Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γιατί μου άρεσαν και τα δύο εξίσου και γιατί νομίζω ότι απαντά (σε δικές μου απορίες τουλάχιστον)
και συμπληρώνει τα ανωτέρω
χαχα
και γιατί θέλω να το μοιραστώ μαζί σας τέλος πάντων
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Vaso έγραψε:
Φοβάται κανείς να βγει από την φυλακή του,γιατί δεν θέλει να είναι ελεύθερος…΄Ετσι εθελοτυφλεί στο Καλό της Ελευθερίας,γιατί δεν θέλει να της παραχωρήσει κανένα δικαίωμα…Αν της παραχωρήσει δικαιώματα,μετά φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει…
μήπως ξέρει τι είναι η Ελευθερία????
ή μήπως επιβιώνει τώρα??
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
Δημητράκη οι άνθρωποι επιβιώνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...Μας το δίδαξε η ιστορία της ανθρωπότητας...΄Ομως δεν είναι αυτός ο Σκοπός τους.
όσο για την Ελευθερία, είναι πνευματικό δικαίωμα πρώτα απ' όλα...΄Οταν ο άνθρωπος παρατείται από τα πνευματικά του δικαιώματα, τότε ποτέ δεν θα είναι ελεύθερος...