ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Η αντιδραστική, ξανθιά κατσίκα των Β.Π............! :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Υλικα:
- μπρόκολο
- κουνουπιδι
- 2 καρώτα
- 2 κολοκυθια
- 1 κρεμμυδι ξερο
- 1/2 φλυτζανι ξυδι λευκο
- 1 φλυτζανι συσαμελαιο
- 2 κουτ. σουπας σουσαμι
- 1 κουτ. σουπας μουσταρδα
Εκτελεση:
Κοβουμε σε μικρα κομματια-μπουκιτσες τα λαχανικα μας κ το κρεμμυδι. ( χωρις να τα βρασουμε)
Ανακατεβουμε στο blender τα υπολοιπα υλικα...
Περιχυνουμαι τα λαχανικα με την σαλτσα κ τα αφηνουμε στο ψυγειο για 6 ωρες.
ΕΤΟΙΜΟ!!
Πρεπει να πω πως ειναι μια πεντανοστιμη σαλατα..
Αποδειξη: Εδωσα την συνταγη σε μια φιλη μου για να ετοιμασει αυτη την σαλατα για το παρτυ που θα εκανε.. συνηθως στα παρτυ μονο σαλατα δεν τρως.. παρα τυροπιτακια σπανακοπιτακια κ ολων των ειδων πιτακια τεσπαντων...
Ε.. λοιπον η πρωτη πιατελα που αδεισε ηταν αυτη με την σαλατα.. κ οχι απο αυτους που ηταν σε ''διατροφη''!
χμμμ.. δεν εχετε παρα να την δοκιμασετε...
Υλικα:
- μπρόκολο
- κουνουπιδι
- 2 καρώτα
- 2 κολοκυθια
- 1 κρεμμυδι ξερο
- 1/2 φλυτζανι ξυδι λευκο
- 1 φλυτζανι συσαμελαιο
- 2 κουτ. σουπας σουσαμι
- 1 κουτ. σουπας μουσταρδα
Εκτελεση:
Κοβουμε σε μικρα κομματια-μπουκιτσες τα λαχανικα μας κ το κρεμμυδι. ( χωρις να τα βρασουμε)
Ανακατεβουμε στο blender τα υπολοιπα υλικα...
Περιχυνουμαι τα λαχανικα με την σαλτσα κ τα αφηνουμε στο ψυγειο για 6 ωρες.
ΕΤΟΙΜΟ!!
Πρεπει να πω πως ειναι μια πεντανοστιμη σαλατα..
Αποδειξη: Εδωσα την συνταγη σε μια φιλη μου για να ετοιμασει αυτη την σαλατα για το παρτυ που θα εκανε.. συνηθως στα παρτυ μονο σαλατα δεν τρως.. παρα τυροπιτακια σπανακοπιτακια κ ολων των ειδων πιτακια τεσπαντων...
Ε.. λοιπον η πρωτη πιατελα που αδεισε ηταν αυτη με την σαλατα.. κ οχι απο αυτους που ηταν σε ''διατροφη''!
χμμμ.. δεν εχετε παρα να την δοκιμασετε...

''Everything you can imagine is real''

μιαμ μιαμ...Εφούλα!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Μοσχάρι με Μπύρα
Αυτή η συνταγή ειναι εκπληκτική. Μου την έχει δώσει μια φίλη εξαιρετική μαγείρισσα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. (όχι δεν είναι δική μου μην φοβάστε).
Είναι τόσο εύκολη που τα κατάφερα ακόμη κι εγώ....... :lol:
Βαζουμε στην χύτρα
1 κιλό μοσχάρι (για κοκκινιστό κομμένο σε κομματάκια)
1 μπύρα άμστελ
1 ποτήρι λευκό κρασί (όχι ρετσίνα)
1 ποτήρι ουίσκυ (όχι μπέρμπον)
πιπέρι - αλάτι
Μπαχάρι ολόκληρο
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
------
Κλείνουμε την χύτρα και το βράζουμε ΧΩΡΙΣ νερό για 20-30 λεπτά.
Αφού το ανοίξετε και όταν δοκιμάσετε, και μόλις ξυπνήσετε από το γευστικό τρανς βράστε και κανένα ρυζάκι μπασμάτι για να το σερβίρετε και ΝΑΙ πιστέψτε το! Θαύματα συμβαίνουν!

