εμάς μπήκαν πέρα από τα Γαλλικά και τα Γερμανικά και τα Ιταλικά. Και έτσι το παιδί είχε την δυνατότητα επιλογής.

Αλλά μετά, λόγο περικοπών, νομίζω τα σταμάτησαν και γυρίσαμε πάλι στα υποχρεωτικά Γαλλικά... Δεν ξέρω...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Πράγματι το 2006 έχει δημοσιευθεί στο 867 φεκ
το αναλυτικό πρόγραμμα για την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στις
τρεις τάξεις του γυμνασίου .
Αυτό το γεγονός ότι αυτό πρόγραμμα που κάποιοι πέρασαν εν κρυπτώ , ομολογώ
ότι δεν το ήξερα ούτε το φανταζόμουν.
Από ότι δίαβασα δεν αναφέρεται σε περιοχές με Μουσουλμανικό στοχείο ,
ούτε ότι η Τουρκική θα είναι υποχρεωτική , ούτε θέτει κάποιες προυποθέσεις ,
ούτε πως , πότε , από ποιόν και με ποιον τρόπο θα εφαρμοστεί .
Από το 2006 μέχρι σήμερα φαίνεται πως το θέμα έχει μείνει εκεί .
Ομως στις οι εποχές που διανύουμε καλό θάταν να είμαστε πολύ προσεχτικοί
και να ενημερωνόμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από VasilisM »

Αν έμπαινε σαν προαιρετικό το μάθημα κανείς δεν θα το έπαιρνε.. ας μη γελιόμαστε. Εμένα δεν με ενοχλεί πάντως. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

αυτό τι σας λέει ???
Αλεξία αληθεύει????

Έδωσαν τούρκικα ονόματα σε οδούς στα Χανιά!

Πριν από λίγες ημέρες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων. Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”