ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ....
ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ......
ΒΑΣΩ Ο ΜΑΝΤΡΑΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.....ΤΟ ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σε καλό μόνο?

στον καλύτερο...αυτόν της αγάπης Αμαλία μου!!!!

Τουμποφλό ε? :roll: :roll:

οκ!! :wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Madraoulas »

@AMAΛΙΑ:..αυτο ελειπε να μην εκφραζομαι,κι εδω τουλαχιστον ξερω οτι ο τροπος εκφρασης μου βρισκει δοκιμο εδαφος....σε φιλω

@ΒΑΣΩ:.....φερε τουμποφλο τωραααα να του αλλαξω τα φωτα... :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Christina

Δημοσίευση από Christina »

Madraoulas έγραψε:Ρε παιδια αυτο θυμομουνα αυτο εγραψα :roll: ..τι να κανω..εγινα κατανοητος ομως :lol: :lol:
8)

ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΝΔΡΥ!!!!!!

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Και Μαλιζιώτη θα τον πούμε, και Αλιζιώτη θα τον πούμε και ότι θέλουμε θα τον πούμε.!!!
Που και που όμως θα τον λέμε και Μαλικότση έτσι για να μην μουτρώνει!

8)
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ωπ εμφανίστηκε και το Χριστινάκι!!!!τι κάνεις εσυ??
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

ακου MANΔΡΥ...XAXAXAXA...καινουριο ..λογοτυπο :lol: ..του ονοματος μου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ω ο Γιάννης...!!!
Περνάει το δικό του "τουμποφλό"... :(

Εικόνα

Δημοσίευση από Christina »

Ilias έγραψε:Ωπ εμφανίστηκε και το Χριστινάκι!!!!τι κάνεις εσυ??
:D
Γειά σου Ηλία!!!

Μου λείψατε βρε!

Δεν μπορώ χωρίς εσάς!!!!!!!!!

Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η τεχνική που χρησιμοποιώ , είναι μια συναρτηση χαλάρωσης , κατευθυνόμενου οραματισμού με ελεύθερα όμως όρια και τελικά συγκέντρωση επάνω στο θέμα που εχω θέσει.
Μου αρέσει καμια φορά και απλά το όνειρο απλά για το συναίσθημα που προσφέρει :oops:

Υπάρχουν πολλές φορές που δεν καταφέρνω τίποτα και σταματώ.
Αλλες γίνεται πολύ ευκολα αλλα δεν γνωρίζω το γιατί.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συμβαίνει τελευταία.
Τον πρώτο μου διαλογισμό τον έκανα στο σεμινάριο του πρώτου βαθμού Ρεικι πέρυσι τον Ιανουάριο.
Ηταν τέτοια η ανάγκη της ψυχής μου να ακολουθήσω την καθοδήγηση της δασκάλας μου, η ενέργεια και η βοήθεια στο χώρο που ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, και μου έγινε ανάγκη πιά.
Στην πορεία επειδή είμουν αρχάρια και επειδή στην Κέρκυρα δεν υπήρχαν συναντήσεις για διαλογισμούς αγόρασα αρχαγγελικούς διαλογισμούς στα αγγλικά από το ιντερνετ, μιας διακεκριμένης θεραπεύτριας οι οποίοι διαρκούσαν 45 λεπτά και με ’’εκπαίδευαν’’ σε μοναδικά ταξίδια.
Το περίεργο είναι ότι τον τελευταίο καιρό , και αυτό συμβαίνει και με τα 6 cd, οι εικόνες , οι εμπειρίες και η καθοδήγηση που λαμβάνω είναι εντελώς άλλη από αυτήν που ακουγα 8 μήνες τώρα!!!
Σαν να τα ακούω για πρώτη φορά!! Μεταφέρομαι σε άλλο περιβάλλον, ’’βλέπω’’ ξεκάθαρα χρώματα, πράγματα, καταστάσεις (και δεν φημίζομαι για την φαντασία μου) και η επιγνώσεις έρχονται με άλλο ρυθμό. :shock:
Η εντύπωσή μου είναι ότι ολο αυτόν το χρόνο ,μέσα απ΄το διαλογισμό την ώρα της προσευχής και του Ρεικι , και των εστω και καθοδηγούμενων διαλογισμών, κάποια πεδία αρχίζουν να καθαρίζουν και οι αραχνιασμένοι μηχανισμοί αρχισαν να φωτίζονται μαζί με τις λειτουργίες τους.
Υπάρχει ’’επιστημονική’’ εξήγηση , ή έχει κανείς καταλάβει κάτι ανάλογο στην πορεία του;;;
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ Ντάννυ...τι λέω πάντα! Εργασία, πως αλλιώς θα βρεις πράγματα? Πως θα επιτρέψεις "αναβάθμιση" του κομπιούτερ-νου σου?

