Αυτά είναι....
Αααχχχ, είμαι πολύ καλός γι' αυτόν τον κόσμο, όλο τούμπα με φέρνουν και πάω με τα νερά τους για να είναι ευτυχισμένοι. Τι να κάνουμε, αφού αν δεν είναι οι άλλοι χαρούμενοι δε μπορώ να είμαι κι εγώ.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Spyros έγραψε:Αυτά είναι....
Αααχχχ, είμαι πολύ καλός γι' αυτόν τον κόσμο, όλο τούμπα με φέρνουν και πάω με τα νερά τους για να είναι ευτυχισμένοι. Τι να κάνουμε, αφού αν δεν είναι οι άλλοι χαρούμενοι δε μπορώ να είμαι κι εγώ.
Να το προσέξεις αυτό Σπύρο μας........! χεχεχεχεχε
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Emmanouela έγραψε:Η αδυναμία μας είναι η δύναμη των άλλων...όσο πιο πολύ πέφτουμε εμείς...τόσο πιο πολύ ανεβαίνουν οι άλλοι!!!!! 8)
και να συμπληρώσω........
"Αν δεν σκύψεις.....κανενός το πόδι δεν φτάνει να σου ανεβεί στο σβέρκο...!"
8) 8)
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.