Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Τι με νοιάζει?
Σημασία έχει ότι ήταν γκρι περιστέρι, μα το φτερό που μου άφησε ήταν λευκό...
Μεταξύ του "προσφέρω" και του "λαμβάνω" μεσολαβεί μόνο ο Θεός και όχι οι προσωπικότητες των ανθρώπων...
Μέσα σε κάθε τι που δίνω βρίσκεται ο Θεός, μέσα σε κάθε τι που λαμβάνω βρίσκεται ο Θεός...
Αυτό που μεσολαβεί μεταξύ μας δεν μπορεί να έχει ιδιοτέλεια, κανόνες και συμπεριφορές...
γι' αυτό όταν δίνουμε, το μόνο που χρειάζεται να νιώθουμε είναι από που δίνουμε...
όταν λαμβάνουμε, το μόνο που χρειάζεται να νιώθουμε είναι από που λαμβάνουμε
Η ευγνωμοσύνη δεν είναι γι' αυτό που δώσαμε, ούτε γι' αυτό που πήραμε, αλλά για το ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε και να πάρουμε ανεπιφύλακτα από τον Θεό...
Λένε ότι η ενσάρκωση του Θεού ήταν μόνο ο Ιησούς Χριστός...Πόσο λίγο Τον ξέρουν...Πόσο μακριά είναι από τον ΄Ανθρωπο, αυτές οι θεωρίες...
Το Σύμπαν μας το αποδεικνύει καθημερινά, ότι Εκείνος είναι πάντα μέσα μας!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!