Θα δεις ότι μετά θα κατευθύνεις εσύ το φως, τα πεδία, θα συλλαμβάνεις μορφές, μηνύματα, ενέργειες.

Και όταν είσαι έτοιμη, θα έρθει και η "διδασκαλία" που θα αφορά τον εαυτό σου, από τον Εαυτό σου!!!!!! Και εκεί να δεις γλέντια! :wink:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:cry: :lol: :cry: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Να πω κι εγώ κάτι περίεργο.
Το σύστημα διαλογισμού που ακολουθώ περιέχει ενα συγκεκριμμένο οραματισμό ...δλδ μεταφερόμαστε σε ένα σημείο] αλλα απο εκεί και μετά αφήνόμαστε ελέυθεροι να ταξιδέψουμε και να θέσουμε τις ερωτησεις μας η να απλώσουμε τις σκέψεις μας... Κάποιο στιγμή ελάχιστη ολα σταματουν και εκεί ακούω [ οχι πάντα].
Τωρα τελευταία όμως οι εικόνες αλλάζουν και οδηγούν μόνες τους σε πιο άγνωστα εδάφη που καμία φορά φοβίζουν ....

Τι λέτε γι αυτό?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σε πιο άγνωστα εδάφη που καμία φορά φοβίζουν ....

Να μην φοβάσαι τίποτα κοριτσάκι, και στο λέω με μεγάλη βεβαιότητα αυτό!!!

΄Οσο φοβάσαι, συρρικνώνεις την ψυχή σου και γινεται τρωτή στον φόβο, που στην ουσία είναι μορφή!

Τίποτα δεν θα σου συμβεί που δεν θα το επιτρέψεις!!!
Μην το επιτρέψεις λοιπόν...

Εκανα πολλά ταξίδια, είδα πολλά πεδία και μορφές... δεν κάνω πια, γιατί όλα είναι πια μέσα μου...
Πουθενά δεν βρήκα κάτι να με βλάψει, εκτός από αυτό που εγώ είχα δημιουργήσει και του επέτρεπα...

Το ίδιο και στην φυσική μου ζωή...
Αλλά αυτό ισορρόπησε, όταν αντιλήφθηκα τον φόβο και πως λειτουργούσε στα άλλα πεδία...
Φόβος...και εκεί σταματά η αγάπη!

Ταξίδεψε με θάρρος και ελευθερία...΄Οσο υπάρχεις, δεν θα τελειώσει ποτέ η αγάπη...να το ξέρεις!!!

Εικόνα

Το ξέρω οτι το πιστεύεις, ακούγεται απο τις γραμμές.
Το ίδιο και στην φυσική μου ζωή...

Γι αυτό εδω είσαι απολύτως σίγουρη?
Μοιάζει σωστό απ ότι εχω παρατηρήσει αλλά δεν μπορω να πω αν γίνεται επειδή εμείς δεν το επιτρέπουμε η επειδή επηρεάζονται κάποιες καταστάσεις.
Μια άλλη σκέψη μου είναι οτι αλλάζοντας η δική μας οπτική , αλλάζει αυτόματα και η αξία και η ερμηνεία που εμείς δίναμε και δίνουμε στα πράγματα....ισως δεν μας αγγίζουν μερικά πλέον...

:flower:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”