ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Re: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Παίδια δείτε το εδώ :cry:

κι εδώ από τον ΣΚΑΙ με σχετικές συζητήσεις
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=229207" onclick="window.open(this.href);return false;

Ο Κασιδιάρης ήταν? Ναι, Κασιδιάρης.... εντός.... :-%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 07 Ιουν 2012 12:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν έδειρε τον Γιωργάκη, Μπέττυ μου, ούτε τον Λοβέρδο. Έδειρε δυο γυναίκες, εκπροσώπους αριστερών κομμάτων και όλους τους τεχνικούς του Αντέννα.

Βέβαια, δεν έχω αυταπάτες... είναι πολλοί που θα πουν "καλά έκανε στα βρωμοκουμμούνια...".

Το πρόσωπο του φασισμού, αποκαλύπτει ένα μέρος της ασχήμιας, του μίσους και της βιαιότητάς του και δυστυχώς δεν είναι θέμα προσώπων αλλά θέμα διχασμού και μίσους. Ένα μέρος (μικρό ελπίζω) της ελληνικής κοινωνίας, είμαι σίγουρη πως θα επικροτήσει τις ενέργειες του Κασιδιάρη (όνομα και αυτό ε; :-D ).

Ο φασισμός έχει δημιουργήσει εκατόμβες νεκρών αθώων αλλά είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν να μην το βλέπουν.

Δεν είναι μόνο η Χ.Α. Ο Βορίδης τί είναι για παράδειγμα; Επειδή έχει ενδυθεί την μάσκα του δημοκρατικού, άλλαξε ο Μανωλιός; Με τσεκούρια έβγαινε και έδερνε αντιφρονούντες.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Χωρίς σχόλια...

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Έλεος!! :-( :-( :-(
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Χαθηκε να το κανει στον παγκαλο. :-D
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

τασούλη... :)) :)) :)) :)) :)) και στο γιωργάκη, και στο καραμανλή κ στο σαμαρα κ στο βενιζελο και...και... :)) :)) :)) :))
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

evi έγραψε:
Το πρόσωπο του φασισμού, αποκαλύπτει ένα μέρος της ασχήμιας, του μίσους και της βιαιότητάς του και δυστυχώς δεν είναι θέμα προσώπων αλλά θέμα διχασμού και μίσους. Ένα μέρος (μικρό ελπίζω) της ελληνικής κοινωνίας, είμαι σίγουρη πως θα επικροτήσει τις ενέργειες του Κασιδιάρη (όνομα και αυτό ε; :-D ).
Το έζησα αυτο σήμερα που ήμουν σε δημοσια υπηρεσία...... φώναζαν πολλοι αυτο ακριβώς, ότι καλά τους έκανε... Λες και απέδωσε δικαιοσύνη.... ~x( ~x(

καλά , απο ονοματα σκίζει το πολιτικό σκηνικό φέτος, πρωθυπουργός Πικραμμένος, βουλευτής Κασιδιάρης :-D :-D :dance:
λετε να τους επιλέγουν βάσει ονόματος? :-D
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

20 χρόνια στην Ελλάδα και τώρα… δυο μέρες μόνο για το Niko

Ποιος θα μου το έλεγε και θα το πίστευα. Μένουν μόνο δυο (2) μέρες, για να δούμε αν θα ανατραπεί η απόφαση για την «οικειοθελή αναχώρησή» μου ή, 20 και κάτι χρόνια μετά, θα αναγκαστώ να σας αποχαιρετήσω και να εγκατασταθώ σε άλλη χώρα.
Προσπάθησα, και θα προσπαθήσω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της προθεσμίας, να μην αλλάξω τίποτα. Να μην αλλάξω τη ζωή μου, τις συνήθειές μου, τον τρόπο σκέψεις μου. Δεν έγραψα άλλα κείμενα στο blog ή στον τύπο, σεβόμενος τις διαδικασίες. Ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει. Ακόμα ελπίζω πως, έστω την τελευταία στιγμή, κάτι θα αλλάξει. Ακόμα και τώρα, που ουσιαστικά και τυπικά μένουν μόνο 48 ώρες.
Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας: Πιο πολύ θέλω και επιθυμώ, αυτή η απόφαση να αλλάξει για τους χιλιάδες άλλους νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι, λόγω κρίσης, βγαίνουν εκτός νομιμότητας, για λίγα ένσημα, παρά για μένα προσωπικά. Όπως έχω ξαναγράψει, η απόφαση για μένα, μπορεί πρόσκαιρα να μου αλλάξει τις συνθήκες ζωής αλλά δεν θα αφήσω να αλλάξει τη ζωή μου.
Η ελληνική κοινωνία,όμως, η πολιτεία καλύτερα, πρέπει να μεριμνήσει και να κατοχυρώσει τα δικά της κεκτημένα. Θεωρώ ότι, είναι κεκτημένο της πολιτείας, είναι πλούτος της, οι χιλιάδες ενταγμένοι μετανάστες και τα παιδιά τους, να παραμείνουν ενταγμένοι και να προσφέρουν. Είναι σε βάρος της να μετατρέψει σταδιακά, χθεσινούς νόμιμους πολίτες, εν μία νυκτί, σε παράνομους μετανάστες. Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών, αυτή η τεράστια επένδυση της πολιτείας σε χρήμα, υποδομές και ώρες μαθημάτων στα σχολεία, όλα αυτά τα χρόνια, ξαφνικά βρίσκονται στον αέρα. Το κράτος αρνείται να δεχτεί την προσφορά τους, αλλά και την προσφορά των γονιών τους.
Μπορεί να φύγω – πράγμα που απεύχομαι αλλά μάλλον πια δεν αποτρέπεται – αλλά δεν θα εξαφανιστώ. Κάπου «εδώ γύρω» θα είμαι. Θα επιθυμούσα να μην αφήσετε όμως, όσοι στηρίξατε την υπόθεση μου, να υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση. Η ήττα αυτή, αν επέλθει, δεν θα είναι μόνο δική μου ήττα. Και, αν θέλετε να σας μιλήσω με το χέρι στην καρδιά, πιο πολύ αυτό με πονά: η ενδεχόμενη συλλογική ήττα.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Niko

Ο Niko Ago είναι δημοσιογράφος

http://www.koutipandoras.gr/?p=21740" onclick="window.open(this.href);return false;

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Στο mazi ta fagame ο Πάγκαλος ψάχνει “συνενοχικές” εμπειρίες

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα η ιστοσελίδα του Θέδωρου Πάγκαλου, όπως έκανεγνωστό μέσω twitter ο ίδιος, προκειμένου να συγκεντρώσει προσωπικές εμπειρίες «για τη συνευθύνη και συνενοχή των πολιτών στο πάρτι που έγινε», ώστε να τις εντάξει στο βιβλίο του.

Θα πρέπει κάποιος να ειναι πολύ μαλ@κ@ς ή Νεοφιλελές (όροι ταυτόσημοι τελικά) ώστε θεωρεί εαυτόν συνυπεύθυνο για την χρεοκοπία της χώρας μας και για όσα έγιναν εδώ και στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο κ. Παγκαλος προφανώς θέλει να αποδείξει και πόσο ηλίθιοι είμαστε αφού με την συμμετοχή μας θα αποδεχόμασταν έπι της αρχής το τερατώδες “μαζί τα φάγαμε”.

Η συγκυρία είναι ευνοϊκή. Είμαστε αμέσως μετά τις εκλογές χρονικό σημείο όπου όλοι παραδοσιακά ανακαλύπτουμε λίγο ως πολύ πόσο μαλάκες είμαστε…

Πέρα από την πλάκα και το γεγονός ότι αν υπάρξουν τέτοιες εμπειρίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως Κλινικά περιστατικά,

υπάρχει κίνδυνος την μαλακία του καθενός να την χρησιμοποιήσει η BILD, το FUCOUS ή κάποιος Ρεσλερ* εναντίων μας για να διασύρει την χώρα, να βγάλει λεφτά ή να δικαιωθεί πολιτικά.

*Ο όρος χρησιμοποιείται ως βρισιά αντί για το “λεχρίτης”

Πηγή: RAMNOUSIA

:-% :-%
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

μάλον τον αποσυνδέσανε από το μηχάνημα και τώρα έχει αφηνιάσει...

ωραία! περιμένουμε με ενδιαφέρον...Φαντάζεστε τι θα γίνει στην ιστοσελίδα του, αν έχει χώρο για να αφήνουν οι αναγνώστες τις εντυπώσεις τους? αχαχαχαχαχαχαχα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

θα έχει πλάκα :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-% :-% :-%
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

αυτό είναι το site

http://mazi-ta-fagame.gr/v1/" onclick="window.open(this.href);return false;

αν και δεν ήθελα να μπω για να μην ενισχύσω αυτή του την κίνηση, θέλησα να δω ωστόσο τι λένε οι συμπολίτες μου.. προσωπικά από τα λίγα που διάβασα θέλω να βάλω τα κλάματα. υπάρχουν άνθρωποι που κράζουν τον πάγκαλο και στα σχόλια από κάτω βλέπεις άλλους που κράζουν αυτούς που τον κράζουν!! πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους??

ένα είναι σίγουρο.. ο πάγκαλος είναι πανέξυπνος!! κατάφερε να χρησιμοποιήσει με εξαιρετικά έξυπνο τρόπο μια μαλακία που πέταξε!! όχι απλώς δεν είναι πια επιζήμια για τον ίδιο αλλά και λεφτά βγάζει από αυτό (κυκλοφορεί και βιβλίο σχετικό!) και παράλληλα βρίσκει υποστηρικτές για να τον απενοχοποιήσουν!!!

κρίμα... :pale: :-% :-%
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:-% :-% :-%

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”