έχετε υπόψη σας πως η συνταγή είναι αφροδισιακή και πως μετά την "γυμναστική" θα ναρκωθείτε και θα κοιμάστε σαν βόες!!!!!!!!!!!!

Αυτή η συνταγή ειναι εκπληκτική. Μου την έχει δώσει μια φίλη εξαιρετική μαγείρισσα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. (όχι δεν είναι δική μου μην φοβάστε).
Είναι τόσο εύκολη που τα κατάφερα ακόμη κι εγώ....... :lol:
Βαζουμε στην χύτρα
1 κιλό μοσχάρι (για κοκκινιστό κομμένο σε κομματάκια)
1 μπύρα άμστελ
1 ποτήρι λευκό κρασί (όχι ρετσίνα)
1 ποτήρι ουίσκυ (όχι μπέρμπον)
πιπέρι - αλάτι
Μπαχάρι ολόκληρο
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
------
Κλείνουμε την χύτρα και το βράζουμε ΧΩΡΙΣ νερό για 20-30 λεπτά.
Αφού το ανοίξετε και όταν δοκιμάσετε, και μόλις ξυπνήσετε από το γευστικό τρανς βράστε και κανένα ρυζάκι μπασμάτι για να το σερβίρετε και ΝΑΙ πιστέψτε το! Θαύματα συμβαίνουν!

έχετε υπόψη σας πως η συνταγή είναι αφροδισιακή και πως μετά την "γυμναστική" θα ναρκωθείτε και θα κοιμάστε σαν βόες!!!!!!!!!!!!

φοβάμαι, Χριστινάκι, ότι όσοι φάνε θα κοιμηθούν πριν την γυμναστική!!! 8) Γιατί φαίνεται νόστιμη, οπότε ποιός σταματάει στο ένα πιάτο??? χαχαχα!!!
:lol: :lol:
:lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ζεματάμε σε αλατισμένο νερό τα πράσα για 5 λεπτά αφού τα πλύνουμε και τα κόψουμε ροδέλες. Ανακατεύουμε σε μπολ το γιαούρτι, την κρέμα και το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες. Σε ένα πυρέξ λαδωμένο βάζούμε το σκόρδο, απο πάνω απλώνουμε τα μισά πράσα αλάτοπιπερώνουμε και απο πάνω το μισό μείγμα με το λουκάνικο και την μισή φέτα, συνεχίζουμε και με μια δεύτερη και τελευταία στρώση, πράσο-μείγμα με λουκάνικο-φέτα φρεσκοτριμμένο πιπερι, ραντίζουμε με λαδάκι και βάζουμε στο φούρνο στους 180
Καλή επιτυχία!
υλικά: 4 πράσα, ένα μεγάλο λουκάνικο (χωριάτικο), 1 κεσεδάκι στργγιστό γιαούρτι, 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος, 1 σκελίδα σκόρδο, 1/4 τριμμένη φέτα, αλάτι, πιπέρι
ζεματάμε σε αλατισμένο νερό τα πράσα για 5 λεπτά αφού τα πλύνουμε και τα κόψουμε ροδέλες. Ανακατεύουμε σε μπολ το γιαούρτι, την κρέμα και το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες. Σε ένα πυρέξ λαδωμένο βάζούμε το σκόρδο, απο πάνω απλώνουμε τα μισά πράσα αλάτοπιπερώνουμε και απο πάνω το μισό μείγμα με το λουκάνικο και την μισή φέτα, συνεχίζουμε και με μια δεύτερη και τελευταία στρώση, πράσο-μείγμα με λουκάνικο-φέτα φρεσκοτριμμένο πιπερι, ραντίζουμε με λαδάκι και βάζουμε στο φούρνο στους 180
Καλή επιτυχία!