και αυτά τα δάκρυα είναι μόνο ευγνωμοσύνης για τον Θεό μέσα μας, που μας ακούει, μας βλέπει και μας στέλνει Αγάπη με ένα μόνο λουλουδάκι του...΄Ετσι για να θυμόμαστε, πως ποτέ δεν θα ξεχάσουμε εντελώς, τι σημαίνει για εμάς, το χέρι Του που απλώνεται...όχι για να μας σηκώσει, αλλά για να μας στηρίξει ότάν ΄σηκωνόμαστε!
Αν θες φωτιά πρέπει στο χιόνι να ζεις
αν θες δροσιά πρέπει την έρημο να 'χεις
αν θες νερό άσε τη δίψα πρώτα να σε κυβερνά
κι αν θες ανάσα ζήσε πρώτα στη σιωπή
Μα αν θέλεις την αγάπη
φτιάξε καινούριο χάρτη
Γερά τα ίχνη σου άσε να 'ρθει να σε βρει
όπως και 'γω εσένα
που μέσα στα καμένα
δικά σου λόγια είχα κρυμμένα
και τα 'κανα τραγούδι
πιο κόκκινο κι απ'το αίμα
κι ήρθε η φωτιά
ήρθε η αγάπη σε μένα
τότε θα δεις, τότε θα τη δεις δεν είναι ψέμα
όπου και να σαι η αγάπη θα σε βρει
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
δύσκολοι καιροί λένε...
κι εγώ συμφωνώ...αλλά γι' αυτούς που θεώρησαν ότι τα χρήματα θα κάνουν τους καιρούς εύκολους!
δεν θα πω το κοινότυπο "η ευτυχία δεν βρίσκεται στα χρήματα"...
οι καιροί που έρχονται αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος σε όποια εποχή κι αν βρέθηκε στην Γη, πολέμησε για την καλύτερη Ζωή του.
αποδεικνύουν ότι ο πόλεμος είναι ένα αποτέλεσμα της λέξης "καλύτερος"...
αποδεικνύουν ότι όλοι οι άνθρωποι στην Γη, με το που γεννιούνται βρίσκονται στην θέση του "χειρότερος"
οι καιροί που έρχονται θα τους αποδείξουν ότι η Ζωή δεν είναι καλύτερη ή χειρότερη, παρά από την αιτία και το αποτέλεσμα των λέξεων.
Κάποτε πολεμούσαν για να αποκτήσουν το "καλύτερος" και τώρα πολεμάνε απλά για να διατηρήσουν το "χειρότερος"
Ο μόνος λόγος που αξίζει να κάνουμε μια μάχη, είναι η Ειρήνη μέσα μας...
Ο μόνος λόγος που αξίζει να κάνουμε μια μάχη, είναι η Ειρήνη μέσα μας...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου