Ρόλοι και συνείδηση
Re: Ρόλοι και συνείδηση
Βασουλιτσα μου μπορω να πω οτι το εχω αποδεχτει αυτο και σιγουρα δεν θα μου φτιαξω εναν αλλο ρολο απο αυτο που ειμαι για να αρεσω στους αλλους κ να κουραζει εμενα.
Απλα απορω πως βγαζω κατι τετοιο στους αλλους χωρις να θελω στην πραγματικοτητα να τους κραταω σε αποσταση.
Απλα απορω πως βγαζω κατι τετοιο στους αλλους χωρις να θελω στην πραγματικοτητα να τους κραταω σε αποσταση.
δεν τους κρατάς εσύ μωρέ Τασούλη...Η καρδιά τους κρατάει...Αν δεν είναι ανοιχτή, αν επιφυλάσσεται, εμ λογικό δεν είναι να βγαίνει έτσι και προς τα έξω?
Νομίζω ότι είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, παρά αυθόρμητος...Και δεν είναι κάτι που το κάνεις συνειδητά...Ο φόβος ποτέ δεν είναι συνειδητός Τασουλη μου!

Νομίζω ότι είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, παρά αυθόρμητος...Και δεν είναι κάτι που το κάνεις συνειδητά...Ο φόβος ποτέ δεν είναι συνειδητός Τασουλη μου!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

έτσι και εγώ.. έκανα καλά τη δουλειά μου και με παραπάνω ζήλο, έκανα πάντα περισσότερα από όσα ζητούσαν, έμενα περισσότερες ώρες και περίμενα μια αναγνώριση αν όχι σε λεφτά τουλάχιστον με ένα "μπράβο".. έλεγα οτι ήθελα να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και να κάνω αυτά που θεωρούσα οτι έπρεπε να κάνω αλλά η αλήθεια είναι οτι πάσχιζα για αυτή την αναγνώριση και την αποδοχή από τους εργοδότες μου..μια ζωή αναζητούσα την δουλειά που θα με γεμίζει να την κάνω γιατί ήθελα να προσφέρω κοινωφελή υπηρεσία και όχι να πλουτίζει κάποιος από εμένα.. δεν έβλεπα όμως την δουλειά σαν ένα μέσο να βγάλω λεφτά αλλά σαν κάτι που θα μου δώσει αξία και πληρότητα..Danny έγραψε:Αν μπορούμε να συνδιασουμε εσωτερικά και τη δημιουργικότητα χωρις να έχουμε προσδοκίες από το περιβάλλον .... ακόμα καλύτερα!!!

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Όλα τελικά πρέπει να τα διαγράψουμε από τα αρχεία το νου μας και να ξαναγεμίσουμε από την Αρχή!δεν έβλεπα όμως την δουλειά σαν ένα μέσο να βγάλω λεφτά αλλά σαν κάτι που θα μου δώσει αξία και πληρότητα..
Τίποτα δεν είναι όπως μας το έμαθαν!
Η δουλειά είναι ένα μέσον για να μπορούμε να βγάζουμε χρήματα και να μπορούμε να επιβιώνουμε σαν άνθρωποι.
Αξία, αποδοχή και πληρότητα δεν μπορούμε να πάρουμε, μα ούτε και να νιώσουμε αληθινά από τίποτα που είναι έξω από μας, είτε είναι οικογένεια, σύντροφος, φίλοι, εργασία. Μα και αν το νιώσουμε, αυτό θα είναι επιφανειακό και πρόσκαιρο.
Αυτά μπορούμε να τα δώσουμε μόνο εμείς σε μας. Αυτά μπορεί να τα δώσει μόνο ο Εαυτός μας σε μας. Και τότε μπορούμε όχι μόνο να επιβιώνουμε, αλλά να Ζούμε σαν ΄Ανθρωποι.

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

χμ και εμένα το εργασιακό θέμα ήταν πάντα πρόβλημα ,έφταιγε και λίγο η τελειομανία μου να γίνονται όλα σωστά και όπως ήθελα εγώ η μάλλον όπως θεωρούσα εγώ ότι ήταν το τέλειο ,οπότε όταν δεν ερχόταν η αναγνώριση το έπαιρνα κατάκαρδα
άργησα πολλά χρόνια να δώ την δουλεία απλά σαν ένα μέσο επιβιώσης όπου το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να εκτελώ κάποιες υποχρεώσεις για της οποίες πληρώνομαι
της μισούσα της δουλείες μου ,έλεγα ότι της κάνω αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσα να κάνω την δουλεία που ήθελα αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα ποιά δουλεία θα με γέμιζε και θα με έκανε να την αγαπώ
στον τζόγο δε που δούλεψα για 6 χρόνια συνέχεια γκρίνιαζα ,μου φταίγανε οι συνάδελφοι που ήταν ανταγωνιστηκοί ,οι πελάτες γιατί ξεσπάγανε επάνω μου και πάει λέγοντας
τους πελάτες δε τους κοιτούσα με μισό μάτι και τους κατέκρινα μέσα μου για τον τρόπο που σπαταλούσαν τα λεφτά τους ( λές και τα παίρνανε από μένα
)
και τώρα μετά από 1,5 χρόνο ξαναδουλέυω στον τζόγο με τελείως άλλη σεινηδητότητα
παρατήρισα οτι δεν κριτάκαρω τους πελάτες ,οτι δεν αφήνω κάτι να με εκνευρίζει ,ούτε η γκρίνια τους ούτε τίποτα
πηγαίνω καλά και φεύγω καλά χωρίς νέυρα χωρίς τίποτα ,σε σχέση με παλιά που έλεγα << πώ πω άντε πάλι τα ίδια ,θα μου σπάνε τα νέυρα όλο το οχτάωρο >>
άργησα πολλά χρόνια να δώ την δουλεία απλά σαν ένα μέσο επιβιώσης όπου το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να εκτελώ κάποιες υποχρεώσεις για της οποίες πληρώνομαι
της μισούσα της δουλείες μου ,έλεγα ότι της κάνω αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσα να κάνω την δουλεία που ήθελα αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα ποιά δουλεία θα με γέμιζε και θα με έκανε να την αγαπώ
στον τζόγο δε που δούλεψα για 6 χρόνια συνέχεια γκρίνιαζα ,μου φταίγανε οι συνάδελφοι που ήταν ανταγωνιστηκοί ,οι πελάτες γιατί ξεσπάγανε επάνω μου και πάει λέγοντας
τους πελάτες δε τους κοιτούσα με μισό μάτι και τους κατέκρινα μέσα μου για τον τρόπο που σπαταλούσαν τα λεφτά τους ( λές και τα παίρνανε από μένα

και τώρα μετά από 1,5 χρόνο ξαναδουλέυω στον τζόγο με τελείως άλλη σεινηδητότητα
παρατήρισα οτι δεν κριτάκαρω τους πελάτες ,οτι δεν αφήνω κάτι να με εκνευρίζει ,ούτε η γκρίνια τους ούτε τίποτα
πηγαίνω καλά και φεύγω καλά χωρίς νέυρα χωρίς τίποτα ,σε σχέση με παλιά που έλεγα << πώ πω άντε πάλι τα ίδια ,θα μου σπάνε τα νέυρα όλο το οχτάωρο >>
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ιωαννάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ γι' αυτό!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ιωάννα

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

χωρίς την βοήθεια σας ποτέ δεν θα κατάφερνα να το δώ από αυτή την οπτική και να το δουλέψω
σας ευχαριστώ

σας ευχαριστώ

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ιωαννούλα γλυκιά!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!