:shock: :shock: :shock:
Εννοείς με το Ρεικι ή τη ΔΕΗ??? :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Οπως καταλαβατε μιλαω σοβαρα (αλλο αν ειναι διανθισμενα με χιουμορ- ειμαι πειραχτηρι αλλωστε, το ξερετε) και το αρχαριος το εννοω.
Εχθες το βραδυ που βγηκα εξω (ειχε και μια βροχη μουρλια κατα τις 3 τα ξημερωματα που γυρναγα με το αυτ/το)...μου λεει μια φιλη μου..''..τι εγινε με σενα?...κατι εκανες..μου φαινεσαι πιο φωτεινος"..!!!!!
Αρα -λεω απο μεσα μου- κατι γινεται εδω...δεν της απαντησα βεβαια..τι να της πω..θα με κοιταζε λοξα!!!!
Λοιπον πεστε τι να κανω παρα περα(Βασω σοβαρολογω)....να 'καθαρισω' κι εγω επιτελους ο βρωμιαρης :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Madraoulas έγραψε:Αρα -λεω απο μεσα μου- κατι γινεται εδω...δεν της απαντησα βεβαια..τι να της πω..θα με κοιταζε λοξα!!!!
Λοιπον πεστε τι να κανω παρα περα(Βασω σοβαρολογω)....να 'καθαρισω' κι εγω επιτελους ο βρωμιαρης :lol: :lol: :lol:
1ον: Συμβουλή κατά της βρωμιάς!!!:::Μη φοβάσαι!!! Μυρίζει!! :lol:
2ον: Θα σε δω του χρόνου πως θα σε κοιτάνε και δεν θα σε ενδιαφέρει!!! :lol:
(3ον: Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσες( που ψήνεις) , ηταν τίγκα στα ντέβας!! Προχώρα γερά !!!)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
1.Μυριζει?..ωχχχχχ
2.Δεν με πειραζει βρε Ντανυ μου πως με 'κοιτανε',,να τους εξηγησω δεν δυναμαι - ακομα τουλαχιστον
3. Λες να υπαρχει καθαρισμος μεσω της τσικνας?...ααααα...τοτε ειμαι πεντακαθαρος..αφου εχει μπει στο πετσι μου :lol: :lol:
Πολλοι 'προβολεις' τελευταια...χαχαχαχ
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Σαράντα λεπτά διαλογισμού χωρίς να αποσπάσαι Madraoulas ; :shock:
Εγώ ή θα είχα κοιμηθεί ή στο πρώτο εικοσάλεπτο θα περνούσαν σε trailer διαφημίσεις...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Angela διαβασες τι ειπα παραπανω?..στον καναπε καθιστος..αλλιως κι εγω θα ειχα κοιμηθει...πως τα καταφερα ουτε εγω ξερω..απλα αφεθηκα και γι αυτο ο χρονος 'σταματησε'..δεν περιμενα τιποτα ουτε σκεφτομουνα τιποτα..ετσι απλα!..ναι 30-40 λεπτα...ααα..ειχα βαλει και το cd του Γιαννη(γεια σου Γιαννακη!!!)..με τις μελωδιες των αγγελων :lol:
καλά πας για αρχάριος...
40 λεπτά??? παρέα με το φως... :shock:
σε λίγο θα κάνουμε κόντρες από ότι βλέπω...χαχαχαχα!!!
Αγγέλα μου συνήθως διαλέγουμε ώρες για διαλογισμό που μας αφήνουν ελεύθερες οι υποχρεώσεις μας...γι' αυτό κοιμόμαστε...
Αν το κάνουμε σαν ανάγκη "τακτοποίησης" του εαυτού μας (κάτι όπως βουρτσίζουμε τα δόντια μας ας πούμε) τότε θα δεις ότι δεν θα κοιμηθείς ποτέ ξανά... Στην αρχή τουλάχιστον λειτουργεί...
Αργότερα δεν θα έχεις ανάγκη την "τακτοποίηση", αλλά την επικοινωνία μαζί σου. Περισσότερο και από το φαγητό!!!
Του Γιαννη του Μαλιτζιωτη(καλα το ειπα?)..του δικου μας απο το κεντρο..ποιος Yiannis και πρασιν αλογα..χαχαχ