Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 (μεθαύριο ντε!) στις 9:00μμ θα τραγουδήσω την άρια "La Calunnia" από τον Κουρέα της Σεβίλλης με την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στην συναυλία τους στην Διονυσίου Αρεοπαγήτου, στο ύψος του αγάλματος του Μακριγιάννη.
Άριες θα τραγουδήσουν επίσης ο Χρήστος Κεχρής και η Βάσια Ζαχαροπούλου.
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Ανδρέας Τσέλικας.
Ελάτε να μας ακούσετε!!!
Καλησπερα!!! Αυριο, Παρασκευη 21 Σεπτεμβριου 2012, στις 9:00μμ στο Θεατρο Ρεμματιας στο Χαλανδρι, θα συμμετασχω στην οπερα "Μποεμ", στα πλαισια του προγραμματος "Η Οπερα της Βαλιτσας" (δειτε και την αρχη αυτου του τοπικ για λεπτομεριες)!! Ειναι ελευθερη εισοδος. Θα χαρω πολυ να σας δω! Αλλα επισης οποιος μπορει να στειλει λιγη ενεργεια για να παει καλα, γιατι ειμαι λιγο αγχωμενος...
Θοδωρακο μου ολα καλα θα πανε.......
Θα σου στειλω κι εγω!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Θοδωρή μου θα σου στείλω ,
όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα