Οσους και να "θανατώσουμε" αν δεν αναλάβουμε την ευθύνη μας θα "αναστήσουμε" παρόμοιους.
Το Είπε ... :-)
Re: Το Είπε ... :-)
Εχεις δίκιο Δήμητρά μου όμως ψάχνω τις αιτίες για να δώ και τη δική μου συμμετοχή σ' όλο αυτό.
Οσους και να "θανατώσουμε" αν δεν αναλάβουμε την ευθύνη μας θα "αναστήσουμε" παρόμοιους.

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία μας!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Και θα συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε γιατί....Οσους και να "θανατώσουμε" αν δεν αναλάβουμε την ευθύνη μας θα "αναστήσουμε" παρόμοιους.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
......... και η <ευκαιρία> θα γίνει μια ακόμη αντίδραση και όχι δράσηΟσους και να "θανατώσουμε" αν δεν αναλάβουμε την ευθύνη μας θα "αναστήσουμε" παρόμοιους.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
TAPA έγραψε:
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Αν δεν σου αρέσει το σύστημα, μην προσπαθείς να το καταστρέψεις, αλλά φτιάξει ένα καινούργιο.
Keny Arkana.
Keny Arkana.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ!
Ευτυχώς όμως ..πεθαίνουν οι ΄Ελληνες!
Ανώνυμος
Ευτυχώς όμως ..πεθαίνουν οι ΄Ελληνες!
Ανώνυμος
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Για να μπορείς να υποστηρίζεις ένα ΄Οραμα
χρειάζεται να είσαι σε θέση να το διακρίνεις
το είπε ένας άγνωστος
χρειάζεται να είσαι σε θέση να το διακρίνεις
το είπε ένας άγνωστος
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
ετσι ειναι Ταρα!Οσους και να "θανατώσουμε" αν δεν αναλάβουμε την ευθύνη μας θα "αναστήσουμε" παρόμοιους.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω και από τότε που μου εναντιώθηκε ο άνεμος,έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους.
Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...